כאן נמחקה הודעה

לירונר

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

Kingomri

New member
סליחה!!!! אתה קיבלת רשות???

לא, כי ממש לא זכור לי שאמרתי משהו בסגנון: "אם בא לך לכתוב על כל אירועי היום אז סבבה"... אמנם לא אמרתי שלא, אבל... בכל אופן......................................... לי היה יום מאוד מאוד מאוד מ-א-ו-ד קשה. אני מרגיש כאילו ביום ראשון יש ביצוע הריגה שלי כנידון למוות (נו, מה לעשות, אוז משפיע עליי... וזה היה הפרק האחרון שאראה ב-ח-י-י-ם!!!!!) אני נפרדתי מאנשים כאילו זו הפעם האחרונה שאראה אותם, ות´אמת, זו הרגשה שרק הולכת ומתחזקת. אני רואה דוסון קריק, בפעם האחרונה אני אוכל בברגר קינג, בפעם האחרונה. אני רואה את החברים שלי בפעם האחרונה אני מרגיש כאילו אני לא חוזר משם פרטים נוספים בהודעתי האחרונה בפורום... נותרו 36 שעות לפרסום!
פגשתי את לינוי רייך. בת 18, בלונדינית, הייתה בצעירי תל אביב, חזה קטן ואנורקסיה מתקדמת.... אבל איזו נשמה טהורה!!!!! איך בא לי בנות?!

אוי - אתה מזכיר לי

בדיוק את מה שעברתי לפני הטירונות שלי. נפרדתי לשלום מכולם כיוון שהייתי בטוח שאני לא חוזר (מפתיע כמה אנשים התייחסו באדישות לפרידה ממני. אף אחד לא אהב אותי, או שלא האמין שאני באמת לא אחזור). את כל הטירונות ביליתי עם מסך של דמעות על העיניים. אבל נגמר ונשארתי בחיים. איזה מזל שלירוי לא היה מ"כ שלי - הייתי מתאבד (איזה מזל שהוא עכשיו בפריז ולא יכול להרביץ לי). דרך אגב, ללינוי רייך יש שני אחים או שתי אחיות או אח ואחות?

זורבבל

New member
Dear KingO

הצבא הוא לא הסוף, הוא רק ההתחלה. התחלה של מסגרת חדשה, חוויות חדשות, התנסויות מעניינות או בקיצור ים של אפשרויות. חוצמזה - אתה מודיע לאנשים שאתה נעלם לשלוש שנים ואז מופיע חזרה בסופ"ש הראשון - פאדיחה לא ? זרובבל

spainbar

New member
לירונר, אני לא זוכר שאמרתי שאתה

יכול לתאר את הפגישה או אפילו להזכיר אותה?????? ולא את שמי ולא את הגובה ס´

PrinceOmri ../images/Emo47.gif

כן, פרינס ולא קינג..למה
ככה
מישהו שאהבתי פעם אמר לי משפט חכם.. "דעי לקחת הכל בפרופורצייה"... אז הנה, תחשוב על הצבא כשלב נוסף בחיים, שלב שתעבור.. אל תחשוב על הרע עמרי.. תהייה אופטימי.. תוריד את המשקפיים השחורות שדבוקות לך על העיניים.. תחשוב ורוד, תראה ורוד, תדמיין ורוד.. אם תאמין שהכל יהיה בסדר, יהיה בסדר
בהצלחה שוב..
שירלי
מדליקונת 16

dodobird

New member
אוקי ס´../images/Emo70.gif

רד על הילד כמה שבא לך. כולנו טועים לפעמים. זאת לא כוונה להיכנס איתך לוויכוח למרות שאתה אוהב את זה, מה אני , קרקס שלך? (כדברי אימי שתחיה). רק בקשה לי אליך. אל תיקח קשה מדי. ותבדוק מסרים please... DB

גיא - לדעתי צריך למחוק את ההודעה

יש כאן חצי אאוטינג (שלא במתכוון). ברגע שאתה כותב שם וגובה של בנאדם ובאיזה אזורים הוא היה ובאיזה שעות זה אאוטינג כמעט מלא.

Kingomri

New member
אני מסכים ותומך במאתיים אחוז

כוונה טובה שעשתה שירות גרוע

MARMELAD

New member
אתם צודקים וההודעה נמחקה

והנה ההודעה שוב, ללא פרטים מזהים: לירו
והעיר הגדולה
היום, רביעי ה20/03/02 נסעתי לתל אביב אחרי הליכה קצרה מהאוטובוס הגעתי לשינקין, והסתבר לי שהמלך לא ממש שם האדון התעורר חצי שעה לפני שהגעתי לשם- זה אומר לחכות לו שעה וחצי... לאחר שעה וחצי של סבל מהשנקינאיות (שלא נדבר על הגן עם 2 אבנים ועץ) מתקשר המלך ואומר לי שהוא בין בני ברק לרמת גן, לא על האוטובוס האדון (שלמד תיאטרון) מתחיל לבכות לי בטלפון שהוא לא יודע מה לעשות ואחרי כמה דקות של שיחת "שאל איפה יש אוטובוס" מופיע המלך- עם חיוך הוא עבד עלי...
שמנו את פעמינו לחוף הים, הלכנו והלכנו, ישבנו,קמנו והלכנו הגענו לגן העצמאות , אמרתי לו שאני לא נכנס אז הוא הכניס את עצמו ונאלצתי ללכת אחריו, ואז... טלפון.... בעקבות שיחה אנו נאלצים ללכת דיזינגוף סנטר... "עמרי, מי זה "
-"אה.. זה ספיינבאר" עליתי על ההפתעה שהוא הכין לי הוא תכנן בשקט להפגיש אותי עם ספיינבאר ואת ספיינבאר איתי בקיצור, אנחנו למעלה במקדונלד´ס וספיינבאר למטה בברגר קינג מי הולך למי
אנחנו הולכים אליו, יורדים למטה ומחפשים וכמובן- מוצאים ספיינבאר כפרה נשמע עליו מופיע לפנינו במלוא גובהו ~ יושבים בבית קפה~ ~מדברים על המצב~ ~בלה בלה בלה~ 6 ורבע- צריך לזוז.... ספיינבאר מסיע אותנו לאלנבי ונפרד.... (נשתמע
) אני ועמרי הולכים לאכול- ואז טלפון- עמרי צריך לזוז לאחיו הוא מלווה אותי 2 מטרים לתחנה (למה לא יותר
למה
) לירון: אז זהו
, לא נתראה יותר במשך 3 שנים
עמרי: 5 לירון: יופי עמרי, כמה בוגר למי שלא הבין- כשעמרי ישתחרר אני אהיה בצבא כבר שנה, ואז ישארו עוד שנתיים עמרי: חיבוק
היה
.... ואז הוא הלך... צעק "לירון" ואחרי "בה ביי".... יורדת דמעה (
) ואז הוא צועק שוב "תשמח"- ואני חייכתי (
) וזהו..... נשתמע בקרוב
~לירון~

my self

New member
שאלה מנהלית

מנהלים יכולים לערוך הודעות, או שזו רק הנהלת הפורומים? (The great N)

MARMELAD

New member
אף אחד לא יכול לערוך הודעות

גם לא הנהלת הפורומים. הסיבה מאוד פשוטה. אם יהיה אפשר לערוך הודעות אז יהיה פתח לשינוי של כוונת הכותב, ומאחר וכולנו בני אדם, ויש בני אדם טובים יותר ופחות, חכמים יותר ופחות - זה יכול רק להזיק. לכן אין אופציה של עריכת הודעות - אלא רק מחיקה. במקרים מאוד מיוחדים אפשר למחוק את תוכן ההודעה אבל להשאיר אותה באותו מקום כדי לא למחוק את כל השרשור, כך נעשה במקרה הזה. (ע"י הנהלת הפורומים ד"א, ע"פ בקשתי)

campari

New member
../images/Emo7.gif עכשיו זה כבר בכלל לא זה../images/Emo156.gif

וחבל...

MARMELAD

New member
והכי הכי הכי חשוב.......

כולם מבינים שלירו
לא רצה להזיק לאף אחד, ככה שאין טעם לכעוס, אבל יש טעם להזכיר: אל תרשמו הודעות הכוללות פרטים על אנשים אחרים - גם אם זה מהפורום וגם אם לא - שהם לא ירצו לראות שם. עדיף להשמיט כמה פרטים מאשר לשים פרט אחד יותר מדי
מרמלד (במצברוח מ-ה-מ-ם)

my self

New member
תיקון: מ-א-מ-ם, לא מ-ה-מ-ם

ואנשים, מה יש לכם עם המילה המזוויעה והמגעילה הזו? מה קרה ל: טוב (מילה יפה ופשוטה שבעקבות מערכת ההַציינה [=ניסיון תרגום מאוד לא מוצלח ל grading, על משקל "הצפנה"] הבית ספרית הפכה למילה נרדפת ל"בינוני", אבל טוב הוא באמת טוב) מעולה מצוין מקסים נפלא משובח (טוב, גם במילה הזו יש שימוש אינפלציוני בזמן האחרון) שובה לב מרומם נפש ואנשים עם הבעה בכתב מתפרצת משלי מוזמנים להוסיף.

my self

New member
ואגב

אם באמת תבדקו על מה מתאים להגיד "מהמם" ועל מה לא, תישארו בערך עם דבר אחד שהוא אכן מהמם - שוקר חשמלי. כל שאר השימושים לא מתאימים, אפילו לא בהשאלה.

MARMELAD

New member
זהו, שעכשיו הפלת את עצמך ../images/Emo6.gif

אם אנחנו אומרים מהמם ומתכוונים למשהו שמפיל אותך מהרגליים, גורם לך לקצר חשמלי בכל מערכות הגוף (במקרה הטוב) ועוויתות בלתי נשלטות בלסת תוך כדי הזלת ריר על החולצה אז יש עוד כמה דברים מהממים : בראד פיט לדוגמא

למעלה