כביסה קשה

כביסה קשה

שלום כולם, כמה נחמד שיש פורום שכזה:) יש לי בעיה. כבר מספר חודשים שהכביסה יוצאת לי קשה. כל כך קשה שיש בגדים שהתחושה שלהם כמו קרטון כמעט ואני רצינית לגמריי... אני לא מעמיסה על המכונה . שמה את המרכך בשטיפה האחרונה של המכונה ,אבקת כביסה מדויקת ועדיין.. כביסה קשה. בגלל זה לרוב אני נאלצת לעשות כביסה ביד(במיוחד של הילדה). מה אתן אומרות? למה זה קורה? אני כבר ממש מיואשת

maybesure

New member
להתקין פילטר

מיוחד לסינון אבנית.בולם קצת אתהאבנית שמקשה את המים ונתפסת למכונה וגם לבד. רוכשים אצל כל מתקני מכונות הכביסה. בינתיים לנקות את המכונה בחומץ. פשוט להפעיל אותה עם חומץ במקום אב' כביסה וללא כביסה בפנים. החומץ ימיס מקצת מהאבנית, למרות שדעתי כי לא האבנית שתפוס כבר למכונה היא הגורם, אלא זו שנמצאת במים. לכן שימוש קבוע בחומץ במקום מרכך יכול לפתור את הבעיה.

מה כמות החומץ שצריך לשים ללא הכביסה?

ולא הבנתי את מה שכתבת בסוף..שימוש קבוע בחומץ במקום מרכך.. הכוונה עם הכביסה?? מצטערת על הבורות

goanin

New member
הכנסי לעמוד הקישורים.

ואז למטה תבחרי ב"שטיפת חומצה למכונת הכביסה".

maybesure

New member
../images/Emo106.gif ידעתי שהכי טוב לשאול אותך

כמה טוב שבאת
בוקר אור

goanin

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif

מעודד לראות שאני לא היחיד שקם בשבע בבוקר..

maybesure

New member
../images/Emo96.gifהקפה עלי../images/Emo9.gif

אני מתעוררת בשש כל בוקר, למרות שיוצאת לעבודה רק בשמונה.

maybesure

New member
כן..

שימוש בחומץ במקום מרכך הכביסה: שמים חומץ באותה כמות של מרכך - בתא המרכך, כשהכביסה במכונה. מכבסים רגיל עם אבקה בתא המיוחד לאבקה. בסיום התהליך החומץ יישטף וישטוף את הכביסה. יותר טבעי, יותר ידידותי, ובטוח מפרק האבנית שבמים. לא רק שלא יפגום בבגדים - גם יועיל להם לרענון הצבע.

אז ככה

קודם כל לעשות שטיפה אחת טובה עם מלח לימון להתחיל לשים בכל מכונה יחד או בלי המרכך חומץ והכי חשוב לא להשאיר את הכביסה תלויה על החבל יותר ממה שנחוץ חום השמש מקשה אותה

תודה רבה על התגובות:)

מקווה שזה יעזור כי אני כבר לגמרי לא יודעת מה לעשות. ודרך אגב אני אף פעם לא משאירה את הכביסה על החבל הרבה זמן. אני תולה על מתקן בבית(לא בשמש) אז לא נראה לי שזו הבעיה. שוב תודה

למעלה