כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
ה הורס 17 New member 31/1/07 #3 בגלל אנשים כמוך יש לנו בעיות בארץ ובמקום לנהל תמדינה כל האנשים הבכירים צריכים להסביר למה הם אנסו את חצי בנות ישראל
בגלל אנשים כמוך יש לנו בעיות בארץ ובמקום לנהל תמדינה כל האנשים הבכירים צריכים להסביר למה הם אנסו את חצי בנות ישראל
D Dark chocolate New member 31/1/07 #5 תגידי.. חשבת פעם להכין סמים מחוביזות? מסיבות חוביזה בשטח הפתוח חובזה, טל מוסרי ו... בעצם, מי עוד מסניף חוביזות חוץ מטל מוסרי?
תגידי.. חשבת פעם להכין סמים מחוביזות? מסיבות חוביזה בשטח הפתוח חובזה, טל מוסרי ו... בעצם, מי עוד מסניף חוביזות חוץ מטל מוסרי?
D Dark chocolate New member 31/1/07 #7 בטוח... אני לא אתפלא אם זה בעצם טל מוסרי שבא לומר ששי קפון הטריד את "חברה" שלו..
D Dark chocolate New member 31/1/07 #8 ולשם הבהרה.. לעתים אנשים מציגים את בעיותיהם תוך כדי שהם מחליפים את שמם ב"חבר/ה שלי"..
S Simply an Angel New member 1/2/07 #21 עושים קציצות מעלים?../images/Emo6.gif ועוד אוכלים את זה?! הולי ג'יזס!
D Dark chocolate New member 1/2/07 #22 אוכלים, בטח שאוכלים../images/Emo6.gif פעם אחת בטיול שדה שהיה לי בגן, ראיתי את כולם קוטפים את העלים האלה ומביאים לגננת אז גם אני קטפתי כמה ודרכתי עליהם.. ואת זה הבאתי לגננת כולם התפלאו למה אני היחידה שלא נוגעת בדבר הזה עד היום כמה מהם לא מתקרבים לחוביזות...
אוכלים, בטח שאוכלים../images/Emo6.gif פעם אחת בטיול שדה שהיה לי בגן, ראיתי את כולם קוטפים את העלים האלה ומביאים לגננת אז גם אני קטפתי כמה ודרכתי עליהם.. ואת זה הבאתי לגננת כולם התפלאו למה אני היחידה שלא נוגעת בדבר הזה עד היום כמה מהם לא מתקרבים לחוביזות...
מ מ א י י ק New member 31/1/07 #10 אתה עושה בושות להרצליה../images/Emo19.gif ואנחנו לא יכולים לתת לך כדורים לטיפול נפשי.
ב בנימיני New member 31/1/07 #12 תאמינו לי... אני לא ממציא,אני לא איזה ילד משועמם.אני בחור רציני בן 24,סטודנט למדעי המחשב ובעל עסק,אני לא משחק משחקים. חברה שלי הזמינה אותו הביתה לדבר ולבלות,אולי הוא לא הבין אותה נכון והתחיל לנשק אותהמה שמפריע לי זה שהוא נשוי.
תאמינו לי... אני לא ממציא,אני לא איזה ילד משועמם.אני בחור רציני בן 24,סטודנט למדעי המחשב ובעל עסק,אני לא משחק משחקים. חברה שלי הזמינה אותו הביתה לדבר ולבלות,אולי הוא לא הבין אותה נכון והתחיל לנשק אותהמה שמפריע לי זה שהוא נשוי.