כביסה חמוצה...

לילך87

New member
כביסה חמוצה...

קורה לכם שהכביסה שלכם יוצאת "חמוצה"?? (הריח) (לא של הילדים, אני עדיין מפרידה) חשבתי שזה בגלל הגרביים , אבל לא, גם כביסות ללא גרביים יוצאות לפעמים חמוצות , המכונה דיי חדשה אין לה אפילו שנתיים אולי למישהו יש רעיון?

שתי אפשרויות שעולות על דעתי -

אני מניחה ,לפי השאלה ,שזה לא קורה בכביסה של הילדים ,ולכן סביר להניח שזו לא בעיה טכנית במכונה . יכול להיות שאת ממלאת את המכונה יותר מדי ?במקרה שיש יותר מדי עומס המכונה לא מכבסת טוב ,והמרכך כמעט ולא משפיע . אפשרות נוספת היא שהורדת מהחבל וקיפלת כביסה לחה .הלחות יוצרת ריח מאוד לא נעים שלא מתאוורר בארון . נסי לכבס פעם נוספת עם פחות בגדים . בהצלחה .

goanin

New member
עוד אפשרויות ../images/Emo13.gif

המכונה צריכה ניקוי פנימי (חפשי בקישורים "שטיפת חומצה למכונת הכביסה").
לשים חומץ במקום מרכך כביסה.

נועם@בת

New member
יכול להיות שיש בעיה עם השטיפה

או שהפילטר סתום- תחפשי את הפתח של הפילטר ותנקי. או שמשאבת המים לא עובדת הכי הכי ואז בכביסות עמוסות אין שטיפה טובה. חוצמזה, את תולה מיד או שהכביסה נשארת זמן מה במכונה לפני התליה/ייבוש? בתיה

לילך87

New member
כן,

לפעמים המכונה באמת עמוסה, לא שמתי לב אם זה קורה אז, והחומץ מגיע כשאני פותחת את הדלת , לא משאירה יותר מידי זמן בפנים, ולא מקפלת על רטוב

גם לי זה קורה לעיתים

כשאני מעמיסה את המכונה יותר מדי ולא תולה מיד ברגע שהיא מסיימת. תשתדלי לא למלא אותה מי ולתלות מיד. אצלי זה פתר את הבעיה. בנוסף שמתי לב שלפעמים הריח של המרכך כשמרחרחים את הבקבוק לא תואם לריח לאחר הכביסה (בטח זה קשור לעירבוב עם הריח של האבקה) אולי תנסי ריח אחר של מרכך (גם זה השפיע מעט אצלי).

למעלה