כאן נמחקה הודעה

try me1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

xslf

New member
מבלי להכנס לאתר עצמו, רק להערה

האחרונה שלך: "חייבת להיות דרך להשתמש בVOIP בלי להיות תלויים בזמינות של מחשב." יש כבר, ויותר מדרך אחת. * הטלפון של הוט הוא למעשה voip. * בשיחות לחו"ל, לפעמים חלק מהדרך השיחה עוברת על תשתית של voip. נדמה לי ש־018 משתמש בעיקר בתשתית של voip. * ויש את jajah.com, שנותן לדבר (חלק בחינם, חלק בתשלום) בין מנויים כשהשימוש במחשב הוא רק לחיוג, אבל השיחה עצמה מתבצעת בטלפון רגיל (הצד השני לא צריך להיות בכלל ליד מחשב, ואם מגדירים מראש שעת שיחה אף אחד מהצדדים לא צריך להיות ליד מחשב.

e-magine

New member
לגבי jajah.com

אני מציע לפעול בזהירות, אני משתמש בשרות הזה יותר מאשר בסקייפ, הצלחתי בינתיים לארגן לי בערך 6-7 מספרי טלפון איתם אני מדבר בחינם. לאחרונה, רציתי לחיים לאחד מהם ושמתי לב שמשום מה, הוא הפך מיעד חינם ליעד בתשלום. אינני יודע למה, וטרם הספקתי לברר, יתכן ואותם מינויים פרשו מהשרות. בכל מקרה, בסקייפ לא יכול לקרוא דבר כזה כי אני מנוי שם רק בתכנית הבסיסית. גם ב JAJA הסכנה לא גדולה, כי זה עובד על prepaid ואם אין לי יתרה, לא יכולים לגבות, אבל מי יודע?

ailag

New member
עם זאת, בכל מקרה יש מחשבים בדרך

אפשר גם לקחת אוזניות עם מיקרופון שמחוברות למחשב, לכסות את המחשב בסדין עבה ולחשוב שאנחנו מדברים ב VOIP שלא דרך האינטרנט. בכל מקרה יש כאן בנאדם, אינטרנט ולפעמים חומרה מתווכת. בד"כ רוצים שהתשתית המתווכת תיראה כמו טלפון או תהיה טלפון.

e-magine

New member
אני לא מבין בטלפוניה רגילה, אבל

מה, המרכזיות של היום לא ממוחשבות? כלומר, יש בכלל היום טלפוניה בלי מחשבים ושרתים?

simplex

New member
גם היום לחו"ל

התקשורת במקרים רבים היא דרך VoIP, אבל אנחנו עדיין משתמשים בתשתית המקומית של חברות הטלפוניה הרגילות (קרי בזק והוט). הכניסה של הרשתות VoIP דרך המחשב האישי, תלויה חזק בעניין הנוחיות (למשל כבר יש כיום טלפונים שנראים כמו מכשיר טלפון רגיל, אבל שמאפשרים התקשרות דרך סקייפ כשאפשר ודרך הטלפוניה הרגילה כשאי אפשר), אבל גם בגודל הרשת. הכניסה לשוק כרגיל, בהעדר שיווק חזק, קשה. שכן כגודל הרשת כך גודל האטרקטיביות של הרשת. יש משהו טוב בכך ששיחה עולה כסף, ושכאשר מתקשרים עוד לא יודעים אם אני זמין. כאשר הסקייפ או מסנג'ר אצלי דלוקים, מכרים סתם יוצרים קשר לצ'וטט. בטלפון הרגיל גם עושים זאת אבל לא סתם רק בגלל שרואים אותי "פנוי לשיחה". זה נותן איזה סינון מסויים.

e-magine

New member
דעתי

על VoIP תוכל לקרוא כאן. על התכנית של יוביפון: זה שווק רשתי דומה לפירמידה ולכן אני לא צופה לחברה הזאת גדולות ונצורת.

e-magine

New member
שחזור השאלה לגבי VoIP

ההודעה המקורית נמחקה היות והכילה הפניה לחומר פירסומי של אתר העוסק בשווק רשתי. החלק הלא פירסומי של ההודעה העלה את השאלה האם ניתן לבצע שיחות על גבי האינטרנט ללא תלות במחשב.

למעלה