ניר שלוםכאן נמחקה הודעה
כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
מצרף קישור לשרשורניר שלום
ביום שלישי או רביעי האחרון הייתה הודעה בפורום פוריות של של זוג המעוניינים לתרום עבור מימון טיפולים. בהצלחה
כאן נמחקה הודעהמצרף קישור לשרשור
הניק של התורמת היינו rlilach והשרשור הינה מתאריך 14.12.2003 בהצלחה
כאן נמחקה הודעהמצרף קישור לשרשור
הניק של התורמת היינו rlilach והשרשור הינה מתאריך 14.12.2003 בהצלחה
ניר שלום וברוך הבא לפורום שלנוכאן נמחקה הודעה
כאן נמחקה הודעהניר שלום וברוך הבא לפורום שלנו
האם יש סיבה מיוחדת בגללה אתם מעדיפים תורמת ישראלית? על פי החוק בארץ התורמת צריכה לעבור טיפולים בעצמה. אני לא בטוחה שמותר שההתקשרות הישירה בין התורמת לנתרמת היא חוקית. הנתרמת אכן יכולה לקבל סיוע במימון הטיפול אבל לא שום הטבה כספית אחרת. אנסה להביא ציטוט מהחוק לפורום בקרוב.
ניר, שים לב להודעה של תותיקיכאן נמחקה הודעה
כאן נמחקה הודעהניר, שים לב להודעה של תותיקי
בעמוד זה, שמתחילה ב"מעונינת לתרום ביציות". זה אכן יוצא יותר זול אבל אני אישית מעדיפה לקבל תרומה מאשה שאינה עוברת טיפולים. בהצלחה לכם, סביון
כאן נמחקה הודעהכאן נמחקה הודעה
נראה לי שאתה לא בפורום המתאים..כאן נמחקה הודעה
כמו סחר בכליות?נראה לי שאתה לא בפורום המתאים..
לא מזמן ראיתי תכנית על סחר בכליות ונראה לי שזה בעצם מה שאנחנו עושים בחול ומה שאתה מחפש לעשות בארץ למצוא אשה צעירה בלי שום בעיות פוריות ולקנות ממנה ביציות של חודש טיפולים שתהיה בריאה ועדיף עם ילד זה מה שבעצם עושים בחול אולי אתה צריך לפרס בפורומים אחרים סטודנטים או חסרי עבודה או בעיתון בהצלחה
לא משווה את האיבר משווה את התהליךכמו סחר בכליות?
איך בכלל אפשר להשוות? מסכימה שיש בעיה מוסרית עם קבלת בייציות כמו שאני קיבלתי בקפריסין, מאשה שכניראה לא עברה טיפולי פוריות בעצמה, ובאה במיוחד לתרום בייציות. אם אפשר לקורא לזה תרומה, כי היא מן הסתם עשתה את זה בשביל הכסף. אבל איך אפשר להשוות את זה לתרומת כיליה. בה אדם מוכר איבר חיוני מגופו?
ההבדלים שבכל זאת קיימיםלא משווה את האיבר משווה את התהליך
אני לא חושבת שזה לא מוסרי אני חושבת שזה מאוד מוסרי למכור ביציות אם הייתי צעירה והייתי גם צריכה כסף וגם רוצה לעזור היתי עושה זאת בכף למה אין את כל הדיון הזה במכירת זרע כל הזמן יש "תרומות"זרע והן חוקיות לגמרי ומוסריות לגמרי .זה לא מובן לי למה אף אחד לא מעורר על זה שאלה ועל תרומת ביצית או מכירת ביצית יש לנו כל כך הרבה התחבטויות. זוג שיש לו בעית זרע יכול לפתור את זה במהירות ובלי תשלום ובתמיכה מלאה אז נכון שהתהליך של שאיבת הביציות הוא הרבה יותר מורכב אבל ברגע שהתגברו על זה מבחינה רפואית אני לא רואה הבדל בין תרומת זרע לבין תרומת ביצית
מסכימה עם כל מה שכתבת סביוןההבדלים שבכל זאת קיימים
א. התהליך של גירוי השחלות ושאיבת הביציות כרוך בסיכונים שאין בתרומת זרע. ב. גבר שתורם זרע, הזרע שלו מתחדש מיד. אישה שתורמת ביציות, תורמת ממאגר סופי ומוגבל שנמצא בגופה מיום היוולדה ואין לו אפשרות להתחדש. ג. זרע אפשר להקפיא. ביציות אי אפשר להקפיא, אלא אחרי שהפרו אותן. זאת הסיבה שאפשר להקים בנק זרע אך אי אפשר להקים בנק ביציות.
קודם כל מתנצלת על שלא הבנתי אותךלא משווה את האיבר משווה את התהליך
אני לא חושבת שזה לא מוסרי אני חושבת שזה מאוד מוסרי למכור ביציות אם הייתי צעירה והייתי גם צריכה כסף וגם רוצה לעזור היתי עושה זאת בכף למה אין את כל הדיון הזה במכירת זרע כל הזמן יש "תרומות"זרע והן חוקיות לגמרי ומוסריות לגמרי .זה לא מובן לי למה אף אחד לא מעורר על זה שאלה ועל תרומת ביצית או מכירת ביצית יש לנו כל כך הרבה התחבטויות. זוג שיש לו בעית זרע יכול לפתור את זה במהירות ובלי תשלום ובתמיכה מלאה אז נכון שהתהליך של שאיבת הביציות הוא הרבה יותר מורכב אבל ברגע שהתגברו על זה מבחינה רפואית אני לא רואה הבדל בין תרומת זרע לבין תרומת ביצית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.