כביסת בובות

כביסת בובות

גם לי נתתן פוש וכשלקחתי בשבוע שעבר יום לנצל גם לסידור הבית, פתאם גיליתי שיש לי הרבה פחות צורך בלסדר ממה שחשבתי. (אני לא מהפדנטיות, כך שלא צריך לחשוב שהבית שלי כמו בית מרקחת עכשיו) בעקבות שאלת איחסון בובות שעלתה כאן, חשבתי על כביסת כל הבובות דמויות פרווה הרכות. איך מכבסים, שלא יהרסו, אבל גם שלא יווצר עובש בגלל אי סחיטה? תודה

אני מכבסת עם סחיטה

ואחר כך, כשהן יבשות - מסרקת אותן. אם את רוצה בלי סחיטה- יש לנו בובה כזו - אני פשוט תולה בחוץ במקום מוצל כדי שלא ידהה הצבע מהשמש. חברתי מכבסת אותן בתוך ציפה של שמיכה.

אוצה

New member
ואני כיבסתי ויבשתי במייבש

ולא קבילתי בובות אצבע... הקיצר- כלום לא התכווץ. מסייגת- בובות פרווה עם פעמון או מנגנון קול בפנים- לא ניסיתי.

נועם@בת

New member
אני מכבסת בתוך שקית רשת גדולה

כביסה עדינה במיוחד עם סחיטה עדינה. תולה בחוץ בשמש ומקבלת בובות רכות וריחניות. לא ניסיתי לייבש במייבש. נועם

טליW

New member
מכבסת בתוך ציפית..../images/Emo85.gif

בעיקר בכדי שעיניי הפלסטיק לא יהרסו. מעבירה כביסה רגילה עם סחיטה. אני מדברת על בובות פרווה. כשיש דובי שהתלכלך (כי לקחו אותו לגן למשל), מכניסה אותו למכונה רגילה עם בגדים בהירים (בתוך ציפית). אח"כ הם עוברים אחר כבוד למכונת ייבוש, לסיבוב רגיל. לא נזוקו לי, בדרך זו, בובות מעולם.

קשתית34

New member
טוב זה מה שאני עושה, ויחסית

עושה את זה הרבה.. מכניסה את כל הבובות יחד (כמובן לא כאלה בעלות מנגנון, סוללות,וכו') שטיפה של 40 מעלות עם אבקה ומרכך כמו שצריך..
מעבירה מיד למייבש והכל יוצא נעים ורך, לפעמים יוצאות בובות קצת מסמורטטות אפשר להעביר עליהן, בעודן חמות מברשת לפרימת הפרווה. לא קרה לי שהרסתי בובה, אה בעצם כן,,פעם הכנסתי דובי מדבר, אבל זה כבר סיפור אחר

azaria

New member
גם אני הייתי ברוגז איתך אחרי כביסה

אני מאוד מבין את הדובי ההוא. בטוח שלא הייתי מדבר איתך אם היית מכבסת אותי.

אממאא

New member
אני מכבסת בתוך ציפית

ומייבשת במייבש בחום נמוך. כדי שהבובות לא תצאנה מצ'וקמקות שמה כדור פינג-פונג במייבש. דרך אגב לייבוש של שמיכות פוך סינטטי, כריות וגם המעילים של הפיצקית מוסיפה למייבש את כדור הטניס.

למעלה