כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום
S super maya New member 30/3/04 #4 אם על תה ../images/Emo96.gif דיברת.... אני קוראת פסיבית בפורום כחודשיים ונהנת מכל רגע וגן לומדת הרבה, הורי ילידי מרוקו. אהבתי לשמוע את התיאור של התה כי זה מזכיר לי איך שסבתא שלי היתה מכינה. יש לציין שיש לך כישרון כתיבה ואני מאמינה שכל באיי הפורום ישמחו לקרוא סיפורים נוספים. מאיה
אם על תה ../images/Emo96.gif דיברת.... אני קוראת פסיבית בפורום כחודשיים ונהנת מכל רגע וגן לומדת הרבה, הורי ילידי מרוקו. אהבתי לשמוע את התיאור של התה כי זה מזכיר לי איך שסבתא שלי היתה מכינה. יש לציין שיש לך כישרון כתיבה ואני מאמינה שכל באיי הפורום ישמחו לקרוא סיפורים נוספים. מאיה
K kobi 27 New member 31/3/04 #5 לין 31 ברוכה הבאה לפורום שלנו|חיבוק מאוד נהניתי לקרוא את הסיפור שהבאת כאן. כמו כן את מוזמנת להפתיע אותנו בדברים נוספים. חג שמח
לין 31 ברוכה הבאה לפורום שלנו|חיבוק מאוד נהניתי לקרוא את הסיפור שהבאת כאן. כמו כן את מוזמנת להפתיע אותנו בדברים נוספים. חג שמח
K kobi 27 New member 31/3/04 #6 סופר מאיה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני שמח שאת נהנית לקרוא את מה שנכתב בפורום וכמובן שאת, מוזמנת בשמחה לקחת גם חלק פעיל בפורום.
סופר מאיה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני שמח שאת נהנית לקרוא את מה שנכתב בפורום וכמובן שאת, מוזמנת בשמחה לקחת גם חלק פעיל בפורום.