כבדי שמיעה

מלודי12

New member
כבדי שמיעה

כן קשה למישהי שלא נולדה חרשת אבל לא שומעת טוב למצוא זוגיות לגרושה בת 50 מהמרכז

מלודי12

New member
נירוש -ראי

זאת בדיוק הבעיה אתר הכרויות רוצים לדבר בטלפון ואני לא יכולה לעבור את המשוכה הזאת הם לא רוצים לתאם פגישה דרך המחשב רוצים לשמוע את הקול שלי ואני קצת חוששת שאם אגיד מהתחלה את בעיית השמיעה שלי זה יבריח את כולם ניסיתי לגבי מוטקה זה אתר לפנסיונרים ואני עוד צעירה שם יש אנשים 65 70

אני הייתי כותבת בכוונה כך

כבדת שמיעה צעירה ברוחה מעוניינת למצוא קשר וכו' אם תפחדי שתבריחי את כולם ולא תכתבי את האמת אז באמת יברחו לך אנשים כשתתברר להם המגבלה. צריך להדגיש את המגבלה. מי שזה לא יפריע לו יענה לך. ואת יכולה לדבר דרך צאט וידאו. יש חרשים שמדברים בשפת סימנים דרך פלפון בשיחת וידאו. וגם דרך מצלמת אינטרנט בתוכנת מסרים. ככה בן אדם רואה אותך ואת אותו ואת חוסכת את המבוכה הראשונית. אפשר להחליט על המקום שזה לא מתאים ולא צריך לצאת מהבית בכלל. מה שצריך זה סך הכל תוכנת מסנג'ר ומצלמת אינטרנט טובה וזהו.

מלודי12

New member
היי

תודה על התגובה אך אני לא יודעת לקרוא שפתיים כך שלא שיחת צאט בסלולרי וגם לא כל שבוקע ממצלמת אינטרנט טובה לי הדרך היחידה שאני יכולה לתקשר היא דרך שיחה רגילה פיזית שאני מול המדבר וגם שומעת וגם רואה אותו אוף איך החיים מסתבכים כשיש מגבלה כל כך קריטית שפוגעת בכל התקשורת שלי עם המסביב שלי כמה התקשורת חשובה ובמיוחד בקטע חברתי אני סיגלתי לי אחלה פטנט אני פשוט " מתחבאה" מהעולם ולא צריכה להתמודד אני מפסידה המון המון בגלל שאני לא מבינה את הנעשה סביבי נגדיר זאת באחוזים 70 אחוז אני מפסידה מהנאמר לידי וזה כל כך מתסכל

למעלה