כאן נמחקה הודעה

yanyanlew

New member
הי.. יש לי כמה דברים.

א. תנוח, הכי חשוב זה שלא תילחץ.. זה מאוד ירגיע אותך וגם יסיר חשד מהחבר'ה/משפחה. ב. אני חייב לזוז כך שאני ארחיב יותר מאוחר בערב אבל אני אגיד משהו קצר עכשיו. *אתה רק בן 17. תן לחיים לזרום ואל תקבע לעצמך עובדות עכשיו. נכון שיש את עניין המשיכה אבל עדיין.. אל תקבע עובדות ותתחיל להילחץ., הכעס ברור, אני בן 21 ואני יכול לומר לך שהיום הראייה שלי אחרת על כל העניין, גם אני רוצה משפחה/חתונה/ילדים. זה יקרה.. אבל לאט לאט. צריך להתבשל, להבין דברים. וכל זה יעשה עם הזמן. תסיים תיכון. תעשה צבא/ישיבה/מכינה תתבגר ותלמד עוד על החיים וזה יפתח לך יותר מחשבות. כרגע הכל עוד"טרי". יהיה בסדר בסופו של דבר ואני יודע מה שאני אומר. קיצר זזתי ומקווה להמשיך בערב לכתוב לך. יש לי עוד כמה דברים. ביי.

יודיX3

New member
אהלן אות ומספר בלבד

הסיבה שהוקם הפורום הזה נובעת מהקונפליקט הזה שאתה שרוי בו- אז חשוב שתדע, ואני יודע שזה לא הכי מנחם אבל לפחות קצת- שאתה לא לבד. רבים וטובים מתמודדים עם אותה "בעיה" בדיוק. למה היה חשוב לי לומר לך את זה? כי מנסיון אני יודע עד כמה הבדידות, השקרים, הפחדים, המחשבות האובדניות, הדכאון וכו' וכו' נובעים מהסיטואציה הזו- והרבה הרבה יותר קל להתמודד עם הדברים כאשר יש לך מישהו שמקשיב מישהו שאתה יכול לספר לו הכל, אפילו אם בשלב הראשון הוא וירטואלי, ולפי העובדה שאתה מעדיף לא להזדהות אפילו בפורום מראה שאתה כנראה מאד מאד בודד בסיפור הזה. אז לא. יש פה אחלה פורום עם אחלה אנשים עם דעות שונות ועם דרכים שונות להתמודד עם הקונפליקט הנ"ל. הכי חשוב- תשמור על אופטימיות ועל אושר- אפילו אם כרגע זה נראה מאד מאד קשה. שמור על קשר.

שלום א0

שלום, אות ומספר בלבד למה ד' עושה דברים זו שאלה קשה, שאף אחד לא יכול לענות עליה. גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה כשהייתי צעיר יותר. היום היא כבר לא מטרידה אותי, ולא בגלל שמצאתי תשובה ברורה, אלא בגלל שהתרגלתי לרעיון שאני הומו. אני לא רוצה להשמע זקן מתנשא, מה גם שאני לא מבוגר ממך בהרבה, אבל אתה בן 17. כל החיים עוד לפניך. על משפחה תחשוב כשיגיע הזמן המתאים. אני די בטוח שעכשיו לא תוכל להגיע למסקנה בין כה. בינתיים יש לך כאן הרבה אנשים שאתה יכול לדבר איתם על הכל, וגם על *זה*. מנסיוני אני יכול לומר לך שאחרי שתדבר עם הומואים דתיים אחרים, תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך.

SmartToyBoy

New member
מצטרף למה שנאמר לפני...

הגעת ל"בית" בנושא הזה
אני עוד מעט בן 19 , ואני זוכר את מה שהיה לך: " חברה, שממש אהבתי אותה. אבל כמובן שאף פעם לא נמשכתי אליה מינית" - גם לי היתה ... וכמובן את כל המחשבות , שעדיין , עולות ועודן קיימות כל הזמן. אני מקווה שתצליח למצוא את עצמך [: יש כאן אנשים נפלאים שיוכלו לעזור לך! תרגיש חופשי להתייעץ בכל נושא. SmartToyBoy.

sweetangel18

New member
היי!!!

שלום לך..!!! אני בדיוק במצב שלך.. אני עוד מעט בן 18 וכמובן גם דתי. בחודש האחרון הכל התהפך אצלי. עברתי תהליכים ענקיים. אני גם מחפש איך לצאת מזה...ויש לי גם כמה השגות בתחום...יש לי בלוג שבו אני מדבר על ההתמודדות והחיפוש אחר התשובה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=196147 אני אשמח אם תיצור קשר...

yanyanlew

New member
הנה המשך לדבריי...

טוב, אז כמו שהרבה אמרו... דונ'ט WORRIE יהיה טוב. דבר ראשון אתה לא חייב להזדהות,אבל תרגיש יותר פתוח אולי אם תמציא לעצמך שם... קצת עושה את זה קל. לא יזהו אותך בכל מקרה... דבר ראשון... תמיד טוב לדבר עם בורא עולם שלנו... אני מדבר איתו די הרבה בשיחות אישיות,זה לא קסם ובסופו של דבר אהיה סטרייט,אבל בוא נגיד שלמרות הכל הוא שומר עלי,נכון שהוא "דפק" אותי קצת עם זה שאני גיי ולגיי אין חיים קלים... אבל זה עוזר לעשות איתו שיחות אישיות. אתה צריך לומר לעצמך...זה אני ואני אוהב את עצמי בכל מקרה... תלמד לקבל את עצמך אבל לאט לאט...איזי איזי תוכל להקים משפחה ולהתחתן........ אבל לא בזמן הקרוב. אם מתחתנים מתוך פחד-בריחה מהמציאות זה רק יזיק... עם הזמן אתה תלמד על עצמך,תקבל את עצמך-כמעט ב100%. תמיד יהיו לך רגשות כועסים על בורא עולם.. אני גם לא שלם שלם עם המצב שלי ..אני עדיין כועס על בורא עולם. אבל... לומד לקבל.. וכשיגיע הרגע הנכון אני אדע לאן להמשיך... כשאכיר את האדם שאוהב אותו ושיאהב אותי אני אדע מה לעשות. כרגע אני מאוהב בבלונדיני סטרייט (כבר שנה וחצי אם לא יותר) וחושב על להכיר מישהי למטרת נישואין וכמובן למטרת אהבה.. אבל מצד שני הרצון שלי כרגע זה להכיר בן/חבר.. כי כרגע אני לא רוצה לבנות על נישואין. כרגע אני רוצה גבר... כך אתה, אתה צריך לקחת את הזמן..להתבשל,לבנות את עצמך.. ושוב... כמו כולם-זה המקום לבוא,לפתוח את הלב,לבכות.. לשמוח,להתרגש. לי זה עוזר...לך זה גם יעזור. מחכים להמשכים ממך... תספר...מה הביא אותך לזה...האם בעבר התנסת,מתי הבנת... (כמובן רק אם אתה רוצה) נ.ב, הכי חשוב זה שתשמור על סודיות,גם במחשב.. שלא יהיה אפשר להיכנס מהמחשב שלך (הורים/אחים) לאתר תפוז ולראות שהשם משתמש שלך מופיע. תמיד תצא מהמערכת בסוף כל גלישה. ואל תעורר חשד..בכיתה/בית/חברים/חברות. תנסה לחייך לעולם..יש לנו עולם קצת יפה..למרות הכל. בהצלחה...........

סבבב

New member
נוצר הרושם ש...

yanyan, מדבריך עולה כי כרגע אתה מסתדר עם מה שאתה ואתה רוצה להיות עם גבר, אך ברור לך למעלה מכל ספק שאתה תתחתן עם אישה. כפי שאתה אומר: "כרגע אני לא רוצה לבנות על נישואין", ואם היית רוצה - היית נמשך פתאום לנשים? האם זה שאתה עם גברים, אוהב גברים ונמשך לגברים - לא מעלה בך ספקות שמא לא תימשך לאישתך והיא תהיה אומללה כל חייה, וגם אתה (אלא אם ח"ו תבגוד בה). אני לא מפנה את השאלה הזו רק אליך - אני ראיתי פה כמה אנשים שמדברים על זה שברור שהם יתחתנו - ושאלתי אליהם היא: אם אתם דו-מיניים, למה לכם בכלל להכניס את עצמכם לקשרים עם גברים ולתסבך את עצמכם? ואם אתם הומואים - אז איך אתם מסוגלים להיות בטוחים שתתחתנו? איך זה שאתם מוכנים בכזו קלות להתעלם מהצד השני, מהאישה, ופשוט בגלל רצונות חברתיים או רצון אמיתי לילדים אתם מוכנים לפגוע ולאמלל אותה?

moshe34

New member
גם אני נמצא באותו מצב כמוך....

רק ההבדל הוא שאני כבר בן 23 ולא יודע מה יהיה איתי בעתיד, אוף זה מעצבן. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזו?

BabyBoy1

New member
הלו הלו ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
אני בן 21, ואני דתל"ש... אם אתה רוצה לדעת עוד אתה מוזמן לפנות אליי במסר
ובבקשה

כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

אחי, לא נעים לי לבאס אותך, אבל היה אפשר לדעת את זה גם קודם. צריך רק ללחוץ על הניק שלך.
בכל מקרה, כל הכבוד על התעוזה! אני לא חושב שמה שעשית בכיתה ב' מעיד על נטיתך המינית. זה גיל מוקדם מדי, שבו כל ענין המשיכה המינית עדין לא קיים. כל מה שעושים אז זה בגדר משחק. בכיתה ט' זה כבר שונה, אבל עדין לא תמיד מעיד על הומוסקסואליות. אשר לשאלתך השניה, בן 22, דתי לאומי - שהיום זו הגדרה מאד מעורפלת. אם הייתי יכול, הייתי מגדיר זרם דתי חדש שרק אני שייך אליו.

yanyanlew

New member
רצית לדעת..אז הנה כמה אנקדוטות בחיי

אני בן 21. הייתי "משתולל" עם הרבה בנים מהכיתה שלי בתיכון. אז לא ידעתי כ"כ מה זה ומה אני.. במיוחד כי לא היה לי בחור שאהבתי בלב. עד כיתה י"ב. שם התאהבתי לראשונה ועדיף שאני לא אזכר בזה עכשיו. *זה יעשה לי רע. היום אני כבר יודע מה אני ואפשר לומר שאני שלם עם עצמי בקטע הזה. דתי לאומי עם אופציה לחצי מסורתי. *הכי חשוב לומר,שברור שאם אתחתן אני אספר למי שתהיה כמעט האישה שלי. וגם זה יקרה רק לאחר שבאמת אנחנו נמסד את הקשר ונחליט שעוברים לשלב האירוסין. אני לא אתחיל לספר לכל אחת שאני אצא איתה חודשיים. שבת שלום גם לך!

yanyanlew

New member
תראה.....תשמע.....

יש כמה דברים נכונים בדבריך. אני מרגיש שיש לי משיכה לנשים. הייתה לי חברה בכיתה י"א והיינו חברים שנה והקשר היה מעולה. מכיוון והייתי מדריך בבני-עקיבא והעולם שלי היה עולם דתי לא הרשיתי לעצמי להתנסות עם בנות. היא רצתה, היא הייתה קצת יותר פתוחה בדעותיה. אני לא הסכמתי כי זה מה שהאמנתי, שמירת נגיעה ולא לקיים יחסים. היינו המון פעמים אצלה בחדר בבית לבד. אבל ידעתי מבחינה דתית שזה אסור. עזוב את זה שאני כועס על ה"הלכה" הזו כי יכול להיות שאם הייתי אז מתנסה עם החברה שלי אולי זה היה נותן לי קצת יותר תשובות. יש בנות שאני מרגיש משיכה ומשהו בלב אליהם. זה שווה בדיקה! אני השתדלתי בחיי לא לראות סרטים פונוגרפיים ולפנטז על בנות ועל הגוף שלהן וכל מה שזה כולל, כי זה נראה לי ועדיין נראה לי סטייה גם היום. להתחיל לדמיין את כל גופה של אישה ומה הייתי עושה לה. זה לא שאני צדיק אבל זה החינוך הטוב שקיבלתי, שאני מאמין מהתורה ומהיחס שצריך להיות אדם נורמלי ולא סוג של סוטה שמפנטז על בנות בצורה של ילד מתבגר.. קיצר, אני מאוד רוצה להקים משפחה ומאוד רוצה לשאת לאישה מישהי שאני אוהב, כמובן שחייב לומר "שכשאגיע לגשר אני אעבור אותו". ברגע שאני באמת אהיה בקשר עם בחורה ואני אוהב אותה ויהיה לנו קשר רציני זה יהיה הרגע הגורלי בו אני אצטרך להחליט אם אני רוצה אותה ורוצה להתחתן או האם אני מוותר על כל זה ומתכוון לחיות לבד. אני לא רואה את עצמי חי עם גבר לכל החיים. לא כי זה לא מציאותי,או לא מקובל בחברה.. אלא כי אני פשוט לא רואה את עצמי חי ככה. אני רואה את עצמי חי עם אישה שאני אוהב. כרגע מה שאני מרגיש וצריך זו אהבה. וכרגע אני חושב שאני יותר בנוי לאהבה עם גבר. אם אני עכשיו אתחיל להכיר בחורה,אני יודע שאני מפספס תחנה בחיי. כרגע אני רואה את עצמי מפתח קשר עם בן. אני מרגיש שאני צריך את זה מבחינת אהבה בלב,מישהו לדבר איתו על הכל,להיות איתו ולהרגיש נאהב, להרגיש שמישהו מפנק אותי ודואג לי. לקום בבוקר ולידי יהיה האדם שאני הכי אוהב. יש לי חבר טוב שהוא גיי, ואנחנו מדברים על הכל אבל אין ביננו משיכה. אני מרגיש שאני דו מיני, בגלל שלא התנסיתי אף פעם בבחורה אני לא שולל את זה.... נכון,יש לי משיכה לגברים אבל עד שלא אתנסה במין הנשי לא אדע... אני מאוד מסכים עם דבריך. כל אחד צריך לבדוק ולהיות כנה עם עצמו וזה תהליך מאוד ארוך של בגרות. חזרה לנושא. אני מאוד רוצה

אין שום דבר מוחלט בחיים (כמעט)

סבבב, השאלה איזו דרך לבחור בחיים היא כבדת משקל, ומאד מורכבת ומסובכת. אני בטוח שלכל מי שמדבר כאן על נישואין עם אשה, ואני בכללם, יש ספקות בכל מיני שאלות, גם זו שהעלית, וגם אחרות. העובדה שיש ספקות לא הופכת את עצם ההתלבטות לפסולה. גם לא את ההחלטה, תהא אשר תהא. יש בעולם כל מיני סוגים של הומואים, וכל מיני סוגים של ביסקסואלים. יש גם כל מיני סוגים של נשים. לא כל ביסקסואל נמשך במידה שווה לגברים ונשים, ויש ביסקסואלים שמשיכתם המינית אינה שווה למשיכתם הרגשית כלפי כל אחד מהמינים. לכן קצת קשה לבוא בטענות לביסקסואל שלא יודע בדיוק מה הוא רוצה לעשות. יש בעולמנו גם נשים שמוכנות להנשא להומואים מתוך ידיעה שהם כאלה. בדידי הוה עובדא. אני מצרף כאן קטע קצר ממכתב שהיא שלחה לי בדוא"ל אחרי שנפרדנו: "הפלוסים: אתה מצחיק אותי, מנחם אותי, משמח אותי, מרגיע אותי (כן כן, אחרי כל הזמן הזה בהתחלה שבה זה יצר לחץ, עכשיו אתה מרגיע...), חכם, בעל מוטיבציה, חתירה למצוינות, נחמד, מוכן להקדיש מעצמך, מאמין בהקב"ה, רוצה לקבוע עיתים לתורה עם חברותא, ואפשר לסמוך עליך. ויש עוד איזה משהו, שלא נראה לי כדאי שאני אעלה אותו על הכתב- אבל בעינך אני יודעת שזה נראה כמגרעה- בעיני זה יתרון ענקי. (ועוד כל מיני דברים קטנים- יודע להגיע ממקום למקום..., מנומס, רציני, ועוד משהו שאף פעם לא וידאתי אבל תמיד הרגשתי שאני יכולה לסמוך עליך שתסכים אליו- זה שתהיה מוכן ללמוד איתי גם)" כמובן, הדבר שהיא אמרה שלא כדאי להעלות על הכתב הוא נטיתי המינית. אני חושב שכאן אתה יכול לראות שיש נשים שמסתכלות על הנטיה המינית כאחת מתכונות האדם, ולא היחידה, למרות שהיא כבדת משקל. אל תחשוב שהיא טפשה או תמימה. כשספרתי לה, היא לא ידעה מה לעשות. הפניתי אותה לחבר הומו נשוי, והיא דברה עם אשתו ארוכות. רק שבוע לאחר מכן היא הגיעה למסקנה שהיא רוצה להשאר איתי. סיכומו של דבר: אל לך לעשות את החשבונות עבור האשה. תן לה לעשות אותם בעצמה. לא כל אחת תהיה בהכרח אומללה בנישואין להומו. אל תתיחס להומואים שרוצים לשאת אשה כאילו הם נצלנים ציניים שמשתמשים באשה כעלה תאנה מול החברה או כבית חרושת לילדים. אני מניח שיש גם כאלה, אבל בהחלט לא כולם.

סבבב

New member
אני מקבל את דבריך... אבל

זה נכון רק במידה והמקרה הוא כאשר חושפים זאת בפני האישה, והיא מוכנה לזה, ושההומו יידע שמבחינה מינית הוא לא יהיה מסופק אף פעם. אם כך הוא המצב - אני מסכים לחלוטין. אני לא תוקף אף אחד על החלטתו - אני רק העלתי את תהייתי על ההתבטאויות שהיו פה בפורום.

אם כך, כנראה שאנחנו מסכימים

אני לקחתי את התנאי שאתה מציב כמובן מאליו. אני לא נמצא כאן כל כך הרבה זמן כדי לשפוט את ההתבטאויות הקודמות שהיו כאן בנושא. אני חושב שכולן למעט אחת היתה לפני זמני, וזו שהיתה בזמני, לא משתמעת בהכרח לפן השלילי. א גוטע נאכט

dkey

New member
אתה בר מזל

כי כשאני הייתי בגילך לא היה אינטרנט. המון שנים לא היה לי עם מי לשוחח כי פחדתי שאם אחד ידע יודבק לי אות קין. הפחד בעבר היה פי כמה מהיום. חששת מנידוי משפחתי, מנידוי של חברים ואף מסילוק מהעבודה. גם פורום לדתיים לא היה עד לפני שנתיים. בשנתיים האחרונות ניתן לראות מהפכה של ממש גם בעולם הדתי. רבנים מתיחסים לנושא ושלל מאמרים נכתבים. על רגל אחת אומר רק שהרבה צער ימנע ממך ככל שתמהר להשלים שמשיכתך לגברים נורמלית ובריאה ואינה ניתנת לשינוי. זה יביא אותך למקום טוב ויאפשר לך להקים משפחה עם גבר שאתה באמת רוצה ולא משפחה שהיא תוצאה של לחץ סביבתי חברתי. אבל הנושא הזה של משפחה נראה לי כרגע קצת רחוק.

למעלה