כאן נמחקה הודעה

Boston Guy

New member
מה שאת מתכננת לעשות עושה אותך שיפחה

שיפחה = עבד מסוג נקבה. חבר שלך הנחמד, שרוצה ממך 5000$ דולר בשביל נישואים פיקטיביים (שזה כבר מלמד משהו על סוג האדם) גם ירוויח 5000$ - וגם ירוויח שיפחה שתהיה ה"סנג'רית" שלו. אחרי נישואין עם אזרח אמריקאי את לא מקבלת אזרחות - את מקבלת CONDITIONAL GREEN CARD. זה אישור שהיה שמותנה בזה שאת עדיין נשואה אליו. אחרי שנתיים שלטונות ההגירה בודקים שהנישואין עדיין קיימים ואמיתיים, ואז זה הופך לגרין קארד אמיתי. אתרי עוד שנה את יכולה לבקש אזרחות. כדי לקבל אותה את עדיין צריכה להוכיח שהנישואין אמיתיים, להגיש דו"חות מס משותפים 3 שנים אחורה וכ"ו. ה"חבר" שלך יהיה צריך להמשיך ולגבות את הסיפור שלכם במשך 3 שנים שלמות. הוא יצטרך להגיש את הדו"חות השנתיים למס הכנסה יחד איתך. במשרד ההגירה, בראיון "הסרת התנאים" מהגרין קארד הזמני שלך אחרי שנתיים ישאלו אותו כל מני שאלות כמו "באיזה צד של המיטה היא ישנה" ו"מה צבע מברשת השיניים שלה"... ואם הוא לא ידע אז הם יבטלו לך את האישור. את קולטת איזה תלות תהיה לך באיש הזה? איך שהוא יכול להחזיק אותך קצר? הרי מילה אחת ממנו - ואת עפה מאמריקה... אני שמעתי על מקרים מאוד מכוערים שקרו לנשים שבחרו בדרך הזו... על גברים שסרבו לתמוך בבקשה לאזרחות של נשים אלו במשך שנים רבות - כדי להשאיר אותן במצב של תלות מוחלטת.

Liatatwork

New member
And by the way

If the authorities EVER find out (even after you got your citizenship) you may loose your citizenship (because you lied on the application) and be deported and/or go to jail or pay a nice fine.​

NetaTheCrazed

New member
תודה!!!

בקשר למה שאתם קוראים "החרא הזה"- אני אתמודד איתו. חוצמזה, תודה לכם על המידע. אני בהחלט יחשוב על זה פעמיים ואפילו שלוש. האמת לא היה לי שום מושג בזה. אז ממש עזרתם לי. מחר יש לי תור לשגרירות לקבל ויזה. יש לכם איזה עצות בשבילי? אשמח אם תוכלו לעזור לי עוד קצת.

doronf65

New member
מנהל
ויזת תייר?

יש המון עצות והנחיות במאמרים והשאלות הנפוצות. בהצלחה! דורון

Liatatwork

New member
נשמע לי מסוכן

For anybody and especially for a woman. I completely agree with Boston Guy. As for your definition of this person as a friend I would say "עם חברים כאלו לא צריך אויבים"​

doronf65

New member
מנהל
נטע

כמו שכולם פה אמרו לך זה לא חוקי, מאוד לא מומלץ, ואני מציע לך הצעה אישית - תיפטרי מה-רא הזה כמה שיותר מהר. חוצפן! אני לא אתפלא אם הוא תיכנן הכל מראש ע"מ לסחוט אותך. דורון

שאלה לגבי אזרחות

תמיד חשבתי שמקבלים אזרחות אמריקנית אחרי 5 שנים בארה"ב ולא אחרי 3 שנים כפי שרשם בוסטון .האם החוק שונה? בברכה,

Boston Guy

New member
5 שנים אחרי גרין קארד מבוסס עבודה

3 שנים אחרי גרין קארד מבוסס נישואין. לאורך השהות בארה"ב לפני שקיבלת גרין קארד אין שום משמעות. סופרים רק מהתאריך שכתוב על הגרין קארד.

doronf65

New member
מנהל
ורק בהנחה

שאתה עדיין נשוי לאותו בן זוג שבזכותו קיבלת את הג.ק.

תן לי להבין

אחרי שנתיים של נישואין מתקבל גריד קארד "קבוע" אחרי שנה שלישית של נישואין מתקבלת אזרחות ,ואז בן הזוג שקיבל אזרחות אינו מחוייב להישאר נשוי לאותו אדם שלו נישא. אני צודק?

doronf65

New member
מנהל
אתה כבר לא מחוייב

להישאר נשוי ברגע שקיבלת ג.ק. קבוע (ל- 10 שנים). משלב זה כבר הוכחת את "תום כוונותיך". אבל במקרה כזה תוכל להגיש בקשה לאזרחות רק 5 שנים לאחר קבלת הג.ק. (הראשון, לא הקבוע...) לא 3 שנים...

כלומר

3 שנים להיות נשוי לתושב ארה"ב =אזרחות שנתיים להיות נשוי לתושב ארה"ב=אזרחות לאחר 5 שנים תקן אותי אם אני צודק

NetaTheCrazed

New member
רק לעדכן אתכם...

קיבלתי ויזה!!!!!!! אמנם לחצי שנה, אבל בכל זאת קיבלתי!!! (כן, ויזת תייר...)

למעלה