כאן פעם ראשונה

BAMBABISLI

New member
כאן פעם ראשונה

היי, אני כאן כדי לספר לכם על אכזבה בנושא חברות , חברה הכי טובה שלי עוזבת...ואני מרגישה פשוט רע.... אני בן אדם ביישן ,קשה לי להתחבר בקלות ,ואיתה הרגשתי הכי בנוח ...היינו ממש דומות ועכשיו אני פשוט מאוכזבת והייתי חיבת לספר על זה לאנשים ניטרליים יש לי ידידים אבל לא ידידים של אמת או חברי אמת... היינו שלישיה של חברות אני היא ועוד אחת ...את זאת שנשארת אני אוהבת בתור חברה אבל אני בטוחה שמה שהחזיק את השלישיה הזאת זה הקשר שלה לזאת שעוזבת אולי אני טועה עכשיו שהיא עוזבת אני מרגישה ממש בודדה ואני לא יודעת מה יהיה ואיך להתנחם חידשתי את הקשר עם חברה שלי מיסודי אבל רק דיברנו עוד לא נפגשנו...ויש לי עוד חברה מהתיכון שגם אנחנו מדברות אבל לא נפגשות..יש לה את החברות שלה ..וזהו סליחה על המגילה אבל אני פשוט הייתי חיבת לכתוב את זה...

Calm Water

New member
כל עכבה לטובה

אני יודעת, זו קלישאה, אבל אם זה כבר הגיע לרמה כזו, אז יש לכך סיבה - זה באמת נכון. אני אומנם לא הייתי במצבך, אבל הייתי במצבה של החברה שלך, שעוזבת. ותתפלאי, לא משנה מה, דברים נוטים להסתדר בסופו של דבר. תנסי עכשיו לחזק קצת את הקשר עם החברה השלישית ועם הידידים (תהפכי אותם לידידי אמת), אולי זה יוביל להמשך מעניין יותר ולהתקדמות כלשהי מכל מיני בחינות. אני יודעת שמה שאמרתי לך זה די בנאלי, ואת כנראה יכולה להגיע לזה לבד, ובכל זאת, אם תתעמקי בזה ותיישמי את זה, זה בטוח יביא רק טוב.

BAMBABISLI

New member
את צודקת

יש במה שאמרת דברים נכונים אבל...אני במצב כזה שבגלל שהיא עוזבת אני צריכה להתרגל פתאום למצב חדש לגמריי ,וזה מאוד קשה לי אני מרגישה פתאום תלותית ולא טבעית .... עד עכשיו לא הפריע לי שאין לי מלא חברות כי הספיק לי 2 חברות קרובות ובעיקר היא... אני מסכימ ה איתך לגביי החברה שנשארת והידידים אבל זה לא פשוט לי בכלל...ממש לא...אני לא יודעת איך לפתח את זה את מה שיש לי איתם...כי אין את "הכימיה" שהייתה לי איתה סתם ידידים של "עיניני עבודה" ומה שעוד יותר מפריע לי זה שהחברה השניה בטח תתחיל להיות עם החברות האחרות שיש לה...וממני ממש לא יהיה לה אכפת..

Calm Water

New member
יש מוצא!

לדעתי את עכשיו פשוט במצב של רחמים עצמיים, אני לא רוצה לשפוט, אבל זה קורה, והכי חשוב זה לצאת מזה, קחי את עצמך בידיים ותעשי עם זה משהו. אפילו בכיוון אחר לגמרי, תתחילי לקרוא איזה ספר שכנראה בתקופה רגילה אפילו לא היית פותחת. תנסי בכל זאת ליצור קשר אישי עם החברה השלישית. והכי חשוב, אל תיהי תלותית. תמצאי לעצמך עיסוקים, דברים מעניינים שבמהלכם ניתן להכיר אנשים מרתקים, ויש לא מעט כאלה אפשרויות. באופן כללי, מה את עושה עכשיו? צבא? לימודים?

BAMBABISLI

New member
כרגע

כרגע אני בצבא...יש לי צחוקים ודיבורים פה ושם עם אנשים אבל לא ממש חברים..שאני רואה שהם יצאו איתי ... תמיד היה לי מוצא אני חוזרת מהצבא ויוצאת וצוחקת עם החברה ההיא ושוכחת הכל יש לי את חבר שלי שהוא בסדר גמור גורם לי לאושר..אבל חוץ ממנו אני רוצה חברות ...שהוא ייצא עם חברים שלו וגם לי יהיו את חברות שלי...

למעלה