כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
תודה, אבל איפה בדיוק?

תראה, אני כותב בקצב רצחני, ולא תמיד מפעיל בדיקת איות, יש טעויות, אבל אני אשמח אם תצביע לי איפה הן, ואני מבטיח לתקן!

Minimal Affair

New member
אני מצאתי רק אחת.

טעות כתיב, לא דיקדוק. אתה כתבת: אם פרצוף כמו שלך את רוצה להיות דוגמנית? אבל צריך לכתוב ככה: עם פרצוף כמו שלך את רוצה להיות דוגמנית? אבל זאת לא טעות קריטית.

Philosopher

New member
תגיד לי שגיאות הכתיב הן מכוונות??

יעשה, במקום אעשה וכנ"ל... אם לזה אתה לא שם לב וגם מצפה שהאחרים לא ישימו, כנראה זה לא רציני.. לא יודעת מה איתכם, אבל לדעתי זה מגוחך להגות פעולה בגוף ראשון בעתיד עם י' בהתחלה ולא א'. לתשומת לבכם.

tv007

New member
טלי, לא בכוונה, קראתי דווקא את

הבלוג שלך ודי נהנתי, אני רוצה להודות לך על ההתייחסות, ומבטיח לתקן את השגיאות עליהם הערת לי, אני יודע שהן קיימות, ובשביל זה פירסמתי כאן כדי לקבל תיקונים, אגב, זה לא פרוייקט מסחרי שלי, שעובר הגהה רצינית, זה בסך הכל "שירות" שהחלטתי לתת לאנשים שאני פוגש כל הזמן, ושואלים אותי עם יש לי מונולוג טוב בשבילם, אגב, אני מקווה שאף לא ישפוט אותי לפני שהוא מנסה לכתוב מונולוג בעצמו, גם אני חשבתי שלעשות פספוסים זה הדבר הכי קל בעולם, עד שהייתי צריך לנסות לכתוב רעיון לתוכנית, והבנתי עד כמה זה שונה מכתיבת שאלות לראיון, ועד כמה 1000 דברים יכולים להשתבש באמצע ולגרום ליום שלם של צילומים ללכת לפח, בראיון, גג המרואיין לא מגיב כמו שציפת, עדין אפשר להמשיך, כאן טעות אחת, והכל הולך, כך שיצירת "מתיחות" זה עסק מאוד רציני, ועכשיו תחשבו איך זה לעשות 10 שנים תוכנית כזו, ולחפש כל יום רעיונות חדשים, כדי להבין שלא כל אחד, יכול לעשות את זה, ואני מתכוון דווקא עלי, כך שכל אחד טוב בתחום שלו, תשימי את יגאל שילון ב"רק בישראל" ואת ארז טל ב"פספוסים" עדיין עובד? - לא בטוח! עובדה, ארז טל היה אמור לעשות משהו דומה לפספוסים בערוץ 10,,,

tv007

New member
נכון, המפיקים בארץ הם די

פלצנים, אבל אני לא כזה,,, אחרי הפגישה עם שפילברג ומנהלי יוניברסל בפרמיירה של שינדלר בישראל, שהתייחסו אלי בצורה מדהימה והבטיחו "נקרא את התסריט שלך בדרך חזרה, במטוס, כשלא יהיה לנו מה לעשות" הבנתי עד כמה פה בארץ כולם פלצנים, תאמינו לי, אם היה יוצא לכם פעם אחת לדבר עם מפיקים מהוליווד, הייתם מבינים עד כמה היחס של במאי ישראלי אליכם, הוא בדרך כלל מגעיל, רוצים לדעת גם למה? אין לו שום דבר בשבילכם, בקושי משלמים לו, אז מה הוא יגיד את זה לכם? במקום זה הוא יעדיף להגיד לך שאת לא מתאימה! בהוליווד, גם אם תהייה הכי טיפש, תמיד תקבל יחס נהדר, ככה זה אמריקאים, הם יגידו לך "יש לנו מישהי דומה" - ולא "את לא מתאימה" - באלוהים! יש רק אזהרה אחת: לא לתת להם צפחות כמו בארץ,,, הם לא אוהבים את זה כמו בארץ,,,

למעלה