כאן נמחקה הודעה

../images/Emo201.gif

יקירתי, קראתי והזדעזעתי! לא יעלה על הדעת שהורים ידברו כך אל ביתם. אני מבינה שאת לפני גיוס וזה לדעתי המפתח שלך לעולם.. תצאי מהבית וכמה דשיותר רחוק ותתחילי לחיות הנקמה שלך היא להוכיח להם שאת שווה והרבה עלי והצליחי בחיים! בהצלחה

Chin Chin Man

New member
תלמדי חוק בחיים וקבלי ../images/Emo24.gif

קחי את הדבר שבו את מצטיינת (ואני בטוח שיש כזה למרות מה שאומרים ההורים שלך) ותפתחי אותו לאיזה כיוון שתרצי בחיים. תראי להם ממה את עשויה, ולאיזה גדולות את יכולה להגיע רואים שיש בך את הרצון להצליח (בין השורות כמובן), ואל תתני לאף אחד לדכא אותם. אני לא מכיר את ההורים שלך ככה שאני לא יודע אם אפשר לשבת ולדבר איתם. אבל אני מציע לנסות לשבת לדבר איתם, לומר להם לאיזה השלכות מסוכנות זה יכול להביא אותך. מציע לך לעמוד בחוץ בגשם (לי זה עוזר) להביט למעלה ולהבין שהשמיים הם הגבול.

ניצם

New member
אני לא מבין

את ההתנהגות של הורייך וגם לא אנסה להכנס לזה כי אין זה ענייני.את על סף גיוס תנסי לבקש לשרת רחוק מהבית ככה לא תתראי איתם הרבה ככה אולי יתגעגעו אלייך ויעריכו אותך יותר.עד אז תשתדלי לשמור על פרופיל נמוך בבית ולסבול בשקט.אל תשכחי שאת משתחררת מהצבא את יכולה לעזוב את הבית.

יש מקום לפנות לגורמי רווחה

יש בתים לנערות שלא יכולות לחיות בחסות ההורים את אוטוטו בת 18 ואת יכולה לבקש להקדים את הגיוס ולמצוא בו מפלט לא יאמן שהורים יגידו לבת שלהם שהיא מוכשרת לעבודה בזנות בלבד!!! מפנה אותך לסה"ר כדאי לך לכתוב שם

יפיופה יקרה ../images/Emo201.gif

צר לי מאוד לשמוע/לקרוא את מה שהורייך מדברים עלייך. את כבר לא ילדה או/ו נערה מתבדרת, את כבר אישה צעירה לכל דבר. קראתי שאת לפני גיוס ואת תמיד יכולה להקדים את הגיוס שלך, לבקש מקצינת מיון לשרת בבסיס סגור ומרוחק מהבית. את גם תמיד יכולה לפנות לגורמים (מקצועיים) שיעזרו לך כדי לא להרוס את הנפש היפה והנקיה שבך. בצבא את יכולה לפנות למש"קית ת"ש (תנאי שירות) ולהסביר את הבעיה בבית, הצבא יכול לעזור לך בהמון דברים (דירה נפרדת עד שיהיה גישור, משכורת גבוהה יותר בשביל להתקיים, לתת לך חופשות מיוחדות כדי לממן את עצמך ועוד...). עד הצבא, כדי שמצבך לא ידרדר יותר, תפני לאחת מהעמותות העוסקות בנושא (ער"ן, סה"ר ועוד...), יש להם את היכולות לעזור לך. אני שמחה שלא בחרת בדרך המוות לפתרון, המוות לא פותר כלום! קחי את התכונות הטובות בך ותפתחי אותן. יש המון דרכים לזה. קחי תחביב שאת יכולה להפוך אותו למקצוע ותציבי לך אותו כמטרה בחיים- את עוד תוכיחי להורייך מה את באמת שווה! שיהיה לך המון הצלחה. קבלי
לחיזוק ו
לכח וצאי לדרך.
בהצלחה

alonitk

New member
../images/Emo201.gif

אף הורה לא צריך לדבר כך לילדים שלו, אני מקווה שאת רואה את המעבר לזה ומבינה שאת באמת שווה יותר ממה שאומרים לך מסביב. בגרות בממוצא שמונים זה מעל הממוצע הארצי כך שאין לך מה לדאוג במיוחד שאפשר ללמוד ולשפר אחרי הצבא או בזמן הצבא. מקווה שמצבך ישתפר אלונית

למעלה