כאן נמחקה הודעה

ל-נטלי לב צדיקת הפורום

נטלי מה הקטע שלך? מנסה להיות הצדיקה של הפורום ? מה את חושבת פה? זה סך הכל אינטרנט. איאפשר לשלוט על כל דבר שקורה כאן. ובאותה מידה שהם נכנסו לכאן הם יכולות להיכנס לכל מקום אחר באינטרנט, וכולנו יודעים שהאינטרנט מלא אתרים מכל הסוגים שלא כולם מתאימים לגיל שלהם אבל מישהו עוצר אותם ?? שיעשו מה שהן רוצות, תני להורים שלהם לטפל בהם ואל תגזימי עם הביקורות שלך לגבי תפוז. ובחיית את כבר ילדה גדולה, חפשי לך תחביב שיותר יקנה לך עתיד מאשר רק להסתובב בבלוגים כל הזמן.

לכל המתחרים בתחרות!! כ נ ס ו

למי שרק יודע מה אני עברתי בתחרות הקודמת אני לא מאחל לאף אחד אבל מה מסתבר הפלא ופלא העניין של השטויות חוזר שוב בתחרות הזאת, לא שאני מתחרה או משהו~!(אבל היתי חייב לאשר תקנון) הגיע הזמן שתעברו מה שאני עברתי תאכלו מה שאני אכלתי, תשברו ת'ראש יום ולילה... והתוצאות ברורות מאליו!!!!!! איני רוצה להכנס לסוגיות האלו ממש לא מעניין אותי, אבל ראבאק כולה אילת לא שלא היתי רוצה, אבל אנשים מהסוג המסריח ומהסוג הזוועתי באים במיוחד הבנות, עם מכנס הכי קצררר צמוד לישבן שהכל חשוף מאחור מתחילה לרקוד. ולעשות שטויות... טוב בזה אני מפסיק... רק שהפוליס החארות האלו יהיו במקומות ובזמנים הנכונים... ויפקחו עין במקום לעודד בנות לעשות שטויות!!!! תחרות נעימה לכווווווולם.... והתוצאות ידועות לכולם!!!! ןתןןןן לה בקר קר קר טונאזזזזזזזז

לכל המתחרים כנסו תפנימו תבינו ו...

למי שרק יודע מה אני עברתי בתחרות הקודמת אני לא מאחל לאף אחד אבל מה מסתבר הפלא ופלא העניין של השטויות חוזר שוב בתחרות הזאת, לא שאני מתחרה או משהו~!(אבל היתי חייב לאשר תקנון) הגיע הזמן שתעברו מה שאני עברתי תאכלו מה שאני אכלתי, תשברו ת'ראש יום ולילה... והתוצאות ברורות מאליו!!!!!! איני רוצה להכנס לסוגיות האלו ממש לא מעניין אותי, אבל ראבאק כולה אילת לא שלא היתי רוצה, אבל אנשים מהסוג המסריח ומהסוג הזוועתי באים במיוחד הבנות, עם מכנס הכי קצררר צמוד לישבן שהכל חשוף מאחור מתחילה לרקוד. ולעשות שטויות... טוב בזה אני מפסיק... רק שהפוליס החארות האלו יהיו במקומות ובזמנים הנכונים... ויפקחו עין במקום לעודד בנות לעשות שטויות!!!! תחרות נעימה לכווווווולם.... והתוצאות ידועות לכולם!!!! ןתןןןן לה בקר קר קר טונאזזזזזזזז

ח ו מ ו ס

New member
למלך הסטלנים ולנטלי לב

מלך הסטלנים? כבר מזמן נהיית מלך הבכיינים הדמעות שלך שוטפות את רחביי הארץ בשטפון בלתי נפסק אתה אוקיינוס מהלך וחבל כי אנשים תפסו ממך אז צא מהסטלה שאתה נמצא בה ולך תגדל חזה אולי תזכה בפעם הבאה...... ואם כבר חזה נטלי אף בת 11 עם גשר בשיניים לא תתעלה על השפתיים הלא נגמרות שלך ואם את כבר ב"קטע"? למה את לא הופכת להיות פוליס בעצמך? ותביאי שלום על העולם ותזרעי פרחים בכל אשר תפני אוהב אותך נטלי לב גם כשאת רוקדת כמו פינגוין.... והמבין יבין.

חומוס אתה קרוב של שושי זלמן? בטוח

ותלך אתה תגדל חזה ואולי יעשו לך תרגיל מאחורה ואל תתערב בדברים שלא שייכים לך תיהיה מי שאתה אני לא רואה אותך הבנת יא אפססס? ואל תגיד שב בשקט....

עוד הודעה עשתה דרכה מתיבית

המסרים של הסטלן (עדיף לקרוא לו ככה מאשר מלך) כל מי שאומר משהוא נגדו מוצף בעשרים מסרים ממנו. אני מציע להנהלה לבדוק את תיבת המסרים שלו והמסרים היוצאים

משתתף בצער לינוי ו-3 המלאכיות...

מבלי להיכנס לנושא שמוזכר למעלה, התקבלה הודעה שנפטרה דודה של לינוי שהיא גם קרובה של 3 המלאכיות שרקדו אתמול ושלשום ריקוד נפלא ומהמם...אולי מהטובים ביותר שידע הבלוג טי וי....מאחר ולינוי באבל וגם 3 המלאכיות באבל, אני מציע לכבד אותן, לא להציק להן, ולהמשיך לתת להן 5 גם בהעדר מוסיקה.....לשלוח תנחומים....ומי שיכול לבקר אז גם לבקר... אז בבקשה להפסיק כרגע להשמיץ ולקטר....ולהפסיק מהן לבקש לרקוד בשעה קשה זו שלהן.....ומאחר והן המובילות כרגע, ויש להן סיכוי טוב לזכות...אני מציע לכולם...לכולם...להמשיך להצביע הן ללינוי והן ל-3 המלאכיות..לתת להן 5 כל יום..עד גמר התחרות..... 3 המלאכיות הן הרקדניות הטובות ביותר, הסקסיות ביותר, שידע תפוז...ונחכה שיעברו את תקופת האבל...וישתתפו בתחרות הבאה... אני נתתי ונותן כל יום 5 הן ללינוי והן ל-3 המלאכיות.... תחזיקו מעמד מלאכיות.....אתן אחלה....גם לינוי...תעברי את האבל...ותחזרי אלינו.... כולנו איתך ועם המלאכיות בשעה קשה זו.... תחזיקו מעמד..... קשקשני 21.3.2004 שעה 1230 בצהריים נ.ב. אודה לתפוז על השתתפות בצערן בפורום בצורה פומבית ובבלוג טי וי

למעלה