כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

ממש אהבתי את ההקדמה../images/Emo70.gif אתה שומע

יש לי קצת ניסיון וכמה סיפורים אישיים בקשר לנושא- אם אתה צריך עזרה!! אני אשמח!:)

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

tv007

New member
מה שאפשר לספר כרגע,,,

השם של הסרט, לפחות בתרגום לעברית, הוא "סוכן דוגמניות", כאמור, התסריט נכתב בהשראה לדברים המצחיקים שקורים בדרך כלל רק מאחורי הקלעים, אני אתן כאן רק כמה טייזרים שיופיעו בטח כחלק מהטריילרים של הסרט: רגע אחרי שהבמאי צורח "אקשן" וכולם שומרים על השקט, מכונית חולפת נעצרת בחריקת בלמים לידו, והנהג הערס שואל: "היי, מה מצלמים פה"? ואז, כמובן, המכונית שמאחוריו מתנגשת בו, ותשובת הבמאי לא מאחרת לבוא: "סרט על בטיחות בדרכים!" וזה מבוסס על סיפור אמיתי,,, ועדיף כמובן לראות את זה,,,

קראתי את הכל...

ובאמת השכלתי..היה מאוד מעניין כל הכבוד לך.. אבל הבעיה שלי היא שאני לא רוצה ללכת לסוכנות של ניצבות..כאילו אני לא מרגישה בנוח לשמש איזה אחת שיושבת בבית קפה זה כאילו בזבוז של כישרון... ויש לי שאלה אם כבר.. אני לא יודעת אם כבר ראית את הסרט "צעד קטן"הוא יצא ממש עכשיו.. יש שם ילדים בערך בגילי(14-15) איך הם הגיעו לשם??אני לא חושבת שהם היו בסוכנות ניצבים.. מה לא יכו ללהיות שיש סוכנות שמקבלת מישו על פי הכישרון שלו ולא משנה אם הוא למד או לא למד משחק מול מצלמה וכו'?...

tv007

New member
כאן נמחקה הודעה

בקשר ל"צעד קטן"

הילד שמשחק את התפקיד הראשי(ברק) לומד בתיכון אלון במגמת תיאטרון הוא עשה כבר שלושה סרטים בעבר- יש לו ניסיום כתשובה לשאלתך..

קראתי הכול ו...

מאוד השכלתי, תודה רבה! הספר כתוב בצורה מאוד טובה - מדברת ישירות לעניין עם הומור בדיוק במידה המתאימה! כל הכבוד!!

למעלה