כאן נמחקה הודעה

• פותח הנושא sami
  • פורסם בתאריך

sami

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

יהודי

ואולי גם נכתוב ונצבע על כל חלון שלהם את האות- ע`- לסימונם כערבי ואולי נוסיף גם ``ראוס`` ונקים ועדת פטור מסימון שתקבע מי הוא ערבי טוב?! ולא ניתן להם עבודה, ובשביל זה הקמנו מדינה? אני כואב כמוך האמן לי אבל לא זאת הדרך! ותתפלא לדעת שזה גם לא פתרון אפקטיבי,זה רק נדמה לנו שכך אפשר להשיג השגים, ואפרופו,טוב גם קפולסקי, מה אתה היית עושה במקומם? לא מה לא היית עושה, מה כן היית עושה? חתימה טובה לך יהודי

מימי 51

New member
אהבתיך קשה- הבנה

התוכל לפזר מעט בארצנו ואולי בכלל בעולמנו את קושי הבנתך כפי שמתגלה כאן בפורום ? ואמור לי נא? למה הפך החודש לאוקטובר של מלחמות ?

אוקטובר

ניצול של שבועות אחרונים של לפני הגשם קשה לנהל מלחמות בחורף הגשום ובאוקטובר יש מזג אויר נוח מכירה את טיעון הזה? נשמע לך הגיוני? אם לא נברר זאת במקום אחר

מימי 51

New member
באוקטובר

אז נאספו החיילים בערבות כלומיה בארץ החידלון ורוח סתיו שורקת מביאה בשורות של חורף, ורק אנחנו נשארים עצובים נבוכים ונכלמים ממתינים שיבוא הגשם וישטוף את מדרכות חיינו ואחריו תזרח השמש ולחיינו תמלא פריחה

בופאלו

New member
חרם תחשוב

מה תעשה ביום כיפור אם תפצע חס וחלילה ותגיע לבית חולים שם ביום זה רוב נותני השרות הם ערבים לידיעתך. והיה וצריך ניתוח לב דחוף הרופא הטוב העולם הוא ערבי. מה שאתה מבקש הוא לא הגיוני מי יבנה לך את הבית שלך? מי ינקה בבית חולים? אם הערבים לא יעשו את זה, והשאר למחשבתך. אני בטוח שאתה לא תסכים לנקות חדר ניתוח לאחר ניתוח, אן לפנות זבל. אתה בטח יושב במשרד במזגן

למעלה