כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
P PopPy New member 21/3/06 #2 זה מהמפגש בעזריאלי ב13/10/03 אם את רוצה לחפש בארכיון. אבל אני יכולה פשוט לשלוח לך את זה. (זה מה שקורה כשעורכים קליפ לפורום. זכרתי כ"כ טוב איפה זה שאפילו לא הייתי צריכה לחפש :X)
זה מהמפגש בעזריאלי ב13/10/03 אם את רוצה לחפש בארכיון. אבל אני יכולה פשוט לשלוח לך את זה. (זה מה שקורה כשעורכים קליפ לפורום. זכרתי כ"כ טוב איפה זה שאפילו לא הייתי צריכה לחפש :X)
C coolit New member 24/3/06 #13 חחח והרבה פחות נחמד זה למצוא סרט [נגיד קרה לי עם קינג קונג, ועם עוד סרטים], להוריד את כל ה600 ומשו מגהבייט, ואז לגלות שזה בעצם פורנו פורנו ועוד פורנו.. זה פשוט מבאס עד שהורדתי הכל!
חחח והרבה פחות נחמד זה למצוא סרט [נגיד קרה לי עם קינג קונג, ועם עוד סרטים], להוריד את כל ה600 ומשו מגהבייט, ואז לגלות שזה בעצם פורנו פורנו ועוד פורנו.. זה פשוט מבאס עד שהורדתי הכל!
D De-Panther New member 24/3/06 #14 ../images/Emo3.gifיכולת במקום זה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif להוריד דברים אחרים
P Pure M New member 21/3/06 #10 דומני שזה צולם במצלמתי. לא יכול לבדוק, הקבצים של התמונות במחשב השני. אבדוק מאוחר יותר, כשאחזור הביתה.
דומני שזה צולם במצלמתי. לא יכול לבדוק, הקבצים של התמונות במחשב השני. אבדוק מאוחר יותר, כשאחזור הביתה.
D DarkMagic17 New member 22/3/06 #12 אררררר קצת מאוחר אבל../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif רק חזרתי הביתה, אבל רציתי לתרום לדיון ולומר שהן באמת היו מאממות, הנה דוגמה
אררררר קצת מאוחר אבל../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif רק חזרתי הביתה, אבל רציתי לתרום לדיון ולומר שהן באמת היו מאממות, הנה דוגמה