מה היה - למי שפספס
ראשית התארחנו בביתה של ורד
שאירחה אותנו למופת, ופינקה אותנו באוכל תורכי וקינוחים תורכיים (שלא לדבר על העוגה של גליה - ולא של אמא של גליה) - טוב, מי שפספס את הילולת האוכל - אני מצטערת אבל אין לזה תקנה...
לוורד שטרחה והכינה, וסדרה וארגנה רשימות ומגזינים וגם הסברים בגוף הסרט - המון המון
היינו כ- 15 איש (בכוונה לא אומרת אשה בזכות נוכחותו של חוף1 אשר הגיע מהדרום): ורד, שרקיה - גליה, לידיה, אורנה, יעל בקר, אורית מפציר, הדס מורתי, תמי עוד חברה מהחוג שלי, שרון - שרונה 5 ותינוקה יובל, שרה, אנה, רזלה - משתתפת חדשה שהרווחנו, אנוכי ובטוח שכחתי עוד כמה
. שלב ההיכרות נמשך מעבר למצופה כי כל פעם אחרי שמישהו הציג את עצמו ומכיוון שכולם מכירים את/שמעו על כולם, נפתח דיון שאותי ריתק והביא לי גם כמה רעיונות לשרשורים חדשים (כמו על הריון, לידה וריקודי בטן). בין היתר שמעתי מס' פעמים את הביטוי "נפתח לה השימי" ואז הסבירו לי שאכן מדובר ברגע בדיד שבו זה פתאום משתחרר.... מתי מתי יבוא הרגע הזה אליי.. בכל אופן - התמלאתי אופטימיות
הסרטים היו מרתקים וחשובים להבנת הרקע של עולם ריקודי הבטן, אם כי קצת קשים לצפייה ממושכת בעיקר בגלל האיכות (אחרי הכל - שנות ה- 40)
בקיצור, היה שמייח, אני מאוד מאוד נהניתי ושמחתי להכיר את כולם...
ראשית התארחנו בביתה של ורד