רגע הפחד שלי...
אשפוזו של בעלי בבי"ח לפני 10 חודשים... בעלי חלה באחד הימים הקרים של דצמבר 2002 בשפעת שלוותה בחום מאוד גבוה שלא ירד במשך יומיים שלושה. כשבוע וחצימאוחר יותר הוא שוב נהיה חולה, כדי שהקטנטונת ואני לא נדבק וכדי שיהיה לו שקט בבית החלטנו שאחה"צ ניסע להורי, ובעלי ישאר בבית עם טרמוס של תה לידו. כשחזרנו, אפילו לא יצא לי לדבר איתו מפני שישן. בבוקר שוב החלטנו שאצא עם הקטנה מהבית, אך כששאלתי אותו איך הוא מרגיש הוא אמר שלא הצליח לתת שתן כבר יותר מ-24 שעות ושהוא בקושי יכול ללכת או לעמוד על הרגליים, מיד את הקטנה השארנו אצל גיסתי, ואני והוריו נסענו למר"מ ומשם עם הפניה לתל-השומר. קודם כל שמו לו קטטר כדי שהשלפוחית תתרוקן, ואח"כ לאחר סדרת בדיקות שכללו גם אמ.אר.אי לעמוד השדרה, גילו שיש לו דלקת בעמוד השדרה ובראש. מיד אישפזו אותו במחלקה הנוירולוגית...הוא היה שם במשך שבוע, כאשר בכל יום באים המון רופאים לבדוק אותו ומנסים לברר מהו הנגיף הזה שתקף אותו ולא מצליחים לגלות, למען האמת, עד היום לא יודעים מה זה היה. אחרי חמישה ימים הוא הצליח לתת שתן לבד ורק אחרי שבוע העבירו אותו לשיקום בתל-השומר, שם הוא היה במשך חמישה ימים. כשהוא חזר הביתה לא היתה יותר מאושרת ממני. כל השבועיים האלו חששתי נורא בעיקר בגלל חוסר הוודאות. לראות את בעלי, אהובי, שוכב כך חסר אונים, היה מאוד קשה, הרי הוא הגיבור שלי, האחד שאיתו אני מתכננת לחיות כל החיים ופתאום כזה דבר נופל עלינו. מ פ ח י ד... היה גם קשה לראות הקטנטונת, מפני שהיא מאוד קשורה אליו, היא היתה בת שנה ו-11 חודשים, כבר גדולה, מבינה ומדברת. שאלה כל הזמן על אבא שלה. וכשהוא חזר הביתה, היא נהייתה חולה ובמשך שבועיים כמעט, אסור היה להם להיפגש כדי שהוא לא ידבק. כך שיצא שהם לא התראו במשך חודש... היום הוא כבר בריא
ופעם בשלושה חודשים עליו להיות במעקב בתל-השומר.