כבאי ביוון

כבאי ביוון

מאת: מערכת וואלה! מתנדב בשירותי הכבאות ביוון נהרג בפיצוץ רכב הכיבוי. הפיצוץ נגרם לאחר שהאיש השתמש במצית כדי לבדוק את כמות הדלק במיכל. כבאי נוסף נפצע קשה במהלך ההתפוצצות. הכבאי המתנדב, ספיירוס דימופולוס, בן 45 מילא דלק במיכל הרכב יחד עם כבאי נוסף, בתחנה במרכז יוון. ככל הנראה התשמש דימופולס במצית על מנת לראות מהי כמות הדלק במיכל. כתוצאה מהפיצוץ הוא נפגע קשה, 40 אחוז מגופו נכווה והוא נפטר מפצעיו זמן קצר אחר כך. כבאי נוסף, שעמד בסמוך לרכב נכווה קשה בפניו והובהל לבית החולים.

תגידו לי הוא מטורף?

כלל בסיסי, ממתי בודקים דלק עם מצית?????????????? הסנדלר הולך יחף????? פשוט טרוף!!!!

כבאים ובחורות ../images/Emo68.gif

שלוש נשים, בלונדינית ברונטית ושחרחורת, נלכדו בבניין בוער. וכדי להימלט מהאש הם עלו לגג של הבניין. וכיוון שהכבאים לא יכלו להגיע לגג הם מתחו בחוץ שמיכה כדי שהנשים יקפצו עליה. הכבאי צעק לברונטית, "תקפצי! זה הסיכוי היחיד שלך לשרוד!" והברונטית קופצת, אך לפתע הכבאים מושכים את השמיכה הצידה והיא נמרחת על הרצפה כמו קטשופ. עכשיו תורך לקפוץ!", צועק הכבאי לשחרחורת, "את חייבת לקפוץ! אני לא קופצת", היא צועקת תוך כדי בכי, "אתם שוב תזיזו את השמיכה. לא", הוא עונה לה, "פשוט היא הייתה ברונטית, ואנחנו לא סובלים ברונטיות! אבל אנחנו מסתדרים עם שחורות שיער! בסדר", היא אומרת, "אני קופצת! והיא מזנקת לעבר השמיכה, אך ברגע האחרון הכבאים מזיזים את השמיכה ואני נמרחת על המדרכה. לבסוף, הבלונדינית מתקרבת לקצה הגג. ושוב צועק לעברה הכבאי, "תקפצי! את חייבת לקפוץ כדי לשרוד! אין סיכוי", היא אומרת, "ראיתי מה עשיתם לברונטית ולשחרחורת. לא! באמת! את חייבת לקפוץ! אנחנו לא נזיז את השמיכה!", צועק הכבאי. תשמע", היא מתחילה, "שום דבר שתגיד לא ישכנע אותי שאתה לא מתכוון להזיז את השמיכה! לכן אני אקפוץ רק בתנאי שתניחו את השמיכה ותזוזו הצידה...

שמעתי את זה על =

סאדם - בין לאדן - ועראפת שבאו לקפוץ מהתאומים שזה בער : ))) אבל תמיד כדאי להעלות חיוך נוסף על הפנים : )))

Amitg

New member
כתבה מהעתיד...

במערכת וואלה כנראה התבלבלו כשכתבו את התאריך של פרסום הכתבה כתוב 29ביוני http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=80988

TAFD

New member
זאת כתבה מלפני שנה

ידעתי שהסיפור מוכר לי. הסיפור הזה קרה לפני שנה, והכתבה מתאריך 29.6.2001...שים לב עמית.

למעלה