כביסה

תלוי באיזה חומר השרית

ותלוי במה ליכלכת?
מה שבטוח כשהבגדים מתחילים להתפורר ולהתחורר, עבר הזמן

Rinattt

New member
מה שתלוי מתייבש... ../images/Emo8.gif

שכחת לשאול אותו אם השרה עם סינטבון... חחח חולת כביסות שכמותך... מומחית בעיניין...

ערסlight

New member
...ביד

לעיתים זה עניין של שניות, אפשר גם שעה. עניין של מצברוח.

destiny36

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(זה לא אתה זו אני בחיי) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m a y a 69

New member
למה גברים לומדים לכבס רק כשמתגרשים

איפה הייתם עד עכשיו? בכל מקרה אם השאלה שלך רצינית אז תקנה שמפו טקסטיל נוזלי. כביסה צבעונית תשרה זמן קצר או בכלל בלי להשרות וכביסה לבנה אפשר שעה ויותר.

פיקסון

New member
סליחה ???

את הסק"ס בבית אני עשיתי למעט בישולים עשיתי הכל אז לא להכליל

סליחה

בלי הכללות אני עשיתי כביסה לפני תוך כדי וגם אחרי יש הרבה דברים שעושים ולא דווקא כביסה למשל אני ידעתי לבשל יותר טוב מהרבה ידידות ושוטפות שהיו לי אז שיהיה שבוע טוב ובלי הרבה כביסות

m a y a 69

New member
שבוע טוב

לבשל זה לא חוכמה הרי ידוע שרוב השפים הגדולים הם גברים. לעומת זאת כביסה וכל מה שקשור בה זה כאילו באופן טבעי באחריות האישה גם אם היא מנכל"ית אירופה . אז שבוע טוב . ולצערי אי אפשר בלי כביסות . הכי אני שונאת לקפל את הכביסה אח"כ..........

גברתי הנעלה

אני את הכביסה הראשונה לשבוע החדש כבר עשיתי אז אני יודע שאי אפשר בלי כביסות אך אני גם עשיתי דברים רבים חוץ מכביסה שגם הם נחשבים למעוז הנשיות אז שיהיה לכל הנשים והגברים שבאיזור שבוע ניפלא ולילה טוב

Rinattt

New member
אדוני הנכבד...

בא לך לבוא לעשות לי הדגמה קלה בבית?
סתם לא משהו רציני, רק איך אתה שוטף, מכבס תולה ומקפל < אני כבר אחזיר לארונות >, חלונות איך לפרק ולנקות, קצת גם בחצר...

אם זה יעשה לך טוב

אז אני מוכן למצוא את הזמן ולבו לעזור לך בחלונות עלי לא מעימים כי לתת זה לקבל ומה שעושה טוב לאחרים יעשה גם טוב בסופו של דבר גם לך

פברואר68

New member
אני משרה ל15 דקות זה מספיק ולהקפיד

על חומר כביסה מתאים ולא לשפשף במקום אחד .........להבדיל מ........ בהצלחה

ספיישיל

New member
שנה!

חחחחחחח זה מזכיר לי שהשתתפתי פעם בקורס נהיגה מונעת. המורה שאל את המשתתפים:"מה המרחק שלפי דעתכם צריך להתחיל לאותת?" אחת המשתתפות די מבוגרת הצביעה וענתה: 3 ק"מ. כולנו התגלגלנו מצחוק... כמה זמן? 10-5 דקות. כל עוד הבגד לא מוריד צבע. לא הפקה!

למעלה