כאן נמחקה הודעה

nir35

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

כבד...

קשה... חיים כפולים תמיד נראים לי משו קשה מנשוא... מאידך - יש גם עניין של אחריות שלקחת על עצמך כשהבאת ילדים לעולם. האם אתה אבא "טוב"? איזה מקום יש להם בחייך? בני כמה הם?

nir35

New member
לעאבהאיןקץ

היי כן אני חושב שאני אבא טוב אני מאוד מעורה בחיי ילדי והם קשורים אלי מאוד הם בני 6 ו9.5 ואני פשוט לא יכול בלעדיהם חייב לראות אותם יום יום

ת ה ל ה

New member
הי ניר, אתה לא לבד יש עוד מקרים

של גברים הומואים שהתחילו במערכות נישואים כסטרייטים וגם ילדו ילדים ולאחר מכן יצאו מהארון. מהמקרים שנתקלתי בהם דרך תהל"ה של גברים שבסופו של דבר עזבו את הבית והלכו אחרי נטייתם המינית בסופו של דבר אחרי המשבר הראשוני הענינים הסתדרו, גם עם האשה וגם עם הילדים. שמענו סיפורים כאלה בכנסים של תהל"ה בהם הופיעו גברים כאלה ואני אישית מכירה זוג הומאים שלאחד מהם יש ילדים מאשתו וכיום הוא חי עם בן זוג במערכת מאד טובה ומפרגנת והקשר עם הילדים והמשפחה הוא טוב מאד. זה לא קל, השאלה היא האם אתה יכול להתכחש לנטייתך המינית ההומואית. לא נראה לי מדבריך שכך הוא. במידה ותרצה אוכל לנסות לקשר בינך לבין מי שעבר זאת כבר ואולי זה קצת יעזור. בינתיים מחזיקה לך אצבעות ומקווה שבסופו של דבר תגיע למקום שבו תהיה שלם עם עצמך ועם הבחירה שלך בחיים. כל טוב דליה

nir35

New member
לדליה

תודה רבה על התשובה וכן אשמח מאוד לשוחח עם אבות שעברו חוויה דומה ניר

תרשה לי להפנות אותך למאמרים...

שמופיעים למטה. את שאר השתלשלות העניינים אתה יכול למצוא בהודעות ישנות שלי.

galili41

New member
אתה לא לבד

שלום לך אני הייתי במצבך לפני מספר שנים וכמוך גם ידעתי מגיל מאד צעיר מה ומי אני. אלו היו זמנים אחרים ותנאים אובייקטיביים אחרים ואני החלטתי ללכת עם הזרם המקובל הרגיל כלומר חתונה ילדים וכו'. יש לי שלושה ילדים מקסימים שאני מאד מאד אוהב וכן לפני שהשאלה נישאלת הם יודעים עלי וכמובן כך גם גרושתי.כל משפחתי יודעת עלי ולשמחתי ולמזלי הטוב אין להם שום בעיה עם זה. אני מכיר את מצבך הייתי שם בצורה זו או אחרת ואני מאד מבין את המצוקה הקשה שבה אתה נימצא. אני החלטתי שכך אינני מוכן לחיות את חיי יותר ועשיתי מעשה - יצאתי מהארון- בידיעה ברורה שזה עלול לעלות לי בכל היקר לי אבל החלטתי למרות הכל שכך אי אפשר יותר, השפיות שלי היתה חשובה לי יותר. ואחרי 21 שנה בארון התחלתי לחיות סוף סוף. לשמחתי לא השתנה דבר בכל מה שקשור עם משפחתי וילדי ואפילו גרושתי קיבלה את זה יפה בסופו של דבר ויחסינו היום טובים מאד. ילדי מכירים את בן זוגי ומאד אוהבים ומוקירים אותו ככה שלא הכל שחור ויש גם הפתעות טובות בחיים. דבר אלי, יש לך כאן פורום בו אתה יכול לשפוך את הלב וזה מאד מקל כשיש עם מי לדבר. בהצלחה

שלום ניר- דבר איתנו

שלום אני בן זוגו של גליל 41
המצוקה שאתה נמצא בה מוכרת, השאלה היא לא לבחור בין הילדים ובין "בושה" או אי קבלה של שאר המשפחה והמעגלים הקרובים השאלה היא איך אתה רואה את חייך מכאן והלאה? חי בשני עולמות ? משקר למשפחה ומסתיר את ניר האמיתי? מדלג בין ילדייך לבין מאהבים מזדמנים? נקרע בין אהבתך לילדיך לבין אהבתך לגבר מסויים? האים זה הוגן לוותר על אהבה אמיתית? או על קשר עם ילדייך? שאלות קשות ובהחלט מורכבות וכמו כל דבר בחיים, אפשר להחליט ואפשר למשוך,,, ולא להחליט,, ולהגיע לגיל,,. ולהבין ש,,לא מימשת חלק חשוב מההויה שלך? האים זה עקרוני? לא כולנו מממשים לא מעט מההיוה שלנו,בכל מני תחומים ונושאים, רוצה לומר- ראשית עלייך להחליט,!!! לאן אתה רוצה להגיע- מהו המצב האידיאלי שאליו אתה שואף להגיע, אח"כ,,לאט ובצורה מושכלת, לבדוק את השטח, ואים צריך לקבל עזרה, ללכת שלב שלב, וכמו אצל בן זוגי, לא היה קל היו בדרך מכשלות לא מעטות ולילות ארוכים ללא שינה, אבל התוצאה מדהימה, היום (בעצם די מזמן)כל המשפחה המורחבת יודעת, מקבלת, וחייה עם העובדה בשלום, אני מאמין שזה אפשרי,לא למהר ,לחשוב טוב גם על הנפשות הפועלות מסביב, האישה הורים וכו,, אתה מוזמן ליצור קשר עם אחד מאיתנו, הדואל"ים שלנו מופיעים בכרטיסים האישיים, נשמח לשוחח ולהרחיב בנושא,תרגיש חופשי לצור קשר בהצלחה מיקי

אתה לא ממש לבד

אכן אתה נמצא במצב מאד קשה. אני כאם לבן הומו מבינה כל פעם מחדש מאילו חיים אומללים היצלתי אותו כשקיבלתי את עובדת היותו הומו. באשר אליך, אני מבינה את הכאב שלך בקונפליקט בין אהבתך למשפחתך לבין אהבתך לאהובך. אני מכירה יותר ממקרה אחד הדומה לשלך של הומואים שהקימו משפחה, נולדו להם ילדים וברגע מסוים, לאחר שנים הרגישו שהם חייבים לחיות את מי שהם באמת כשהמחיר הוא לעיתים פגיעה בכל אהוביהם. אך לא בהכרח. אני מכירה משפחות שהאישה החליטה, שהיא אוהבת את בעלה ומבינה את רגשותיו ואיננה רוצה להתגרש ולאבד את בעלה שהוא גם חברה הטוב, והסכימה לאפשר לו להיות עם חבר -גבר במקביל להיותו נשוי לה. בירושליים קימת קבוצת תמיכה לנשים נשואות להומואים שהחליטו להשאר ביחד עם איזה שהוא הסדר המקובל על שניהם. אם תתקשר אלי לטלפון 8327702-04 אתן לך שם וטלפון של משפחה כזו שישמחו ליעץ ולעזור נחמה

babushka

New member
לניר - קשה מאוד לחיות בשקרים ,

ואני באמת לא מקנאה בך . אתה נקרע בכל יום בין אהבתך למשפחה שכבר בנית. לבין האהבה שיש לך עם בן זוגך . (למעשה - אם אתה רוצה ואם לא- אתה בעצם בוגד באשתך ויתכן שההרגשה הזו- לא טובה לך.) לפי דעתי- עליך להתוודות בפני אשתך - ויתכן שהיא תהיה לך אפילו לעזר בעניין- ויתכן שהיא תפגע ותכעס- אך בכל מקרה - לך עצמך- אמור להיות יותר 'קל' באם תצא מהארון בפני משפחתך הנוכחית . (הוריך - שדחו אותך בעבר - יתכן שהפעם יקבלו אותך - אבל זאת כדאי לך לוודא - רק לאחר שאשתך תדע - היא הקרובה לך עכשיו יותר מהוריך - מבחינה משפחתית) . אני בטוחה- שכל הסיפור הזה לא יהיה לך בכלל בקלות (ואולי דווקא כן)- בכל מקרה כדאי לך לנסות - עדיף מוקדם מהמאוחר - כי אתה עלול להשחק ולהסתבך יותר- בגלל 'הסודיות' של 'אהבה מהצד' . קבל את הצעתם לעזרה של כל המגיבים לפני - יתכן ותקבל מהם עיצה נכונה כיצד 'לצאת' ומה לעשות לשם כך. טוב ללמוד מניסיונם של אחרים. שא ברכה והצלחה בבושקה נחמה

nir35

New member
תודה רבה לכולם!!!!!!

אני צריך כמה ימים להרגע זו הפעם הראשונה שנפתחתי בנושא הזה וזו הפעם הראשונה שאני שוקל את היציאה מהארון. אשמח מאוד להעזר בכם חברים יקרים ובאמת בימים הקרובים העשה שימוש במידע ובטלפונים שמסרתם כאן. תודה רבה לכם!!! ניר

galili41

New member
שכחתי להוסיף

אגב ניר שכחתי לציין שהייתי בן 35 כשעשיתי את הצעד שלי..... אז צור קשר ואשמח לדבר איתך לתמוך ואפילו לעזור במידה ואוכל.

למעלה