כבד נהרס בלידה....

כבד נהרס בלידה....

השנה קבלה את פרס ישראל פרופ מרים ארז מהטכניון לגבי הפגיעה בנשים עם נוגדנים של יזמות. אז הנה הנפגעת רינות מול הפוגעת פרופ מרים ארז.... ואל תגידו לי שפרופ ארז לא יודעת מה עושים עם המחקרים שלה בתחום היזמות.

...מייצרים דיו למדפסת....

אני ממש מקווה שמודעת האבל לגבי סמנכ"ל יזמקו לא קשורה לאיזה שהוא וירוס שנמצא בתוך הדיו. (שתוקף את גן היזמות). תמיד חשדתי בתעשיית הזכוכית (לחלונות בבניני משרדים) שהיא מסתירה משהו..... אז הנה, תשובה לסינרגיה אפשרית כזאת בין תעשיית הזכוכית להשתלות כבד.

זה גם תשובה לפיגוע בנתניה...

(האחרון)... (דרך אגב, זוכרים את ה-ביקור בית שעשה הפאתולוג כאשר בדק את 3 הגופות של משפחת אייל הי"ד מרמת אביב?, הנה עוד הוכחה לכך שרופא חוקר צריך לצאת מהמשרד שלו על מנת לעשות ביקור בית בבית הנפטר ולא להסתפק בישיבה במעבדה. אז ככה.... ועל מנת לתרום את חלקי בענין הקונספירציה נגד יזמות, אני מזמינה רופאים חוקרים לצאת מהמשרד ולבקר בהקדם בבית המשפחות של קורבנות הפיגוע על מנת לצלם כמה צילומים ולהוסיף אותם לצילום הגופה. לדוגמא, צילום השלט של העסק שמתנהל במרתף.... אבל כאן כבר נכנסתי לתחום ה"רפואה ציבורית" (משרדים שפועלים בדירות מגורים בעיר).... ולתחום המיסטיקה. מדוע לתחום המיסטיקה? שבוע שעבר נולדו תאומות סיאם בבית החולים תל השומר ושרדו כמה ימים עד שנפטרו. מסתבר שבפיגוע נהרגו 2 חברות בלב ובנפש.... הן העבירו דרך התאומות הסיאמיות את המידע לגבי הוירוס שפוגע בכבד ... אז אם החולה שלכם מתגורר מעל חנויות או מעל משרד, רצוי שתצאו מהקליניקה על מנת לצלם ולהוסיף לתיק. טוב אז מתחתי אתכם מספיק.... המשרד במרתף עוסק ביזמות. (מקבל ניירת)

כל רופא צריך לרכוש מצלמה טובה...

ופשוטה, על מנת שתשמש אותו בביקור הבית. זה נקרא רפואה-רב תחומית.

למעלה