כביסות... כביסות

sivan79

New member
כביסות... כביסות

מה אתן עושות כאשר עובר קקי לבגדים??? אני לא מצליחה להוריד את הכתמים האלה ואני צריכה פתרון של עצלנים כי ממש לא בא לי לשבת ולשפשף... העלות של הבגדים האלה לא מצדיקה שפשופיאדה

siv30

New member
גם אני תוהה ../images/Emo12.gif

ניסינו כל מיני שיטות, כולל הרתחה, אבל לא תמיד זה עוזר.

1במיה

New member
באותו רגע מרטיבה במים קרים ושמה

מסיר כתמים (טיפה משפשפת) ולכביסה

באותו רגע שוטפת אפילו רק במים

חשוב שהמים יהיו קרים! ואח"כ לכביסה עם מסיר כתמים רגיל בקבוע... אני משתמשת בקבוע עם סנואוקסיג'ן או אבקת רן ללבנים

פתרון קסם

לקקי הצהוב והמרגיז! מכבסים רגיל (כדאי להוריד קודם "גושים" אם יש) ואז תולים בשמש (קרינה ישירה). עובד כמו קסם.

סליחה עכשיו ראיתי שכתבת אותו דבר

את בטוחה שזה אחרי הכביסה ולא לפני? בכל מקרה לי יש מסיר כתמים שנקרא "clorox", לא יצא לי לנסות על קקי (תודה לאל לא היו לנו נזילות מאז גיל חודשיים-שלושה) אבל את כל שאר הכתמים הוא מוריד כמו ענק.

מצטערת, אני מכירה רק שפשופים

מעל לכיור באמבטיה מונחת לה מברשת קטנה, שמשתמשים בה מיד כשהילדה משפריצה. כך לא נשארים כתמים. לגבי שמש ישירה, איך זה לא מוריד את הצבע?

היה פה פעם טיפ של מישהי

באיזשהוא שרשור טיפים אני לא זוכרת בדיוק אבל זה בערך: לקחת את הבגד כמו שהוא עם הקקי ולשים אותו בשמש, השמש מפרקת איזשהוא מרכיב שיש בו (מה שעושה אותו צהבהב) ואח"כ בכבישה רגילה יורד כל השאר. למיטב זכרוני היא דיברה על קקי של יונקים, אבל זה מה שבד"כ נוזל ומלכלך, לא? לגבי גדולים יותר אני לא יודעת.

עשיתי כבר כמה נסיונות, ומה שהכי

הצליח היה, לשים בגיגית עם מים קרים ונוזל קליה (שמתי בנדיבות). והשארתי את זה איזה שעתיים ככה.............. זה היה פשוט מעצלנות ומדברים נוספים שהיו לי לעשות, ופשוט "שכחתי" את זה ככה. אח"כ הכנסתי למכונת כביסה וזה ממש ירד. בפעמים הקודמות, ריססתי עם קליה בתרסיס, ושפשפתי (כן, גם אני שונאת את השפשופים האלו) וזה פחות עבד.

משרה עם מים קרים ../images/Emo27.gif

עם אבקת כביסה "תינוקלין" כמה שעותולאחר מכן משפשפת את האיזור כאילו לא היה כתם.

Tula1

New member
מה עם כתמי בטטה/ גזר/ דלורית?

כמה בגדים וחיתולים קיבלו כתמים כתומים שלא יורדים עם תינוקלין וכביסה רתוחה. יש רעיון? הכוונה לכביסה צבעונית...

אביטלתל

New member
לייבש בשמש

אני משתמשת בחיתולים רב פעמיים מהיום שאיילה נולדה ואין שום כתם על אף אחד מהחיתולים, ואנחנו מייבשים בשמש

POOH*

New member
חוץ מכל מה שאמרו...

קליה אוקסיג'ן.. מוריד מעולה כתמים.. אח"כ לכביסה ולשמש ואין זכר.. POOH

אני תמיד שמתי סנו רסס כבס וירד

הכל בלי להשאיר סימן 1. חייבת לנסות!!! חובה!!! אני הייתי בשוק מאיך שזה מוריד!

עוד פתרון מהיר

אפשר לרסס על הכתם נוזל ניקוי VANISH ולהשרות במים כל הלילה - בלי לשפשף. למחרת להכניס למכונת כביסה והכתם ייעלם. בהצלחה.

Kesem_

New member
סינטבון

קונים אותו בגוש (די גדול, עטוף באדום) שמים בכלי עם מים כדי להמיס אותו אחרי שהוא נמס אני מעבירה אותו לבקבוק, כדי שיהיה נוח ומחזיקה אותו ליד סל הכביסה. כשיש בגד מלוכלך - מקקי, אוכל, או כל דבר אחר אני שמה על הכתם מהסינטבון <זה יוצא משחתי כזה, לא מוצק ולא נוזלי לגמרי) וזורקת לסל הכביסה <ל- 24 שעות לפחות, אפשר גם יותר>. כשאני עושה כביסה - מכניסה את זה ככה כמו שזה למכונה עם כל שאר הבגדים - כל הכתמים נעלמים.

האמת שהכל אצלי יורד../images/Emo2.gif

ואין לי תמיד אפשרות לייבש בשמש
, אבל אני מכבסת עם אבקת כביסה מעולה שהיא אבקת בסיס של כל האבקות בארץ וכל חברה מוסיפה אליה את התוספים הייחודים שלה. ושמה קליה ביחד. אפילו ב30 מעלות זה יורד. אין לנו בריחות מהחיתול, זה קורה רק כשהפצפצון מלכלך את המגבת וכו' או שאני מסתבכת עם כמויות הקקי שיוצאות פעם בכמה ימים
ושלא נדבר על הקקי החרדלי שנזל על המגבת והמגבת נכנסה למכונה וכל הכתם פשוט ירד.

למעלה