כבוד למגזר הגר פיינר היא אלופת העולם באגרוף במשקל זבוב.
א אלת הירח New member 14/10/09 #1 כבוד למגזר ../images/Emo8.gif הגר פיינר היא אלופת העולם באגרוף במשקל זבוב.
ס סוס של נייר New member 15/10/09 #2 מלכה ../images/Emo47.gif איזה הישג ואיזו קריירה, בספורט שאינני יודעת עליו דבר, אבל מניחה שהוא דורש מיומנות, התמדה, כושר, זריזות, נחישות, אסטרטגיה ואומץ. כל הכבוד!
מלכה ../images/Emo47.gif איזה הישג ואיזו קריירה, בספורט שאינני יודעת עליו דבר, אבל מניחה שהוא דורש מיומנות, התמדה, כושר, זריזות, נחישות, אסטרטגיה ואומץ. כל הכבוד!
E efroch99 New member 15/10/09 #3 כל הכבוד לה ראיתי את זה גם וחשבתי להביא לפורום. אני באה מתחום הקרטה, ואגרוף זאת אסכולה שונה לגמרי, אבל יש הרבה כבוד למי שעושה כך את דרכה עד למעלה.
כל הכבוד לה ראיתי את זה גם וחשבתי להביא לפורום. אני באה מתחום הקרטה, ואגרוף זאת אסכולה שונה לגמרי, אבל יש הרבה כבוד למי שעושה כך את דרכה עד למעלה.
א אלת הירח New member 15/10/09 #4 אגב, הגר באה במקור מעולם הקרטה והגיעה להישגים יפים גם בו. היא עברה לאגרוף בתור מהלך קריירה, אבל תמיד קיבלתי את הרושם שקרטה הוא אהבתה הגדולה באמת. בתור מאמנת, היא מאמנת ב-CMA, שזו שיטה שכוללת גם אגרוף, גם אגרוף תאילנדי, גם קרטה וגם הגנה עצמית.
אגב, הגר באה במקור מעולם הקרטה והגיעה להישגים יפים גם בו. היא עברה לאגרוף בתור מהלך קריירה, אבל תמיד קיבלתי את הרושם שקרטה הוא אהבתה הגדולה באמת. בתור מאמנת, היא מאמנת ב-CMA, שזו שיטה שכוללת גם אגרוף, גם אגרוף תאילנדי, גם קרטה וגם הגנה עצמית.
J Jungle Girl New member 15/10/09 #6 סוף סוף - ידעתי שהיא תגיע לזה אני עוקבת אחרי מעלליה כבר מספר שנים. המון נחישות, התמדה ואומץ לב יש לבחורה. אני גאה! כל הכבוד!
סוף סוף - ידעתי שהיא תגיע לזה אני עוקבת אחרי מעלליה כבר מספר שנים. המון נחישות, התמדה ואומץ לב יש לבחורה. אני גאה! כל הכבוד!