כאן נמחקה הודעה

yellow cheese

New member
גם את כמו לירז מקבלת ../images/Emo24.gif

אנחנו נשמח לקבל אותך בזרועות הכי פתוחות!! תרגישי חופשייה לכתוב פה הכלללל....
אני שירלי, בת 16 בעוד חודש ויום, מבאר שבע!!! ואת? שלך, שירלי

NesheM

New member
שלום!!!!

ברוכה הבאה לפורומינו הקט.. אני מורן בת 16+ מירושלים. peace&love

אממ...

בקשר לתחביבים וזה... אני בעיקר אובהת רכיבה על סוסים ומוזיקה.... גיטרה חשמלית וקלאסית..... בעיקר חשמלית :). וגם פסנתר, קלאסי וג´אז... אני שומעת בעיקר רוק סיקסטיז סבנטיז, פאנקי, ג´אז ובלוז, רוק ישראלי וכל סוגי הרוק.... בעיקר מתקדם.... ואביב כמובן. אני מבלה את רוב הזמן בהופעות או עם הדיסקמן.... חחח.

yellow cheese

New member
ניריתו´ש..... לפי דעתי...

הניקניים שלך דיי מסוכן... את מוסרת את שמך ואת שם משפחתך. זה אינטרנט... אנשים יכולים לעשות בזה שימוש לא בריא...
לצערנו לא כולם נשמות טובות באינטרנט הזה... אני מוסרת את שמי ואת שם משפחתי בגלל שיש המוןןן שירלי כהן! אבל נירית אפק?! מממ...לא חושבת! שלך, שירלי

כן...

כשבאתי לפורום ורציתי לכתוב הודעה גיליתי שזה רושם נירית אפק.... כנראה שנרשמתי פה פעם בשמי המלא.... ניסיתי לשנות אבל לא הצלחתי. את מכירה אפשרות לשנות?

yellow cheese

New member
המממממ הממממממ.....קבלי......

את נכנסת להוספת הודעה! יורדת טיפה למטה.... יש לך ליד שלח "החלפת שם משתמש" את נרשמת מחדש....והופהההה..... נרשמת שוב!!!! שלך, שירלי

נירית ../images/Emo15.gif

היי מה המצב ברוכה הבאה לפורוםםםםםם!!!!! טוב אז ככה אני בת 14.5 מקרית אונו... את מרמת השרון?! מכירה את סיון לביא? את.. המממ טוב שכחתי איך קוראים לו ויש עוד מלא שאני מכירה מרמת השרון רק ששכחתי איך קוראים להם בכל מקרה ברוכה הבאה

למעלה