כאן נמחקה הודעה

mor romano

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ghost7

New member
לא מוסמך, אבל לפי מה שרואה-

מה שאתה מספר נשמע משונה. יצא לי לשמוע בקשר, יותר מפעם אחת, בימי שישי בערב, מת"ח או סמת"ח, מברר בקשר אם המשא"ז קבל את כל הרכבים המיועדים. ואם קבל פחות, בגלל שרכב נשאר בתיקון, או טרם חזר מנסיעה בינעירונית- מורה לקחת רכב שקצין לקח הביתה. לגבי רכבי הסוכנות- עוד יותר משונה. ההקפדה שאיש משטרה לא ינהג עליהן מגיעה לדעתי להגזמה. גם כדי להזיז רכב ממתקן משטרתי אחד לשני, או לקחת לטיפול בסדנה- להביא מתנדב שינהג, כי לאיש המשטרה שמטפל במנהלה אסור לנהוג בו (למרות שיש לו רשיון נהיגה משטרתי).

mor romano

New member
הלוואי שזה היה אצלנו!

אצלנו אם קצין לקחת רכב הביתה או שיש רכב משטרתי בתיקון פשוט מבטלים לנו את הסיור , לגבי רכבי סוכנות אם הם בתיקון יש רכב חלופי מטען אותו מסוך.. אבל בכל אופן אצלנו ברגע שאין את הניידת מבטלים את הסיור ולפעמים הביטול הוא שעה לפני הסיור

simha10

New member
אם זה חשוב לך

פנה אליי במייל ואני יסביר לך בדיוק מה לעשות והעניין יבוא על פיתרונו.

mor romano

New member
אני מעדיף שתענה פה

כדי שאחרים שיש להם בעיה דומה ידעו מה לעשות תודה :)

שוטר82

New member
רומנו קח בחשבון שזה הכל עניין

גם של הקצאות על פי בסיסים אם אני לא טועה

benpual

New member
לפי מה שאני חושב........

אני לא חושב שהבעיה פה , היא בעיה של לקיחת רכבים....... אבל הבעיה פה , שהם לוקחים רכבים , כהסיור רוצה לצאת....זאת בעיה...... מה סך הכל אכפת לנו? שהם יקחו את הרכבים?! כאילו הם שלנו! ( הם באמת של הבסיס ) אבל כשיש סיור , אני לא הייתי נותן לאף אחד להתקרב לרכב........ זהו!

mor romano

New member
100%

הבעיה היא לא שהם לוקחים את הרכבים זה לא העניין...הקטע הוא שיש לנו סיורים ובגלל שהם לוקחים את הרכבים אנחנו מבטלים אותם.

../images/Emo13.gifמור רומנו ואחרים,

אני מבקשת להעביר לי במייל אישי או בפורום,בכל דרך שתבחרו פרטים מלאים ככל הניתן-יחידה,מס' רכב סוכנות או "אור ירוק",תאריך נהיגת השוטר/קצין ברכב וכל פרט שתרצו. אני מבטיחה שלא לפרסם שמות אלא לטפל לעומק ובדיסקרטיות מלאה בתופעות הללו. במקרה שפורסם ע"י מי שמכונה מור רומנו-האם אני מבינה שמדובר במרחב ירקון? מי הקצין שנהג?זוהר? או מישהו אחר ביחידה אחרת בת"א? נא עידכונים שאטפל,לטובת כולנו. תודה

עופר י.

New member
לא תקין - לחלוטין

אני שוטר , ואני מעולם לא נגעתי ברכב סוכנות! יותר מזה. גם אם צריך להעיבר אותו ממקום למקום - גם אז רק מתנדב עושה את זה.

mor romano

New member
אז ככה..

ממה שהבנתי מתנדבים מבסיס אחר שלחו מכתב לסוכנות ודיווחו על המיקרה.. בכל מיקרה העלנו את הנושא בפני אחד המבס"ים והנושא יעלה בישיבה הבאה שלהם אני יעדכן אותכם בהמשך תודה על התגובות אתם אחלה

אל תידאג תעשה ככה

1.שלח מכתיו למפקד התחנה 2.אם זה לא עוזר פנה למפקד המחוז 3.אם הוא לא מטפל פנה למשרד לביטחון פנים מקווה שיחליפו לכם את הניידות או יביאו חדשות ד"א אני קניתי ניידת(רכב שלי שהפכתי אותו למתנדב עם גשר תאורה וסטיקרים בצדדים) והא משמש אותי אך ורק למשמר האזרחי ביי

שירןן21

New member
קצין שנוהג על ניידות סוכנות זה חמור

אבללל יש מקרים יותר חמורים לדעתי .. לפעמים אני עדה לכך שקצינים פשוט מנדבים להם נהג (ניידת סוכנות) ופשוט אותו נהג משרת אותם לכמה שעות לסידורים וכו'..

למעלה