כביש הדמים - מה עושים !!!

Master Stav

New member
כביש הדמים - מה עושים !!!

סיכומו של בוקר .... בעקבות כמעט 3 תאונות בסופ"ש כמעט תאונה בבוקרו של יום ראשון ותאונה קטנה אך מהותית ממש לפני כשעה ומחצה התחלתי מריץ טלפנים לכל הגורמים הרלוונטיים אני מצרף פה את הסיכום כולל מספרי טלפון במטרה לאפשר לכל אחד להיות מעורב עד למניעת האסון !!! 1. פניתי הבוקר לחנן טוויטו מהנדס המועצה בטלפון :054-8081752 על פי דבריו אכן יפתח הכביש הזה ללא כיכר בגין אי אישור התוכנית בתב"ע לשאלתי האם הוא מודע לכך שעלולה לקרות שם תאונה תוך כדי אזכור הכמעט תאונה של שבת בערב , מר טוויטו אמר חס וחלילה ...והפנה אותי לראש המועצה מר יצחק גולברי. הבהרתי לחנן שחה עליו אחריות בגין אישור כביש מסוכן ויש אפשרות לתבוע אותו אישית הוא הבטיח לבדוק ולחזור לטלפון הנייד שלי .... 2. פניתי ללשכת ראש המועצה , בטלפון מספר : 09-8902904 שוחחתי עם אסנת טל מנהלת לשכתו של ראש המועצה , על פי דבריה יכול מאד שהכביש יפתח אבל תשובות יכול לתת ראש המועצה בלבד, השארתי את מספר הנייד שלי ( שיש להם אותו כבר מהעבר) ואני אמתין ( בלי סבלנות בכלל ) לשיחת טלפון ממנו . 3. פניתי בטלפון לרשות למלחמה בתאונות הדרכים בטלפון מספר : 02-6333604 לקחו ממני את כול הפרטים והבטיחו שמנהל אזורי יפנה אלי בשעות הקרובות 4. פניתי לעמותת אור ירוק ....תשובתם אין לנו כוח ו/או שיניים לעשות כלום .... 5. פניתי למע"צ בטלפון מספר : *2120 מוקד השירות של החברה הלאומית לדרכים, עלפי דבריהם הכביש שייך למועצה מקומית לב השרון, יש להם מה לומר בנדון אך צריך את שיתוף הפעולה של ראש מועצת לב השרון ... 6. פניתי למועצה מקומית לב השרון ושוחחתי עם הדוברת :פנינה אמויאל-משה טלפונים: 09-7960232 ; 050-9026998 פקס: 09-7960231 דואר אלקטרוני: [email protected] , העברתי לה את כול הפרטים והיא הבטיחה לחזור אלי כמה שיורת מהר לאחר שתשוחח עם הגורמים הרלוונטים במועצה המקומית יצחק גולברי עומד לפתוח כביש דמים , אביר המלחמה בתאונות הדרכים אותו אביר שתלה שלט אדום גדול בכביש זה נהרגו 2 אנשים אנא נהגו בזהירות , אותו אביר שעומד מידי יום שלישי ומפריע למשמרות הזהב לבצע את תפקידם , אותו אביר שתלה עשרות שלטים צהובים במימון המועצה למלחמה בתאונות דרכים, אותו האיש שמתעלם מהחוק ומפעיל אור כחול מהבהב וסירנה בניגוד לתקנות הבטיחות ולאישורים משטרתים, הוא הוא זה שעומד כאמור לפתוח לנו כביש שכול מהותו פוליטית לחלוטין !!! האם יש מה לעשות ? בלי שום קשר לפוליטיקה ולבחירות כרגע התאונה הבאה יכולה לפגוע בכול אחד מהמועמדים בני ביתם ו/או חבריהם , אני יודע שמיקי אקרמן צ'וח ויוסי מלכה מצורן כבר פנו אל גולברי , אני יודע ששביט מס מקדימה גם פנה לגולברי ....איפה האחרים ? איפה כל 10 חברי המועצה ? והתומכים בגולברי ובעיקר מצורן האם טחו עינכם מראות מה קורה פה ? טלו קורה מבין עינכם , צורן לא מעניינת את גולברי !!! מלבד לצורך הבחירות !!! פעולות שצריך לנקוט : 1. הפצת העצומה לכל מי שמוח בקודקודו ולב בחזהו 2. התארגנות מהירה להגעה לחוג הבית של ראש המועצה הכהן ושאלת השאלה הבוערת הזו . 3. התארגנות מהירה להפגנה אל מול חוג הבית שנערך , לא ניתן לפוליטיקה להרוג אותנו למעוניינים אנא פנו אלי במיל [email protected] או בטלפון 054-4716703 כל אחד יכול לעזור !!!

Master Stav

New member
הלוואי עלינו ראש מועצה כזה

לא עברו שעתיים וחצי מהפנייה שלי אל הדוברת של מועצה מקומית לב השרון ואני מקבל טלפון מלא אחר מאשר עמיר ריטוב ראש המועצה מסתבר שהכביש החל מהפיצול המתוכנן לתוך יער קדימה כביש 563 ( ועל כך בפעם אחרת ) כל השטח הינו באחריות מעצה מקומית קדימה צורן כלומר ...והיה ומר גולברי רוצה לעשות כיכר שלא נדבר על הרחבת הכביש והשוליים שלו לדוגמא כל שעליו לעשות הוא לפעול בצינורות המתאימים להפקיע את הדרוש מהחקלאים בבחלקות שלהם גובל הכביש והכיכר ולדאוג לתושבים !!! עמיר ריטוב היה אדיב ויותר מכך אמר שאם יש בעיה עם אחד החלקאים שגולברי יפנה אליו הוא ישמח לסיע לו במהלך מתוך הבנה שחייבים לעשות שם כיכר לרווחת התושבים .

motisisr

New member
אם הכביש באחריות מועצת קדימה צורן

איך זה מתחבר עם סעיף 5 בהודעה הקודמת תעדכן אותי עם צריך עזרה במע"צ...

Master Stav

New member
למע"צ יש נגיעה לכל כביש

נושא של תימרור ואישור סופי וזאת גם בכבישים פנימיים

Master Stav

New member
תגובות מתוך העצומה ....

פרופסור אילן המל אמנם אני פעיל גם פוליטית בישוב - הפעם אני חותם מאחר ואני מתנדב במתמיד של המשטרה מזה שנים רבות ומטפל במספר רב של תאונות. ללא כיכר המקום מועד לתאונות. בבוקר יהיו 1200 מכוניות של רמת אמיר והסביבה (לפחות מכונית לכל משפחה - בעוד מספר שנים מועטות 2400 משפחות). בצורת התיכנון העכשווית ברור לכולם שזה יהיה צוואר הבקבוק. קצב של מעבר מספר כזה של מכוניות בשעתיים פירושו כל 10 שניות מכונית. יהיו הרבה נהגים קצרי זמן (וחשיבה) ש"יגנבו" את הצומת. זה מה שיביא לתאונות. מנהיגות היישוב חייבת להתעורר ירון בירן למר יצחק גולברי היקר: אינני שייך לשום מחנה או מועמד (בניגוד למי שכנראה הפיצו עצומה זו - פעולה שלמיטב ידיעתי לא בוצעה על ידם בעבר), ובטח אני לא מצטרף לעצומה זו ממניע פוליטי כלשהו. העניין הוא בטיחותי גרידא, ולעניות דעתי, כל מומחה תחבורה יאמר לך זאת. אנא בדוק זאת בטרם יפתח הכביש רוני לוסטמן שוב עושים הפוך מהתוכנית !בכל תוכנית ומפת פיתוח מופיע כיכר ושוב נשלם פעמיים ויתכן שאף הרבה יותר מכך ! נאווה יוסף צריכים לפעול ולנקוט בכל האמצעים כדי לשמור על בטחון ילדינו, אפילו אם הדבר מצריך השקעה כספית לשם בנית כיכר, לערך החיים אין סכום.עדיף לא לפתוח דרך זו מאשר שיגרם אסון באם לא תהיה כיכר מאיר גבעון ופן החיבור של הכביש כרגע אינו מאפשר התנהלות סבירה והינו מתחת לכל סבירות מינימלית, ובודאי מינימום בטיחותי. אין שדה ראייה, וכביש כזה ללא כיכר, בקירבה כה גדולה לכניסה ליישוב, ייצור מפגע ברור וודאי וסיכונים גבוהים ומיותרים לחלוטין שבמסגרת השלמה מסודרת של הסלילה עם חיבור הולם בצורה של כיכר, (בהנחה שרמזור אינו מתוקצב ואינו מוצדק) ניתן למנעם מלכתחילה. יזהר שי דוני ראש המועצה, עצור את מעשה החלם הזה בטרם תהיה אחראי - חלילה וחס - לאסון. מוטב להכיר בטעות ולשנות החלטה שגויה מאשר - חלילה - לתת הסברים למשפחה שכולה. חיי אדם קודמים לפרסטיג'יה מקצועית. אנא ממך - גלה אחריות ציבורית, עצור בטרם יהיה מאוחר מדי! אנה רויטמן חייבים כיכר - לפתוח כביש ללא כיכר זה הפקרת נהגים! אורנה כהנא חבל על חיי אנשים שעומדים להיפגע רמי סגל כך נראה פרוייקט שקודם כל נתלים דגלי המועצה והמדינה ורק אחר כך נכנסים לתכנון. הדגלים הקרועים מעודף נפנוף המוקפים בזבל מאז הקמת צורן בסביבה שאחרי שריפה נראים כמו תמונה עצובה של אלכס ליבק. סיגל שמיר מה עם כל נציגנו הנכבדים במועצה? מדוע הם לא פועלים לסיכול העניין? רחביה שמיר אסור לנו לאפשר פעולות שמטרתם "רווח פוליטי ערב בחירות" על חשבון סיכון חיי אדם!!! מעבר לכך: היציאה מצורן בשעות הבוקר תהפך להיות סיוט נוראי, עקב הפקקים הארוכים שיווצרו ללא ככר עמי קלנר אותה הזדמנות יש לפתור את בעית הפניה מבה"ס לכיוון קדימה אייל ארגמן אש המועצה מר גולברי, תושבי הישוב דורשים תשובה ברורה מדוע לא הוקמה הכיכר. לא ניתן לך לחנוך כך את הכביש ולייצר רווח אלקטורלי ע"ח חיי אדם אבי קולמן ניהול משמעו - תכנון -תיקצוב-ביצוע -בקרה ותקשורת למקבלי השרותים איריס קלנר אני מתרשמת שכל הטיפול בסלילת וחיבור הכביש הנ"ל הוא חובבני, בזבזני וחסר אחריות !!! אייל פלג תיחת הכביש לדעתי מהווה אקט שמשולב בו חוסר חשיבה וחוסר אחריות במקרה הטוב נזכה לפקיקת הכביש מצורן דרומה בשעות העומסבמקרה הטוב ולתאונות במקרה הגרוע. אני קורא בכל תוקף לעצור את פתיחת הכביש עד להסדרת התנועה באמצעות כיכר או רמזור. אולנר חנן שלום לכולם.כולכם צודקים ,אבל ניראה שהכביש יפתח עוד לפני סיום 1500 חתימות??? אז מתי מפגינים? מתי סוגרים כבישים? חשיבות חיי אדם מעל לכול!!! וזה בכלל לא אמור להיות קשור לבחירות!תכנון לקוי לא על חשבון "חיים". ברקת בני כביש זה ידע נפגעים רבים !!!כולל הרוגים ,עדיין רוצה להמשיך ? גולברי תתעורר לפני שיהיה מאוחר !ורמת אמיר יכולה לחכות עד שתקום רשת כבישים מתאימה עמית רומנו חשוב לפני אסון!!! הרי בסוף יבנו כיכר השאלה רק כמה הרוגים יהיו לפני שזו תיבנה.. שביט מס לבנות כיכר באופן מיידי , ושמי שאישר צומת T ישלם מכיסו את ההפרש!! להרחיב את כביש פרדסיה -גאולים, וצומת דרור -תל-מונד לארבע מסלולים + מחלפים על כביש ארבע לפני שנותנים אישורי אכלוס ברמת אמיר! נעשמי שדלש לעצור מייד את התהליך המסוכן!! איפה ראש המועצה??? קירשנבאום אילן עצור הצומת המסוכן, לפני שחלילה וחס יעלה בחיי אדם. לעצור את ראש המועצה מלנהוג ביישוב כבחצר האחורית שלו בנאי ליאור מה לא הוקמה כיכר כפי שהורתה המועצה לגולברי למה לא כונסה וועדת התחבורה לדיון בנושא למה לא הוכן מקום לשער ולבודקה שאמורים לעבור לשם עם יישום תוכנית הביטחון מי יישא בתוצאות של תאונות, פצועים, או חלילה הרוגים בגלל הכשל התכנוני הזה ? מישהו מכיר את נפחי התנועה בכביש ? (רמז, מעל 1300 רכבים בשעה) מוטי שפיצר שוט לא להאמין מי שאישר את הצומת במקום כיכר חייב לשלם מכיסו את העלות הנוספת לירון שגיא שערוריה בתהוותה, אסון הנדסי, לעצור מייד!!! עופר שגיא חייבים לעצור, גולברי באחריותך!!! אדם סתיו זה מעבר למחטף בחירות, זה כרוניקה של מוות ידוע מראש ...האם דם הקורבנות יהיה על מי ששיגזור את הסרט לפתיחה ללא כיכר ? לטעמי כן !!!

Master Stav

New member
מיל שהופץ אתמול בצורן ...

From: אייל אלבלק Date: 9/28/2008 7:33:07 PM Subject: קדימה-צורן - פתיחת כבישחוצה רמת אמיר הנדון : פתיחת כביש חוצה רמת אמיר לנסיעה חברי המועצה מנחם (צ'וך) בנימין ויוסי מלכה, פנו לראש המועצה מר יצחק גולברי בבקשה לא לפתוח את כביש חוצה רמת אמיר. הכביש, כפי שהוא נבנה בימים אלו (ללא כיכר) מהווה סיכון גבוה לנוסעים בכביש ועלול להוות מפגע תחבורתי שיגרום לתאונות ופגיעות בנפש. בפנייה זו סוכם עם ראש המועצה יביא בתוך שבוע לאישור מליאת המועצה תב"ר (תקציב בלתי רגיל) לצורך בניית כיכר במקום. עד לבניית הכיכר ישאר הכביש סגור. בברכת שנה טובה חברי המועצה, מנחם (צ'וך) בנימין ויוסי מלכה. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- קודם כול מעולה .... אבל יש לי שאלה ...ככל הידוע לי אושר תקציב של 1000000 ש"ח ( מליון ש"ח) לבניית היכר בברוש והמדוברת .... לאן הלך הכסף ? האם אושר ? האם לא אושר ?

motisisr

New member
אני מציע

לא לקחת את הדברים כעובדה. גולברי הוא אמן הפוליטיקה והוא עוד ישלוף לנו פה שפן (שלא לומר נחש) מהכובע בשניה האחרונה. האם הסיכום הוא רק בע"פ או שיש מיזכר כתוב המתאר את סיכום הדברים ? חוץ מזה שאלת התיקצוב שהתיחסת אליה נכונה אם היה כסף לאן הוא הלך? ומי יממן את השטות של 2 איי תנועה מיותרים בעבודת לילה?

sharonng

New member
איפה הכסף שכבר אושר לכיכר?

הכביש לרמת אמיר אושר כחלק מחבילה שכוללת כיכר בפינת הרחובות לב השרון והברוש, כיכר בכניסה לכביש לרמת אמיר ופריצת דרך לרמת אמיר. איפה הכסף שאושר. האם כבוד ראש המועצה השתמש בו למטרות שאינן יעודן או שמא טעה מהנדס המועצה בהערכת עלויות הפרוייקט או לחילופין ראש המועצה כלל לא התכוון להקים כיכר בכביש שפונה לרמת אמיר, מכיוון שידוע ששליש מהשטח שעליה מתוכננת הכיכר כלל לא שייך למועצת קדימה-צורן, אלא למועצת לב-השרון ושם השטח אפילו לא מוגדר לשימושי המועצה, אלא שטח חקלאי. בקיצור נמרץ - ראש המועצה המכהן התעלם (כרגיל) מהחלטות המועצה, לא הציג את כל הנתונים לאשורם לחברי המועצה ולציבור ורק בלחץ ציבורי נרחב הוא מתחיל (כך אני מקווה) להבין את גודל טעותו. מר גולברי - אנא הצג את הנתונים קבל עם ועדה והראה למה אתה צריך עוד תב"ר לבניית כיכר שכבר אושר לה תב"ר. אם אינך יכול להציג נתונים אלו - זו עדיין לא בושה להגיד טעיתי ובוודאי לא מאוחר מדי לתקן את טעויותך. שרון ניר-גנש מתמודד ברשימתו של מיקי אקרמן למועצת קדימה צורן.

yonib1231

New member
איזה יופי של עשייה

כל הכבוד לצ'וח וליוסי מלכה - את כל המאבק הזה עשיתם בשבילנו התושבים. ומה עשיתם בחמש השנים האחרונות חוץ מלחמם את הכסא? טוב שנזכרתם חודש לפני הבחירות לעשות משהו בשביל האזרח הקטן שאת קולו אתם מבקשים. בושה וחרפה!!!!!!!

צ'וך סיכם עם גולברי להביא לאישור כסף לכיכר

אני קורא את הכתוב, וזה מעלה שאלות : מצורף פרוטוקול שאישרנו 1 מליון ש"ח כולל הכיכר, וזה ע"פ חוות דעת מהנדס המועצה קצת יותר משנה ( 8.7.07 ) באותה ישיבה שאישרנו כסף לכיכר, ציין ראש המועצה שיש תוכניות לכל הפרויקט, ומיקי אקרמן מעכב את ביצוע העבודות, וכרגע צ'וך ויוסי סיכמו עם גולברי שיביא תוך שבוע לאישור המליאה, בקשה לאישור תקציב בלתי רגיל (תב"ר) לבניית הכיכר במקום ??? האם יש כבר אישור לביצוע הכיכר, שכבר פעם אחת שיקרו אותנו !!! לאן נעלם 1 מליון ש"ח, כאשר ראש המועצה התבקש לבנות כיכר לפני פריצת הדרך ??? האם אנו התושבים וחברי המועצה צריכים לקבל הסבר בכתב מפורט שבוע ימים לפני הדיון, לאן ואיך נוצל הכסף 1 מליון ש"ח ??? האם המועצה צריכה לקבל בכתב את עלות הקמת הכיכר כולל מקום לשערים ועמדה לשומר, לצורך העמדה מחדש של השערים בצורן לפני הדיון ??? האם צ'וך תומך בגולברי לבחירות?, והאם בגלל זה הוא מאשר מראש כספים ציבוריים, ללא כל דיווח מפורט מה נעשה, ועל מה צריך, דיווח שכל חברי המועצה צריכים לקבל ??? להזכיר לתושבים, זהו כסף ציבורי, ויותר משנה אושר כסף גם לכיכר, והכיכר הייתה צריכה להיבנות לפני הכביש ? אז האם אנו נמצאים במינהל תקין ? האם אינטרסים ושיקולים זרים הם על חשבון התושבים ? ברור שצריך כיכר, על זה התעקשתי מלפני שנה ואת זה אישרתי מלפני שנה, אך ראש המועצה וחבריו מנהלים מועצה כאילו זה שלהם, זה הכסף שלהם, ומי ששואל ודורש לקבל דיווח מפורט - מפריע להם לנהל את הכסף שלהם....

yonib1231

New member
ההון הפוליטי של צ'וך ומלכה פוגע בכיס של כולנו

כתושב שאמור להצביע בקרוב עבור נבחרי הציבור, אני מאוד מוטרד מכך שצ'וך ויוסי מלכה לא זוכרים כלל שהם הצביעו בעד הקמת הכיכר בכניסה לרמת אמיר או אולי הם זוכרים אבל הם סומכים על גולברי וישיבות המועצה בחדר הקטן כדי שאנחנו, הציבור לא נזכור, ומנסים חודש לפני הבחירות לגרוף הון פוליטי. הבעיה אם גריפת ההון הפוליטי והריצה לאשר תקציב מיוחד וחדש לבניית כיכר (בנוסף לתקציב שהם במו ידם אישרו) היא שזה יעלה לכל בית אב ביישוב יותר מ-500 ש"ח. וכששומעים על המצב הכלכלי שבו נתונים הרבה מאוד אנשים 500 ש"ח זה הרבה כסף שיכול לכלכל משפחה עניה כמה ימים טובים. אני מבין שלך, צ'וך או לך, יוסי מלכה, אין בעיות כלכליות, אבל להרבה אנשים ביישוב יש ועם הריצה שלכם לגולברי לאישור תקציב נוסף אתם בעצם שולחים את ידכם הארוכה ישירות לכיס של כולנו (במיסים, היטלים או ארנונה). צ'וך - אתה לא מתבייש! אתה מרמה את הציבור פעם אחר פעם. אתה מפיץ שקרים על אנשים ביישוב כדי למנוע את בחירתם, למרות שאתה יודע שהאמת היא שונה לחלוטין. אתה מנסה לגרוף הון פוליטי תוך פגיעה אישית בכל אחד ואחד מתושבי היישוב. אתה טוען שאתה ורשימתך מייצגים את תושבי צורן, אבל פלייר ששלחת לכל אחד מהתושבים הוא כללי כמו של כל מועמד אחר. ומילה לשאר חברי רשימת "יחד בתנופה" אם ראש רשימה כדוגמתו של צ'וך ובתמיכתו של יוסי מלכה אני הייתי מהרהר שנית לגבי האם אתם באמת כרשימה אכן תמלאו את תפקידכם במועצה או שאתם רק סטטיסטים על הבמה של צ'וך ומלכה.

Master Stav

New member
הרשה לי לתקן אותך

יוסי מלכה נעדר מאותה ישיבה . ישיבת מליאת מועצה מן המניין מיום 8.7.07 מס' 40 שעה 19:00 נוכחים: מר יצחק גולברי – ראש המועצה מר מיקי אקרמן – סגן מר ישי יצחקי – חבר מר מנחם בנימין – חבר מר ראובן סדן – חבר מר אילן דגני – חבר מר משה ימין – חבר מר יצחק ענבי - חבר גב' אורית זוארץ – חברה נעדרו: מר יצחק גלאם – סגן ומ"מ מר יוסי מלכה – חבר

yonib1231

New member
תיקון טעות

אכן יוסי מלכה נעדר מישיבה זו וצ'וח נכח. התנצלותי בפני מר יוסי מלכה.

motisisr

New member
יחד בתנופה = גולברי בתנופה ...

ושנשמר אנחנו התושבים משניהם

haabira

New member
קודם כל כל הכבוד

צריך לפנות גם לעתומה של איכות השלטון, אולי הוא יקבל עוד פעם אות כזאת. שם שמת לב, את השלט האדום שהיה תלוי בצד הוא שם על העמוד חשמל ביציאה מצורן. כתוב שם למי שלא מכיר - בכביש זה נהרגו... מתאונת דרכים סעו בזהירות, כמובן בחתימת ידו, ומי שלא מכיר אותו כתוב גם שהוא ראש מועצה. יענו כל האחרים רוצים תאונות רק הוא לא. בקיצור - צריך לשים שם שלט בחתימתו גם, שאומר שעוד מעט תהינה עוד תאונות דרכים. ואני באה להפגנה מול החוג בית שלו.

Master Stav

New member
הגענו ל240 חתימות !!!

תודה לכול החותמים ....אבל אנו זקוקוים לעוד 1260 ...... חברה כול מי שאת ם מכירים בצורן מוזמן וכמובן החברים מקדימה שמגיעים ליישוב ורואים את הזוועה החתימות שלכם חשובות לנו !!! ביום שישי יהיו החתמות מול הסופר ומול בתי הספר ...מי שיכול לעזור מתבקש לפנות אלי במסרים

pninak12

New member
ממש לידינו - צומת מופקרת לפניך

ביציאה מתחנת הדלק של עין ורד נתלה השבת שלט (אולי קודם, פעם ראשונה שאני רואה): זהירות, צומת מופקרת לפניך. באדום ושחור על לבן. פלריג גדול ומאיר עיניים. אהבתי. אולי אפשר לשכפל גם לנו אחד?

Master Stav

New member
אדבר איתם ....יופי של רעיון ....

חרא השוואה .... שם כמו פה משחקים בחיי אדם ....מענין למה ?

למעלה