כביסה שנצבעה

כביסה שנצבעה

כיבסתי חולצה לבנה עם חולצה חדשה שיש בה קצת אדום וכל הלבן הפך לורוד...זה כ"כ מתסכל! יש לכן טיפים מה ניתן לעשות? לא נראה לי שכביסה חוזרת תשפר את המצב... תודה, אוגי

אם ככה...

אני מחכה לה בקוצר רוח

מה רע חולצה בצבע ורוד? ../images/Emo13.gif))

עכשיו ברצי......... ערבבי מים עם אקונומיקה והשרי את החולצה בפנים. להשרות לשעה בערך. לשטוףתחת מים זורמים ולכבס כרגיל. או לשטוף שוב את הכביסה המוכתמת כרגיל ולהוסיף אבקת הלבנה. ב ה צ ל ח ה

לא רע בכלל חולצה בצבע ורוד...

רק שהן לא שלי, הן של בעלי, והוא אוהב ורוד אותנטי לא לבן שהפך לורוד
ד"א, גם אם על החולצה הלבנה יש הדפסים הקטע של האקונומיקה עובד?

אמור לעבוד....... לצמוד שלי היתה חולצה עם

משבצות קטנות בכחול ואדום וזה עבד. מאידך, הוא כבר לא רוצה את החולצה בורוד בהיר..........אז שווה לנסות, לא
) ומקסימום אחרון, תצבעי מחדש.

ויקי65

New member
שלום לאוגרת

טיפ מצוין לכביסה שדהו עליה בגדים באדיבות כליל 71 כביסה שנצבעה אפילו מחולצה שחורה שנכנסה בטעות. זה פטנט של אודטה להכניס למגירת אבקת הכביסה אבקה כרגיל להוסיף פקק שלם של סנו אוקסיג'ן ללא אקונומיקה. זה מיכל המיועד להורדת כתמי כביסה מוסיפים עוד 3 כפות של אבקת כביסה Max Kalia Kalia oxi action זו קופסא עגולה ורודה שיש בה את כף המדידה בפנים. להפעיל את המכונה על 30 מעלו בתוכנית הארוכה ביותר ללא השרייה. גם חולצה ורודה שהכתמה מחולצה שחורה תחזור למיטבה הקודם

תודה על הטיפים ../images/Emo140.gif

שילבתי בין שני הטיפים בסוף. השריתי באקונומיקה ועכשיו הפעלתי מכונה עם פקק אחד של קליה OXI...נראה מה יצא. מקסימום נפעיל שוב עם מה שאודטה מציעה, בד"כ הטיפים שלה עובדים. תודה!

למעלה