SAMI טיפשות
שלום סמי אני מוגדר במפה הפוליטית בישראל כאיש מרכז וימינה עם נטיה ימינה לפחות בעמדות הפוליטיות שלי . אבל !!!!!!!!!!!! האם לא למדנו ( ממה שהצעת ), כי כך לא נפתרו הסכסוכים . גם אני כמוך , נוטה לכעס על המצב בשטחים ובמיוחד בשטחי ישראל בתחומי הקו הירוק . ממי שמכונים אזרחי ישראל . במסגרת עבודתי , רבים מחבריי ( וזו לא קלישאה המצב באמת כך !!!! ) הם ערבים ישראליים . לצערי בביקורים הרבים באזור מגוריהם , אני נתקל `` בסיבת הפרעות `` . שרון ידידנו היה הזרז והמאיץ לפרעות , אך לא הסיבה. לפני שתפיץ `` את תורתך `` כאן באינטרנט , עשה סיבוב `` הופעות `` בקר בישובי הערבים הישראליים . ראה כיצד הם חיים , ללא ביוב , ללא פינויי אשפה , ללא חינוך , ילדים צעירים בני העשרה ואף צעירים מכך היוצאים לעבודה בבוקר וחוזרים בערב הביתה . האם אתה מכיר מצב כזה גם אצלינו ! ??? אפילו בישובים `` הקשים `` אצלנו , יש מערכת ביוב פועלת ותקינה , הביוב אינו מחלחל דרך הבתים , הסירחון לא מדיר שינה מעינהם של ילדינו . לצערי אני הולך לאמר דבר לא פופולארי במיוחד למי שמגדיר עצמו מבחינה פוליטית ולפחות מדינית `` איש ימין `` כמי שברבות משנותיו היה פעיל פוליטי וחבר מרכז מפלגה , אנחנו הישראלים היהודים טיפשים , רצינו לשלוט בהם במשך שנים אך לא ידענו לקרב אותם ולהעניק להם יחס של כבוד ויכולת לחיות אינני מדבר כבר על שיוויון אני מדבר על מינימום של תנאים כדי לחיות כמו בני אדם . לבסוף סמי ! אפילו התורה הנאורה שלנו מצווה עלינו לתת לגר הגר בתוכנו מעט יחס של כבוד ולהעניק לו את כל מחסורו !!!! תזכור את זה לפני שאתה קורא לכולנו `` לחרם `` כלכלי !!! ערביי ישראל , ימשיכו לחיות בקירבנו עוד שנים רבות וכל פעולה שנבצע היום , תחזור אלינו ( כבומרנג )כמו במאורעות השבוע האחרון . זכור זאת אתה וכל מי שחושב כי כך נפתור את הבעיה . דרך אגב גם חבריי הטובים ( ערבים ישראלים ) הפגינו בשבוע זה למרות שמבחינה כלכלית הם נחשבים לעילית שבעילית . חומר למחשבה ! ממני