כאן נמחקה הודעה

חבל לך על הזמן

לא כדאי בשביל 40 שח .הכי טווב ותמיד עובד לוקחים מגש ענקי וזורקים לה מול קהל רחב זה תמיד עובד קוראים לזה<בסגנון לטיני>אני ממליץ לך בחום רב כדי להוציא את כל העצבים על ישראלים חוצפנים ובלתי תרבותים.כשצוחקים על מישהו בצורה כזאת הופך למשהו בלתי נשכח תאמיני לי>אפשר לתרגל איך לעשות את זה .

מקווה שתצליחי בתביעה../images/Emo45.gif

ללא ספק מה שקרה לך ממש לא נעים, ואולי אפילו פוגע ומעליב. מקווה שמצבים כאלו לא יקרו לך יותר. תרגישי טוב
ובהצלחה בתביעה
לב.

למה את חושבת שזה מעניין אותנו???

ההיתי מייעץ לך ללכת לאגודה לנוער העובד והלומד הם עוזרים לאנשים בתחום הזה.... אם משעמם לך אז תלכי לביהמ''ש רק תיזהרי שהשופט לא יצחק עלייך!! נ.ב. הנושא שהעלית אינו קשור לפורום בכלל... בהצלחה.

הייתי ממליצה לך לשקול מילים כי אתה יוצא מגוחך

לנצל בני נוער במקום עבודה מסוים.. למה שהשופט יצחק?! אתה יודע כמה תביעות כאלה היו והבני נוער זכו, והיה רשום בעיתונים אפילו. ורשמתי את זה לאנשים בכללי לא לך.. לא מעניין אותך אל תיכנס רק זה שאתה טורח לרשום תגובה מראה שכן אכפת לך.! חח

shuky63

New member
אני דוקא רואה בזה שאת מספרת את הספור כאן

למרות שזה לא נושא הפורום דבר טוב.זה אומר שאת מרגישה כאן טוב למרות הדברים הקשים שכתבת על הפורום בעבר הקרוב. הדברים ההם הם גם הסיבה לתגובות הצוננות שאת מקבלת. התחלת גרוע אבל לא נורא.אני מאמין שזה יכול להשתפר. אפרופו זה באמת בניגוד לחוק לא לשלם על התנסות אבל אם אמרו את זה מראש ואת הסכמת נראה לי שזה פוטר אותם. זה היה המצב?אני זוכר שלי בצעירותי קרה מקרה כזה.עניתי למודעה לפועל יצור במפעל קטן שמיצר תבניות קלקר.אמרו לי לבוא ליום נסיון.עבדתי 4 שעות ויצרתי כמות מסוימת.אחר כך הוא אמר לי שאני קצת איטי אבל הוא יתן לי עוד צ'אנס ביום אחר.הוא כבר יתקשר ויקבע איתי.לא התקשר וכמובן גם לא שילם על ה4 שעות. חוץ מזה אולי נשמע כבר משהו עליך ועל הגמגום הקל שלך.בנתים ספרת רק על ההורים שלך.

אל תגיב בבקשה אם אתה לא יודע איך להגיב

כי אתה מכניס בתגובות שלך מאה נושאים בשניה. ולא אמרו לי שזה יהיה בחינם.

vicz

New member
שוקי אתה אדם טוב מדי

היא זלזלה בך קודם ובכל זאת תמכת בה ועודדת אותה והנה שאומרים באנגלית: אף מעשה טוב לא קורה ללא עונש חבל שהיא מקלקלת את האווירה פה

הם לא דיברו על תשלום..אז יצאתי

מנקודת הנחה שהם ישלמו כי ככה זה לפי החוק! מחר נילך אליהם ונראה מה נעשה איתם.

ali052

New member
לשוקי!!!! אל תוריד את הכבוד שלך

אתה מתייחס אליה בהבנה.. והיא להיפך ... מדברת לא יפה... אל תוריד את הכבוד שלך בפנייה.. [יפיופה בסטייל 15] תשים לב;;; אתה בסה''כ ניסת לעזור לה והיא אמרה לך לא להגיב... לא משנה... העיקר שנדע להיתרחק מאנשים כאלו.. לילה טוב.

ali052

New member
מצורת הדיבור שלך נראה לי שאני יודע מי את.....

האם את גרה בת''א? תתקני אותי אם אני טועה..

למעלה