כאן נמחקה הודעה

blue4u2

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-כואב לך כי שיקר כל העת?../images/Emo150.gif

בצדק! אבל לך או יותר טוב להגיד להם יש "עבר" לא רגיל! כפי שאת מציינת הוא תמך בך שנים כאשר לא קיימת יחסי מין נורמלים! לא הרבה גברים יכולים "לעצור" מה שהטבע נותן! במקרה שלך אני חושב שלא מה שהוא אמר/לא אמר,עשה/או לא עשה מפריעה לך להתקרב עלין ,אלא מה שאת מרגישה-חושבת! זה טוב לחשוב-אך לפעמים זה מזיק! אם בזה נגמר הפרק-אני חושב שאת יכולה לסלוח לו ולפתוח דף חדש בחיים המשותפים! תתני לו את ההרגשה שיש לו בבית כול מה שנחוץ לו ואז ייתכן שגם את תקבלי ממנו יותר ממה שקיבלת עד היום! הברירה בידיים שלך לבכות כול החיים או להמשיך להנות תדעי-לרוב הגברים,כמו לרוב הנשים יש מגרעות!

jolly

New member
אכן,

מה שהוא עשה לא יאה.. אך מצד שני כל אותה תקופה שאת היית בצרה הוא עמד לצידך ולא ריחרח בשדות זרים. כל עוד הוא לא מימש את הפנטזיה ולא בגד בך בפועל, לא הייתי מעצים את הטרגדיה והייתי מנסה לשקם. \ קל מאוד להאשים אותו ואותו בלבד, אך לדעתי ואני בטוח שרבים לא יקבלו את דעתי, בבגידה שני הצדדים אשמים במידת מה, מי יותר ומי פחות ... הבוגד שנגרר למעשה הבגידה, והנבגד שאולי תרם בצורה זו או אחרת שבן הזוג יסיט מבטו לצדדים. מנסיו איש מר וכואב עד מאוד אל תפרקי מערכת כל עוד את לא בטוחה ב % 100 שניתן לשקם!!! כל כך קל להרוס ולנתץ את שנבנה בעמל יגון עצב ואושר לאורך תקופה ארוכה של שנים. גם אני פסעתי ועדיין פוסע בנתיב הייסורים, אני בחרתי בדרך הקלה של לעזוב את הבית, בדיעבד אני חושב שטעיתי, ולא ניסיתי לשקם את מערכת הנישואים. באותו יום שהחלטתי שאני עוזב את הבית הכל נראה לי מוחלט, שחור ולבן... את יודעת .... מאז גיליתי שיש המון אפור באמצע .... ואם הייתי מנסה ולו לדקה לראות את אותו אפור, היום (אולי) הייתי בארוחת ערב משפחתית עם אשתי וילדי הקט ... לכן, עצתי לך : קחי פסק זמן של מספר ימים אפילו צאי למלון לבד או עם חברות ... זכרי ... הכי קל להרוס .... אל תתפתי, להרוס את שנבנה ...

adam33

New member
להתפוצץ

יש כאלה שאומרים שבן זוג שאינו מקבל בבית מוצא את הדרך לקבל מבחוץ השאלה למה הוא לא מקבל בבית יש סיבות ויש סיבות אוליי בעצם את לא הקשבת לכל מה שהוא זועק מתוכו והיה נוח לך לראות אותו ניגש למחשב בכל פעם שאתם רבים או שאינך יכולה לתת לו גבר שונה מאישה וגם אם הוא מחייך ומנסה להבין אותך הוא בעצם כבר הרים ידיים מצד שני הוא שיקר לך ובמקום שכבר עליתם על דרך המלך הוא חיי איתך בשקר השאלה עד כמה כיום הוא מוכן לעזוב הכל ולתקן ניראה לי שתוכלי לתת לו הזדמנות השאלה עד כמה הוא יצליח לנצל את ההזדמנות שניתנה לו וישקם הכל.. זה רק הוא יודע..

blue4u2

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

למעלה