כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום
L liata17 New member 27/1/06 #17 מתוקה גם אני רוצה להשוויץ במתן שלי, אוטוטו בן שנה..... אוהבת אותך מתן..
א אירינה1 New member 25/1/06 #4 היי אמאיה רק היום חשבתי עליך.איפה את?את לא נכנסת בכלל לפורום?קיבלתי שלך,ומאוד מצתארת על מה שקרה מאיה פשות מקסימה
היי אמאיה רק היום חשבתי עליך.איפה את?את לא נכנסת בכלל לפורום?קיבלתי שלך,ומאוד מצתארת על מה שקרה מאיה פשות מקסימה
א א מ א י ה New member 25/1/06 #6 אני בפורום, אבל לא כמו שעבדתי כי אז היה יותר זמן מאיה איתי בבית ולא במעון כל השבוע ולא היה לי הכי הרבה זמן אני נכנסת אבל לא כל כך עונה
אני בפורום, אבל לא כמו שעבדתי כי אז היה יותר זמן מאיה איתי בבית ולא במעון כל השבוע ולא היה לי הכי הרבה זמן אני נכנסת אבל לא כל כך עונה
M mevav1 New member 25/1/06 #7 יווווו איזו מאמי../images/Emo99.gifכמה שהיא גדלה ויפתה..מיום ליום והדמיון לאביה נעשה יותר ויותר ברור. איך היא מרגישה כעת תמרי?
יווווו איזו מאמי../images/Emo99.gifכמה שהיא גדלה ויפתה..מיום ליום והדמיון לאביה נעשה יותר ויותר ברור. איך היא מרגישה כעת תמרי?
א א מ א י ה New member 25/1/06 #9 ../images/Emo140.gifישר קראתי לו והראתי לו את מה שרשמת... זה משמח אותו מאיה בבית איתי כל השבוע, האוזניים בסדר, אבל הנזלת לא רוצה להיפסק
../images/Emo140.gifישר קראתי לו והראתי לו את מה שרשמת... זה משמח אותו מאיה בבית איתי כל השבוע, האוזניים בסדר, אבל הנזלת לא רוצה להיפסק
א א מ א י ה New member 25/1/06 #12 ../images/Emo13.gif כמובן גם מאיה מתגעגעת לאיתן איזה מתוק , איזה כיף לראות פה מלא שיניים