כביא תעופתי

TZOTZMASTER

New member
כביא תעופתי

שלום.. נרשמתי לקורס של חיל האוויר בטכני... אבל אני רוצה להיות כבאי... למישו אולי יש רעיון איך אני יוצא מהקורס הזה והולך לכבאות שזה מאוד מעניין אותי ושמעתי שזה אחלה ג'וב?? ד"א.. יש לי פרופיל 82 שמתאים לכבאות

כבאי תעופתי

אהלן ידידי!!!! האם התחלת את הקורס?? אם כן זוהי ממש בעיה גדולה ודרך ארוכה לצאת מהדרך שהתחלת ולהגיע לכיבוי בכדי לעשות מהלך זה אתה צריך לפסול מקצוע וכל הזמן לבקש את הכיבוי אבל הכי חשוב לפסול מקצוע אשמח לענות לך על עוד שאלות יום טוב ושבת שלום

TZOTZMASTER

New member
עוד חודש...

היי תומר... תודה רבה שענית לי.. עוד חודש נאי מתחיל את הקורס בטכני של חיל האוויר בחיפה ואני רוצה לעשו תאת הקורס של הכבאות בעובדה...

תשובה

כך בחשבון ברגע שאתה מתחיל את הקורס יהיה לך מאוד אבל מאוד קשה לצאת וחזור אחורה תעשה הכל לפני תחילת הקורס הכונה לפסול קורס בהצלחה

אני כבאי תעופתי

זה לא הכי נוצץ כמו שזה נראה ... וממה שאני יודע שבזמן הקרוב לא יפתח קורס יש חוסר במדריכים ...

fireman

New member
סוף סוף מישהו כותב דוגרי

מדובר בתפקיד שבו במשך חודשים צריך "להרוג זמן" ועל התורנויות בחיל האויר בכלל אין מה לדבר....כבאים בחיל האויר לצערם עושים תורנויות בלי סוף.

כן אומנם בחיל האוויר עושים ים טרוניות

אבל לנו הכבאים אין בכלל טורניות אולי אחד לשנה או משהו כזה למרות זאות כול שאר החיילים בבסיס טוחנים שימורות ... אבל זה עדיין לא הופך את התפקיד של הכבאי למשהו נוצץ כמו שכולם חושבים ...

למעלה