כביסה לבנה

כביסה לבנה

נו, לא יכולתי לרשום בכותרת "איך אתן מכבסות את החזיות הלבנות שלכן", נכון? כל פעם שאני צריכה לכבס חזיות לבנות, אני בהתלבטות. מצד אחד - כביסת יד הכי טובה לכן והכי פחות הורסת, אבל מנקה פחות טוב מכביסה במכונה. מצד שני - כביסה במכונה, כמה שלא תהיה עדינה, עדיין מסוכנת לשלמות הפוש-אפ היקר שלי. אז מה עושים? ואיך מורידים את הצהוב הדוחה הזה?

mykal

New member
פשוט מאוד

לא קונים לבן, אלא בז' צבע גוף, נשמר הרבה יותר זמן במצב 'אנושי',

mykal

New member
תשרי כשעה בקליה

מלבין ולא מקלקל כמו אקונומיקה, דרך אגב אפשר גם להתיז oxygen עבודה טובה, הגברים אצלי הולכים רק בלבן ואני יוצאת מדעתי, וכשמצהיב מוציאה לגימלה, מה לעשות?

טל כ

New member
אני...

מקווה שלא יכאסו עלי שאני מבזבזת מים וחשמל: אחת לכמה כביסות יד, אני מפעילה מכונה רק לחזיות הלבנות (או רק לחזיות השחורות). פעולה רגילה, אבל בלי סחיטה !

יש

אבקה שנקראת "רן" תנסי להשרות איתה היא מלבינה ללבן כשלג עוד משהו יש בחנויות דלתא קופסא בצורת ביצה שמיועדת לחזיות להכניס למכונה עם כביסה לבנה מצטערת שאני לא טובה בקישורים אבל ראיתי כזאת גם פעם בנט

ע פ ר ל ה

New member
ויש עוד דבר...

לרסס את החזיה,או כל בגד אחר(גם צבעוני),עם מסיר שומנים קר. לתת לחומר להספג בבד,כרבע שעה לפחות,ולהכניס למכונה. חזיות עם תחרה,רצוי לא לייבש במיבש כביסה מכיון שהתחרה נוטה להקרע. בנוסף,ניתן להכניס לתא של אבקת הכביסה,חצי כוס של סבון כלים נוזלי(ירוק). בנוזל הכלים יש חומר שמסיר לכלוך ושומנים,והוא עושה עבודה נפלאה בבגדים. וכל זה,מנסיון אישי שלי.

לא בריא להשתמש בחומרים מסירי כתמים ומלבינים

יש בחלקם חומרים הנטמעים בעור וגורמים לאלרגיות.

שירי ל

New member
ברור שלא מכבסת ביד ../images/Emo3.gif

רק זה עוד חסר לי להשתעבד לחזיות שלי... ממש חסרים לי דברים שדורשים טיפול בחיים
אז ככה: קודם כל - קונה פעם ב- חדשות. לא משקיעה במאוד יקרות בדיוק בגלל זה. את הכביסה הלבנה מכבסת עם הרבה מלבין כביסה (רן - יקר, יש גם יותר זולים וטובים) ולרוב היא נשמרת לבנה. כשקורה וזה מצהיב - אז- כמוצא אחרון - מבשלים בסיר גדול מלא מים עם כוס אבקת כביסה וכוס אקונומיקה אמיתית. מרתיחים מנמיכים אש ומבשלים שעה. פותחים חלונות בכל הבית. אחרי שעה זה צריך להיות צחור. אבל תנסי את זה פעם ראשונה עם חזיה שלא חבל לך עליה כי הבדים של החזיות לפעמים עשויים חומרים אחרים.

nlyyln

New member
השיטה שלי שלמדתי מחברה

נכנסת עם החזיה למקלחת, משפשפת אותה בסינטבון ותולה. מינימום מאמץ והחזיה לא מתקלקלת.

למעלה