כאשר אנו אוכלים ...

כאשר אנו אוכלים ...

למשל תפוח ....הוא מתפרק בגוף ...מתעכל ...לפחמימות ...חלבונים ...ויטמינים ....וזה קורא מעצמו ....אז איפה כאן החשיבה ..איך לעשות את זה ?...איפה כאן יש מישהו שיודע בכלל איך זה נעשה ...וזה נעשה מעצמו .....כמה זה יכול להיות פשוט לא לנתח ולחשוב על מה שקורא מעצמו ...כי זו עובדה זה קורא מעצמו ....אור ואהבה

ינוקא1

New member
מה שמראה לך כמה חוכמה עמוקה

טמונה ב"אני" שאינך יודע עליה בכלל.

והראיה שיש הרבה אנשים עם בעיות במערכת העיכול , ואצלם הפירוק לא מתבצע מדהים כל כך , ולא קורה מעצמו.

כך שהחוכמה נמצאת בתוכינו , רק שאינך מודע לה !
ואם יש בעיות בחוכמה הלא מודעת המופלאה הזו , יש בעיות.

אתה אינך מודע לה ...ואומר שיש ינוקא...

שמחליט וחושב ...וזה קורא מעצמו ...."החוכמה נמצאת בתוכינו ,רק שאינך מודע לה ".....זה אתה אומר ....אני אומר שאין מישהו שעושה !!!!!...אתה הוא זה שאומר שיש ינוקא ....אז תסביר לי איך התפוח מתעכל בגוף ...איך אתה ינוקא עושה את זה ?...לטענותיך אתה ..יש אני שעושה ...אז תסביר לי !!!....אני אומר שאני לא יודע ...ומיכיוון שאני לא יודע ..אז לי אין אני ....כי הדברים קורים מעצמם !!! אור ואהבה

ינוקא1

New member
כבר עניתי לך על זה

זה נקרא "תת מודע" , חלקים של האני שלך שאינך מודע להם.
הם אחראים על כל פעולותיך הלא מודעות.

אם כדבריך אין מי שעושה , והכל קורה מעצמו , אז כיצד יתכן שישנם לפעמים שיבושים בתהליך ?

(וכולל שיבושים גנטיים שלא נובעים מהרגלים וכדומה)

פיתרון מצויין ...תת מודע ....

אז יש את ינוקא שמה שטוב לו אז הוא עושה ובוחר ...ומה שהוא לא יודע ...ואין לו תשובה ...הוא זורק את זה לתת מודע ....והכל בסדר ...ואין לנו בעיות ....ואפשר להמשיך לחיות ....סבבה בבי ...ינוקא תתן לעצמך תשובה לא לי ....אם יש התנהלות שאתה לא מכיר ושולט עליה ...ואתה קורא לה תת מודע ...אז איפה יש שליטה ואיפה יש כאן מישהו ....תראה לי אותו ? ...אתה לא תמצא אותו ...ואתה יודע למה ..? כי אין מישהו כזה ..!! אור ואהבה

ינוקא1

New member
וגם על זה כבר עניתי בעבר

כל עוד איננו מודעים לכלום , אין לנו שליטה על כלום.
אנחנו סתם רובוטים ביולוגיים.

אך ככל שאדם הולך ונעשה יותר מודע , יותר חלקים שהיו "תת המודע" הופכים למודעים.
זה מה שנותנת מדיטציה - מוציאה אותנו מהרובוטיות ונותנת לנו מודעות.

כאשר אדם נעשה מודע לגמרי לגמרי , ונעלם תת המודע , זוהי הארה.

.

"כל עוד איננו מודעים לכלום....

אין לנו שליטה על כלום ".....אז תגיד לי מתי תדע איך האוכל מתעכל אצלך בגוף ...וכאשר תדע את זה אז יתיחסו למה שאתה אומר ברצינות .....ודרך אגב ..מה הבעיה לקבל שאין שליטה ...הכל מתנהל מעצמו והכל בסדר ....הבעיה מתחילה כאשר חושבים שיש שליטה ..ואז כל אחד חושב שהוא אלוהים וכאן מתחילות הצרות ...אור ואהבה

ינוקא1

New member
גם היום אני מסתכל לתוך גופי

ורואה את מצב איברי הפנימיים , כך שאני מעריך שלא ירחק היום גם שאראה איך האוכל מתעכל בתוך גופי . . .

ומה הבעיה לקבל שאין שליטה ?

אם אדם רוצח , גנב או אנס , אז מבחינתך הוא זכאי כי אין לו שליטה ?
אם אתה רואה עוולות מסביבך , אז אתה בעד להשאיר הכל כמו שהוא כי "אין שליטה" ?

אם לעומת זאת אדם עושה טוב , למשל עוזר כספית לאנשים שאין להם , חושף שחיתויות , מציל יהודים מהנאצים תוך כדי סיכון אישי רב , אז מבחינתך הוא לא עשה כלום ?

אני אישית בניגוד אליך מאמין בבני אדם ומאמין באחריות למעשינו.
אלא שקשה לאדם לצאת מהמטריקס שלו , כל עוד הוא איננו מודע.
ובשביל זה צריך מדיטציה.

וכאשר האדם מודע , הוא מסוגל לעשות הכל , אך ללא עשיה.
הוא עושה הכל בדרך הרמונית , בלי מאמץ.
בדיוק כמו בצ'י גונג - האדם מודע לתנועתו בכל רגע , יודע מה הוא הולך לעשות , הוא יציב כל הזמן , ועם זאת הוא רך וזורם ולא מתאמץ.
וכאן אכן יש עניין של שחרור שליטה ומאמץ - רק באופן ביצוע הדברים.

"כבר עניתי לך על זה ".....ממש ממש לא !!!!!!

אור ואהבה.....תענה לעצמך ....לי אין בעיה עם דבר !!! אור ואהבה

ינוקא1

New member
כי אתה לא קיים , אז איך תהיינה לך בעיות ?

תגיד לעצמך ...את זה אני יודע ...

אתה חושב שאתה יודע ..ויש לך תיאוריות איך זה לא לדעת ...אז תמשיך בתיאוריות ותהיה מאושר איתן ...אור ואהבה

"כי אתה לא קיים "....

אני מאחל לך את זה מכל הלב ...להיות מה שאתה באמת ....דווקא כאשר אתה צוחק ...אתה אומר את האמת ...בלי שהתכוונת אליה ..אלא בדיוק התכוונת למשהו אחר ...אור ואהבה ....אך אני אוהב אותך בכל מה שאתה אומר ...

ינוקא1

New member
מה שאני באמת

זה קיים ולא קיים בעת ובעונה אחת.
גם כשאני לא צוחק אני אומר את האמת , וקל וחומר כשאני צוחק

למעלה