לא כדאי בשביל 40 שח .הכי טווב ותמיד עובד לוקחים מגש ענקי וזורקים לה מול קהל רחב זה תמיד עובד קוראים לזה<בסגנון לטיני>אני ממליץ לך בחום רב כדי להוציא את כל העצבים על ישראלים חוצפנים ובלתי תרבותים.כשצוחקים על מישהו בצורה כזאת הופך למשהו בלתי נשכח תאמיני לי>אפשר לתרגל איך לעשות את זה .
ההיתי מייעץ לך ללכת לאגודה לנוער העובד והלומד הם עוזרים לאנשים בתחום הזה.... אם משעמם לך אז תלכי לביהמ''ש רק תיזהרי שהשופט לא יצחק עלייך!! נ.ב. הנושא שהעלית אינו קשור לפורום בכלל... בהצלחה.
לנצל בני נוער במקום עבודה מסוים.. למה שהשופט יצחק?! אתה יודע כמה תביעות כאלה היו והבני נוער זכו, והיה רשום בעיתונים אפילו. ורשמתי את זה לאנשים בכללי לא לך.. לא מעניין אותך אל תיכנס רק זה שאתה טורח לרשום תגובה מראה שכן אכפת לך.! חח
למרות שזה לא נושא הפורום דבר טוב.זה אומר שאת מרגישה כאן טוב למרות הדברים הקשים שכתבת על הפורום בעבר הקרוב. הדברים ההם הם גם הסיבה לתגובות הצוננות שאת מקבלת. התחלת גרוע אבל לא נורא.אני מאמין שזה יכול להשתפר. אפרופו זה באמת בניגוד לחוק לא לשלם על התנסות אבל אם אמרו את זה מראש ואת הסכמת נראה לי שזה פוטר אותם. זה היה המצב?אני זוכר שלי בצעירותי קרה מקרה כזה.עניתי למודעה לפועל יצור במפעל קטן שמיצר תבניות קלקר.אמרו לי לבוא ליום נסיון.עבדתי 4 שעות ויצרתי כמות מסוימת.אחר כך הוא אמר לי שאני קצת איטי אבל הוא יתן לי עוד צ'אנס ביום אחר.הוא כבר יתקשר ויקבע איתי.לא התקשר וכמובן גם לא שילם על ה4 שעות. חוץ מזה אולי נשמע כבר משהו עליך ועל הגמגום הקל שלך.בנתים ספרת רק על ההורים שלך.
אתה מתייחס אליה בהבנה.. והיא להיפך ... מדברת לא יפה... אל תוריד את הכבוד שלך בפנייה.. [יפיופה בסטייל 15] תשים לב;;; אתה בסה''כ ניסת לעזור לה והיא אמרה לך לא להגיב... לא משנה... העיקר שנדע להיתרחק מאנשים כאלו.. לילה טוב.