כאשר אני נוסע בגשם

raz1211

New member
כאשר אני נוסע בגשם

על הקטנוע שלי, הקסדה מתלאה מים (מבחוץ) וממש קשה לראות. יש דרך למנוע את זה?

פרארי1

New member
אי אפשר למנוע, אפשר לנגב

בדרך כלל בכפפות חורף יש על האצבע המורה חלק שמיועד לניגוב המים מהמשקף מבלי לשרוט אותו.

פרארי1

New member
לכמה שניות

זה לא וישר שעובד כל הזמן

anigodin

New member
בחיי שחיפשתי כזה חלק בכפפות שלי ולא מצאתי..

אני סובל מאותה תופעה (מה שמעניין זה שאני לא זוכר שזה היה ככה בקסדה הקודמת.. משקף מחומר אחר אולי?)
אני זוכר שלחבר רוכב היה פעם זוג כפפות שעל האצבע המורה היה מגב גומי קטן בדיוק למטרה הזו.

אולי אפשר לקנות/לתפור דבר כזה לכפפה..?

1cohen

New member
אם אתה רוכב מספיק מהר...

משהו כמו קצת מעל 50 קמ"ש...
הסטה קלה של הראש ימינה ואז הסטה קלה ומהירה של הראש שמאלה,
וטיפות הגשם שהצטברו כנראה יחליקו לצדדים עם הרוח.

Ofericko

New member
מנצל"ש - הפניית מבט ברכיבה:

בשיעורי הרכיבה אחד הדברים שהודגשו זה מבט ימינה ושמאלה במעבר מנתיב לנתיב או בפנייה (ולא להסתפק רק בהצצה במראות). ההיגיון ברור לחלוטין. עם זאת, אני מוצא את עצמי מנסה להביט הצידה במהירות גבוהה (נגיד 90 ומעלה) וזה ממש מעיף לי את הראש אחורנית בצורה מסוכנת.
&nbsp
מה אתם עושים?

פרארי1

New member
קשור למיגון הרוח שלך ולמבנה הקסדה

אין יותר מדי מה לעשות, אבל אחרי שאתה כבר מודע לתופעה, אתה יכול להתכונן ע"י "עשיית שריר" בצוואר.
ידוע שלרוכבי נייקד יש צוואר כמו של טייסון

xfwind

New member
אני נמנע מלסובב את הראש כעניין קבוע

רק במקרים מאוד חריגים.
מתבסס על המראות ועל התחושות....

יותר מדי פעמים קרה לי

שלא קלטתי במראות רכב שמגיע מהצד ורק במבט לאחור גיליתי שאם הייתי נכנס לנתיב שלו הייתי מריח פרחים מהצד הלא נכון.

לגמרי מובן

המוח שלנו לא בנוי לנסוע במהירות של 100 קמ"ש (נניח) ואז להביט לכוון ההפוך מכוון הנסיעה.
כל האינסטינקטים שלנו זועקים "מטומטם, תסתכל קדימה!".

אין מה לעשות, צריכים לסובב את הראש ולראות אם אין איזו פחית בצד.
אחרי שמתרגלים זה פחות נורא.

xfwind

New member
יש הבדל בין "לאחור" ולבין "לצד"

אחרי שמתרגלים בלי...זה גם לא נורא...

שני דברים

1. יש לי תרסיס שמונע מהמים להצטבר כשיכבה על המישקף, אלא להשאר כטיפות שמחליקות בקלות. נדמה לי שזה אותו חומר שנועד למניעת אדים בתוך הקסדה.
&nbsp
2. ראיתי שכשיש מעט מים על המישקף, זה מפריע הרבה יותר מאשר כשהוא רטוב לגמרי. נסה להמנע מניגוב.

הנסיך.

New member
אתה צריך כזה

http://www.ebay.com/itm/AQUAPEL-App...1099873659&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

אחרי שאני שוטף את האוטו שלי - אני עובר עליו עם שכבה של חומר זה (של חברה אחרת, JOFF, מאנגליה)
הוא גם עוזר שהמיים לא יידבקו לאוטו ולצבע שלו, וגם קל מאוד לנקות אותו אחרי - כי לכלוך לא נדבק.

אפקט דומה אגב, אפשר להשיג אם אתה מורח ווקס על המשקף שלך (ווקס קרנובה, של מכוניות)

gsxr77

New member
רק להדגיש כי החומר שצירפת בלינק אינו מתאים למשטחי פלסטיק

למעלה