כאן נמחקה הודעה

dudu2873

New member
את מגמגמת..?

עם כן...עם הגמגום לא מפריע לך בחיי היומיום אז אחלה שיהיה לך הכי טוב בעולם... אבל את לא יכולה להגיד שהפורום הזה לא נותן תמיכה . ולרדת על מנהל הפורום {שוקי} שעושה עבודה הכי טובה שהוא יכול כדי לעזור פה לאנשים שסובלים מהבעיה הקטנה או הגדולה שלו...תלוי איך כול אחד מתמודד עם זה ברמה האישית.

shuky63

New member
לא עולה על דעתי למחוק את ההודעה הזאת

כי אין סיבה. את התגובות שלך לעובר אורח הייתי חיב למחוק כי הגבת כלפיו בגסות ובוטות. הפורום הזה קים כי יש אנשים שרואים בגמגום משהו שהורס להם את החיים ולא רואים תקוה.הפורום קודם כל בשבילם ולא בשבילך. את יכולה לנסות לעזור לעודד לתמוך.אולי גם לתת למישהו על הראש מידי פעם ברוח טובה כשהוא מגזים בתחושת המסכנות. אם לא מתאים לך לעשות את זה את מוזמנת לא להכנס לכאן.

ali052

New member
כל הכבוד שוקי!!!!!!

[יפיופה בסטייל 15] בכל פעם שההיתי קורא את ההודעות שלך ההיתי אומר לעצמי ; איזה אנשים חסרי שכל יש במדינה שלנו... לדעתי; ; ההיתי מציע לשוקי לחסום אותך מהכניסה לפורום הזה.. [במידה וזה אפשרי..]

vicz

New member
../images/Emo24.gif לשוקי

וליפיופה לא נראה לי שיש לך זכות למתוח ביקורת על משהו שאת לא חלק ממנו והפורום נועד לתת לאנשים במה להביע את דעתם וכן, גם כאלה את או אני לא מסכימות בכלל את חייבת ללמוד להתנסח בצורה שמכבדת אנשים אחרים ואם את לא יכולה, אז כמו ששוקי אמר, פשוט אל תכנסי לכאן

יפיופה בסטייל../images/Emo24.gif

אני לא יודע איזו הודעה כתבת ל"אורח 333" לכן לא אוכל להגיב על זה. בכל מקרה, אני בטוח שדברייך נאמרו מתוך כעס ועצבים ולא מתוך רצון אמיתי לפגוע ולעשות רע. אני שמח שאת מודה שהגבת קצת בתקיפות. אני לא יודע בקשר לאנשים מסכנים שמפילים את כל הבעיות שלהם בחיים על הגמגום. אני גם לא יודע אם גמגום הוא באמת דבר כזה שטותי. אני בכל אופן לא הייתי שופט אנשים אחרים בלי להיות במקומם ולחוות מה שהם חווים, אבל כל אחד ודעתו
דבר אחד אני כן יודע, וזה ששוקי הוא מנהל נפלא, וגם בן אדם נפלא, שמנהל את הפורום כבר המון זמן בהתנדבות, ובאמת משקיע את כל כולו בזה. כמו שכבר אמרתי לך, אני חושב שאת יכולה לתרום הרבה לפורום, ואני בטוח שהפורום יקבל אותך בשמחה
, אבל אין צורך לבקר פה אנשים ולשפוט אותם. לב.

shoshyyy

New member
האמת התלבטתי אם להגיב או לא

הרצון להגיב, היע בשנייה שהתחלתי לקרוא את ההודעה . .. חשבתי לעצמי ... לבחורה הזו יש ביקורת, אך למה לכתוב ככה, להשפיל, להעליב, ??? איזה חוצפנית, לא בא לך יפיפייה הנרדמת אז לא תיכנסי. ואז חשבתי , למה שאבזז את זמני יקר על תגובה כזו רדודה, ילדותית, מבחורה שלא רואה את התמונה הגדולה. הסיבה שאני רושמת את מחשבותיי היא להודות לך שוקי על היותך מנהל הפורום, להגיד לך שלדעתי תה בן אדם נפלא, עם יכולת נינה אין סופית, חכם, מענין וכייפי. שיהיה לך יום נפלא, ונטול הערות חסרות משמעות כמו ההודעה הנ"ל.

borbardak

New member
המממ...

התלבטתי. לא ידעתי אם לענות או לא, מכיוון שלא היה בהודעה ולו חצי דבר שמכבד את האחר, אך מכיוון שאני לא מאמינה בחרם או בחוסר דיאלוג, אז אענה. ואקח את ההודעה ואתייחס אליה אחד לאחד: 'בנוגע לאשכול הקודם של "אורח 333" דברי היו נכונים' - צר לי יקירתי, לא בידייך, ולא בידי אף אחד, המנדט והזכות האבסולוטית לקבוע מה נכון או לא נכון. יש דיון, עם מגוון רחב של דעות, ומה שנכון לך לא בהכרח נכון למישהו אחר. 'אולי הגבתי קצת בתקיפות כווין שדבר זה ראוי לגינוי אני חושבת שהפורום הזה בכלל לא פורום תמיכה אלה פורום של אנשים עלובים ומסכנים שמפילים את כל הבעיות שלהם בחיים שלהם עקב דבר כזה שטותי למנהל הפורום.. ' - אין לי כוונה להשתמש באותה בחירת מלים שלך, אני לא חושבת שלרדת לרמה אישית זו הדרך. מה שכן אבקש ממך, זו קצת צניעות כשאת שופטת חוויה של מישהו אחר, לפני שהיית בנעליו ולו לשנייה. הבנתי שהורייך מגמגמים ומתפקדים - כל הכבוד להם (בלי ציניות)! אולם זה לא נותן לך את הזכות לשפוט אדם אחר. יותר מכך, גם לי בתור מגמגמת אין זכות לשפוט מגמגם אחר על דרך התמודדותו. בהנחה שאת לא מגמגמת, אלא חווה את הגמגום דרך הורייך, אז בואי ואגלה שתפישת הגמגום היא חוויה סובייקטיבית לחלוטין, וקשורה בעוד כל כך הרבה דברים אחרים שהם לחלוטין תלויים בנסיבות חייו של כל אדם, ולא ממקומך, או ממקומו של אף אדם באשר הוא לצורך העניין, לקבוע מה עלוב או לא עלוב, שטות או לא שטות. 'אתה מעודד אנשים שחושבים שהגימגום זה נכות ומשהו שדופק את כל מהלך התקין של החיים' - אז כן, גמגום הוא נכות. נכה מוגדר כבעל מום (את מוזמנת לברר במילון אבן שושן אם תרצי), גמגום הוא מום, הוא חוסר יכולת, או יותר נכון יכולת פגועה לדבר וכמו בכל דבר יש רמות ויש מי שסובל מהגמגום כנכות קשה יותר, ויש מי שסובל פחות. לגבי האמירה השנייה שלך על 'המהלך התקין של החיים', גם פה אבקש ממך קצת צניעות לגבי הגדרה כל כך סובייקטיבית, את יכולה לשפוט אך ורק את חייך שלך ולהחליט לעצמך אם הם תקינים או לא, אך אנא ממך, אל תתימרי לשפוט ולתת ציונים למהלך חיינו שלנו או של כל אדם אחר... לגבי הציון שחילקת בנדיבות כה רבה לשוקי - צריך תעוזה גדולה במיוחד לתת ציון לאדם שאינך מכירה באופן אישי, ובהנחת יסוד פרועה שלי - גם לא פגשת פנים אל פנים מעולם. הפורום הזה נועד בין השאר לתת חיבוק וירטואלי לחוויה שלנו בתור מגמגמים, ולהוות מקום לפרוק ולשתף בו את החוויות שלנו. את מוזמנת בכל עת, אך אנא ממך, אל תשפטי ותתני ציונים לאנשים שלא צעדת בנעליהם ולו מטר אחד... שיהיה יום טוב

תשובה יפה !!

ואני חייב להגיד שיכולת ההתנסחות שלך מאוד מרשימה. אם אני לא טועה (ואולי כן בעצם...) זאת היית את ששאלת לגבי המצב בעולם בענייני הכרה בגמגום כנכות. אז אם כן ואם לא, רשמתי משהו על זה וגם צרפתי לינק בתשובתי לשוקי ולכולם למטה בשרשור.

borbardak

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

זו אכן הייתי אני, וראיתי את ההודעה שהשארת. מבטיחה לעבור על הלינק ברגע שייצא לי, כנראה לקראת סוף השבוע... ושוב תודה על הלינק והמחמאה....

borbardak

New member
אין ספק, את בנאדם מאתגר...

לשמור על איזון ואיפוק לנוכח הדברים שאת רושמת פה, זוהי משימה לא פשוטה בכלל.... יש לך את אותה בעייה - אז מי כמוך צריכה לדעת שגמגום מקשה, כמו שהודית בעצמך - 'אני ישקר אם אני יגיד שזה לא קשה' (אגב, סתם לקראת הבגרויות שמתקרבות, זמן עתיד מבטאים עם 'א' - אשקר, אלך, אעזוב וכו' - יכול להתברר כקריטי ביותר בבגרות בהבעה או ספרות,או בכל דבר אחר שדורש התנסחות בע"פ או בכתב בעצם....). בעיית הגמגום שלך היא קלה, נפלא! שפר עלייך גורלך, אבל שוב, מאין הזכות להטיף מוסר או לשפוט אדם אחר, כשאינך יודעת את רמת וחומרת הגמגום שלו, נסיבות חייו וכו'. 'חבורת אנשים מסכנים שמרחמים על עצמם', צריך מידה לא מבוטלת של חוצפה ובורות לכתוב משפט כזה על אנשים שמעולם לא פגשת. אבל יודעת מה - אשריך. אם זה מה שאת מאמינה בו, שיבושם לך. לא חושבת שאני או אף אחד אחר פה בפורום צריך להוכיח את עצמו לך. לא התייחסת לרבע מהדברים שכתבתי לך בהודעה הקודמת, בחרת לשמור על אותו סגנון כתיבה לא מכובד ולא מכבד. כל שנותר לי לאחל לך מכל הלב (באמת מכל הלב, ולא בציניות) הוא שתהיי מאושרת. כשאדם בוחר לתקוף בצורה כל כך בוטה ואגרסיבית אדם אחר, זה מראה יותר מהכל על חולשתו שלו וסבלו שלו. מכיוון שתקפת בצורה כל כך גסה פורום שלם של אנשים, המסקנה המתבקשת היא שאת נמצאת בסבל נוראי, ועוד יותר גרוע - את אינך מודעת לסבלך וחושבת שכביכול הכל בסדר... לנוכח הדברים האלה קבלי
ממני. שיהיה יום נפלא.

dudu2873

New member
לכי תחפשי פורום אחר ותעזבי אותנו עם הבעיות

שלנו...שבשבילך הגמגום הוא לא בעיה............בשבילנו הוא כן..........

borbardak

New member
תודה על תגובתך האינטיליגנטית, המנומקת

והכל כך מתייחסת.... אגב - שפרי את הבנת נקרא - אני בת, אם לא הבנת מההודעות הקודמות.... שיהיו חיים נפלאים!

dudu2873

New member
מה הסיפור שלך...עד עכשיו לא כ"כ הבנתי...

מה את רוצה מהאנשים בפורום... אולי את בכלל צריכה עזרה ומפחדת להודות בזה... תחשבי על זה ...

למעלה