כאן נמחקה הודעה

אני ממש לא מצליח להבין את העניין

פגשתי די הרבה אנשים בפורומים ולפעמים גם טיפוסים מאוד לא נעימים (וכאן אני מתנסח בצורה מאוד עדינה בגלל שאני לא רוצה שהשרשור הזה ימחק) אבל מעולם לא נתקלתי במישהו שנכנס לפורום שעוסק במגבלה/נכות מסויימת שלא קשורה אליו בכלל, ומתעקש לגדף, לזלזל ולהשפיל אנשים שמתדיינים שם בצורה רצינית ומכובדת. ועוד עושה את זה בצורה כל כך אובססיבית ללא שום תרומה לפורום וללא שום הבעת חמלה או הזדהות עם הבעיה. לא יכול להיות שמישהו משועמם עד כדי כך !! בקיצור, עשיתי קצת חיפוש עליך בפורום ומצאתי שכבר השתוללת כאן בעבר בהודעה שנמחקה אומנם, אבל עדיין אפשר למצוא אותה בחיפוש המתקדם. מההודעה אני מבין שגם את סובלת מאיזשהו גמגום קל שאולי לא ממש מפריע לך אבל לא ממש ברור למה את מסתירה אותו עכשיו. אני מניח שלגדול בבית עם שני הורים מגמגמים לא היה דבר קל. ואולי זה גרם לך לבעיות של דימוי עצמי בילדות או בגיל ההתבגרות ואולי זאת הסיבה מדוע את מתכחשת בכל הכוח לעצמך ומנסה לסתום את הפה באלימות ממש לכל אחד שמתלונן על איזושהי בעיה בנושא. עושה רושם שההורים שלך אנשים משכילים ומבוססים לא נראה לי שתהיה להם בעיה לממן לך טיפולים אצל פסיכולוג בשביל לפתור את האגרסיביות ובעיות הדימוי העצמי שכנראה את סובלת מהם. ואני אומר את זה ברצינות גמורה !! קחי את העיצה שלי ויהיה לך רק טוב בחיים.

מה.? מתי הישתוללתי כאן?

אני הגבתי רק להודעות ממש ממש ממש קיצוניות כמו שמישהו טען שהורידו לו פרופיל בצבא בגלל הגימגום או כמובן אתה שטוען שצריך לתת קיצבה ? ניראה לי אתה זה שצריך טיפול.. דחוף כי אתה נישמע בנאדם מסכן , הבעיות שיש לך בחיים לא בגלל הגימגום אלה בגלל שאתה מי שאתה וכן אני עצבנית.. אני עצבנית על זה שהפורום הזה הופך את הגימגום לדבר שמונע מאנשים לחיות חיים נורמלים על זה אני כועסת. ואתה? לך תחפש עבודה ותימצא מה לעשות במקום לשבת ולקשקש בשכל על כאלה שטויות.

נ.ב

הייתי ממש חייבת להגיד משהו קטן אחרון.. מה משעמם לך עד כדי כך בחיים שאתה עושה חיפוש עלי..? אני לא יתן שאני ילך לעבוד ושאני ישלם מיסים הם יגיעו לאנשים כמוך שמחפשים חיים קלים ויושבים כל היום בבית בלי לעשות כלום. תמשיך לנסות לעקוץ ילדה בת 18, אבל בנתיים אתה זה שיושב אומלל בבית ומחפש הודעות שרשמתי כמו פרדופיל בי.

vicz

New member
../images/Emo2.gif שוקי נראה לי ששוב הגיע הזמן למחוק

חבל שזה מדרדר לזה מאז שהגעתי לפורום הוא היה מקום שהיה כיף לקרוא ולכתוב בו וגם אם היו ויכוחים - הם אף פעם לא הגיעו לעלבונות או צורת דיבור כזאת מגעילה יפיופה, הגעת למסקנה שהפורום לא בשבילך, אז יאללה, ושיהיה בהצלחה בבגרויות

ali052

New member
שוקי!! תעשה טובה לך ולכווולנו - תחסום אותה

תחסום את '' יפיופה בסטייל ,, כי זה סתם מפריע פה לכוולנו ..!!!!!!!!! [גם אותי חסמו לפני חודשיים בפורום של מחשבי כף-יד ופלאמים מכיוון שהיצעתי משהו למכירה והדבר היה אסור.] לאחר היתנצלות החזירו אותי. לדעתי אותו הדבר תעשה לה וככה יחזור השקט שהיה מקודם.. המשך יום נעים...

תראו מי שמדבר ....

אפרוח שעדיין לא בקע מן הביצה ולא עבד יום אחד בחיים שלו. בנתיים אני זה שעובד שנים ארוכות במגזר הפרטי ומממן גם את ההורים שלך במגזר הציבורי (ועל השחיתות, הפרזיטיות והבטלנות שקיימת באקדמיה לא כדאי לך שאני ארחיב כאן... ) בכל אופן את בחורה עם בעיות נפשיות חמורות וכל אחד כאן כבר מבין את זה. את צריכה טיפול. וכמה שיותר מהר עדיף !! חבל שאת לא מנסה לעזור לעצמך ומוציאה את הכעס על אחרים.

הקשר בין הגמגום לבין שקיעה בחול טובעני

לפי דעתי רעננות דעתה של היפייפיה היא זו שחורה לכם. אמנם, הגמגום היא עובדה קיימת ושרירה ואין כמעט שום אופציה לנסות ולהסתיר אותה. אכן, הגמגום מונע, לעיתים, מעשית וגם רגשית ומנטלית (גם במעשיי אישית) מביצוע ושאיפה (ליתר דיוק פחדנות והתגוננות, גם כן מדוגמא אישית) עבודות מסוימות וקשרים בין אישיים. אולם, תבוסתנות זו הותנתה מהסביבה והמנסיון המר האישי של כול מגמגם. אף על פי כן, דעתה של היפייפיה היא חשובה ביותר ונוגעת בעצם למשמעות חיינו אנו כאנשים בעלי מוגבלות והאם לתת למוגבלות לנהל אותנו או שאנחנו ננהל אותה. כפי שקראתי באחת מהודעות הפורום, "לגמגם בכיף", זה המוטו שלאורו אנו צריכים לנהל את חיינו. אכן, רק גמישות המחשבה ורעננותה תאפשר שינוי זה. מעשית, לאפשר לאפשר ליפייפיה להמשיך ולהציף אותנו בדעות נוספות ומפרות.

borbardak

New member
לא בדיוק...

אין לי בעייה עם רעננות דעתה של היפיופה. מה שחורה לי וצורם לי, ואני מאמינה שגם לשאר חברי הפורום, אם אוכל לדבר בשמם, זה הסגנון הגס והבוטה שהיא נקטה בו. יש דיון, יש קשת רחבה של דיעות וגישות - וצורת ההתבטאות שלה לא מכבדת ולא מכובדת. אין לי שום בעייה עם גישתה לחייה - זכותה המלאה. אם היא רק הייתה משכילה להתנסח בצורה קצת יותר מעודנת וצנועה אולי גם ניתן היה לקיים איתה דיון פורה ומפרה... שיהיה יום נפלא!

רעננות דעותיה של "יפיופה" ....

מתבטאת בצרחות, צעקות, הסטריה ונסיון לסתום את הפה לכולם. בעקרון אני מסכים כמעט כל מה שרשמת, רק לא ממש ברור לי מה זה קשור לדיעותיה ה"רעננות" של ה"יפיופה". קצת מצחיקות דיעותיה של ה"יפיופה" ,במיוחד לאור העובדה שהיא עדיין לא עשתה כלום בחיים ואילו כל האנשים כאן הם אנשים לומדים ועובדים שעשו הרבה יותר ממנה. ודבר אחרון, אני למדתי בחיים שבן אדם שיש לו בעיה קטנה (ואפילו בעייה שנראת שולית) וכאשר אתה מנסה לדבר איתו עליה הוא מתחיל לצרוח, לצעוק, להתכחש ומסרב לדבר עליה זה אומר שהוא סובל מרגשי נחיתות איומים מהבעיה שלו ולא יודע איך להתמודד איתה. צורת הדיבור של ה"יפיופה" מלמדת שכך הדבר גם איתה. וזה מראה לך אילו בעיות אישיות גמגום יכול לפתח אצל חלק מהאנשים. לאדם בוגר עם בטחון עצמי גבוה לא תהיה בעיה לדבר איתך בנחת על הבעיה שלו ולהודות בקושי אם הוא קיים כי הוא מבין שהבעיה (חמורה ככול שתהיה) היא רק חלק קטן ומזערי ממנו. באופן כללי הסיפור האישי שלה (לגדול בבית שכולו מגמגמים) מאוד מעניין אותי והיו יכולות לי הרבה שאלות לשאול אותה בעניין... אבל היא כל הזמן צורחת.... צועקת, אי אפשר לדבר איתה בנחת בכלל. אתה נראה לי בחור רגוע. תנסה להרגיע אותה ... אני התיאשתי.

geashono

New member
צריך להבהיר

שנתקלתי בחיי במגמגמים קל ומעולם לא קישרתי אותם אלי כי להם זה רק בעיה לנו זו בעיה קיומית בעיית תקשורת ואולי מגמגמים קל רוצים משהו אחר אז בכיף אבל אני יכול להבין מצוקות של מגמגמים קשה אני לא חייב להזדהות איתם אבל אני יכול להבין ומי שלא מבין שינסה להתקע בכל מילה שנייה ונראה אותו אני מטפל בגמגום ונלחם בו אבל זה לא קל ווודאי לי שלעולם לא אדבר שוטף אבל אני עושה את המקסימום וזה לא קל כמו שמציין עובר אורח אני בוגר מצטיין במדעי המחשב ולא מוצא עבודה ואני לא אומר שזה בגלל הגמגום אבל זה מוסיף לאי ביטחון עצמי וכשצריך להתמודד מול כל כך הרבה בוגרים בלי נסיון זה בהחלט משפיע אז קיבלתי שזה המצב ואני עובד בתחומים אחרים אבל זה בהחלט משפיע אני מבין שגם למגמגמים קל יש קשיים אם כי פחותים ממני ומאחרים אבל להם זה מאוד מפריע אז אני מציע שכל אחד יחשוב מנקודת מבטו של השני

אתה ממש מעצבן..

די להדגיש בכל ההודעות שלך שאני "אפרוח" "קטנה" ובלה בלה ואתה מבוגר ובגלל זה אתה צודק ומי אני שאני יתנגד לדעות שלך. ילדים תמיד דוברים אמת.. בעוד מבוגרים מנסים להראות אמת שגויה העיקר שתתאים לדעות שלהם.

אה ו..

וגם די להגיד שאני צריכה טיפול בכל הודעה שלך.. מי שאומר את זה כ"כ הרבה פעמים מראה משהו רק על עצמו.. אתה אובססי בטירוף.

למעלה