טלי, לא בכוונה, קראתי דווקא את
הבלוג שלך ודי נהנתי, אני רוצה להודות לך על ההתייחסות, ומבטיח לתקן את השגיאות עליהם הערת לי, אני יודע שהן קיימות, ובשביל זה פירסמתי כאן כדי לקבל תיקונים, אגב, זה לא פרוייקט מסחרי שלי, שעובר הגהה רצינית, זה בסך הכל "שירות" שהחלטתי לתת לאנשים שאני פוגש כל הזמן, ושואלים אותי עם יש לי מונולוג טוב בשבילם, אגב, אני מקווה שאף לא ישפוט אותי לפני שהוא מנסה לכתוב מונולוג בעצמו, גם אני חשבתי שלעשות פספוסים זה הדבר הכי קל בעולם, עד שהייתי צריך לנסות לכתוב רעיון לתוכנית, והבנתי עד כמה זה שונה מכתיבת שאלות לראיון, ועד כמה 1000 דברים יכולים להשתבש באמצע ולגרום ליום שלם של צילומים ללכת לפח, בראיון, גג המרואיין לא מגיב כמו שציפת, עדין אפשר להמשיך, כאן טעות אחת, והכל הולך, כך שיצירת "מתיחות" זה עסק מאוד רציני, ועכשיו תחשבו איך זה לעשות 10 שנים תוכנית כזו, ולחפש כל יום רעיונות חדשים, כדי להבין שלא כל אחד, יכול לעשות את זה, ואני מתכוון דווקא עלי, כך שכל אחד טוב בתחום שלו, תשימי את יגאל שילון ב"רק בישראל" ואת ארז טל ב"פספוסים" עדיין עובד? - לא בטוח! עובדה, ארז טל היה אמור לעשות משהו דומה לפספוסים בערוץ 10,,,