אכן,
מה שהוא עשה לא יאה.. אך מצד שני כל אותה תקופה שאת היית בצרה הוא עמד לצידך ולא ריחרח בשדות זרים. כל עוד הוא לא מימש את הפנטזיה ולא בגד בך בפועל, לא הייתי מעצים את הטרגדיה והייתי מנסה לשקם. \ קל מאוד להאשים אותו ואותו בלבד, אך לדעתי ואני בטוח שרבים לא יקבלו את דעתי, בבגידה שני הצדדים אשמים במידת מה, מי יותר ומי פחות ... הבוגד שנגרר למעשה הבגידה, והנבגד שאולי תרם בצורה זו או אחרת שבן הזוג יסיט מבטו לצדדים. מנסיו איש מר וכואב עד מאוד אל תפרקי מערכת כל עוד את לא בטוחה ב % 100 שניתן לשקם!!! כל כך קל להרוס ולנתץ את שנבנה בעמל יגון עצב ואושר לאורך תקופה ארוכה של שנים. גם אני פסעתי ועדיין פוסע בנתיב הייסורים, אני בחרתי בדרך הקלה של לעזוב את הבית, בדיעבד אני חושב שטעיתי, ולא ניסיתי לשקם את מערכת הנישואים. באותו יום שהחלטתי שאני עוזב את הבית הכל נראה לי מוחלט, שחור ולבן... את יודעת .... מאז גיליתי שיש המון אפור באמצע .... ואם הייתי מנסה ולו לדקה לראות את אותו אפור, היום (אולי) הייתי בארוחת ערב משפחתית עם אשתי וילדי הקט ... לכן, עצתי לך : קחי פסק זמן של מספר ימים אפילו צאי למלון לבד או עם חברות ... זכרי ... הכי קל להרוס .... אל תתפתי, להרוס את שנבנה ...