כאן נמחקה הודעה כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים
K k a b o o k New member 15/8/04 #2 שלום גם לכם../images/Emo13.gif אני מסכים מאוד , אתה ממש צודק . מאיה בוסקילה מדהימה , ובאמת היא מהממת בהופעות לגבי העטיפה.. אין לי מושג
שלום גם לכם../images/Emo13.gif אני מסכים מאוד , אתה ממש צודק . מאיה בוסקילה מדהימה , ובאמת היא מהממת בהופעות לגבי העטיפה.. אין לי מושג
ד דיקוש חולה על מאיה New member 16/8/04 #4 נכון יניבושש מאיוששששש מדהימההההההההה!!!!!1 פשוט מושלמתתתתת!!!!!!כל הופעה שלה שווה מליונים!!!!!!!! וגם אני אל הבנתי בכלל מה התכוונת בעטיפה שלהדיסק
נכון יניבושש מאיוששששש מדהימההההההההה!!!!!1 פשוט מושלמתתתתת!!!!!!כל הופעה שלה שווה מליונים!!!!!!!! וגם אני אל הבנתי בכלל מה התכוונת בעטיפה שלהדיסק
K k a b o o k New member 16/8/04 #5 ../images/Emo24.gif אני חושב שההרגשה של כל מי שהולך להופעות של מאיה היא מיוחדת , יש ת'אווירה וההרגשה הייחודית הזאת, הנעימה הזאת להופעות של מאיה..
../images/Emo24.gif אני חושב שההרגשה של כל מי שהולך להופעות של מאיה היא מיוחדת , יש ת'אווירה וההרגשה הייחודית הזאת, הנעימה הזאת להופעות של מאיה..
ג גמדה מוטורפת New member 16/8/04 #6 ../images/Emo26.gifהנה האריזה האחורית../images/Emo36.gif קבל אותה בברכה ותגיד יפה תודה...