כאן נמחקה הודעה

StArS DuSt

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

Odish16

New member
ok..

השם שלי: אודליה..(בעעע) כינוי: אודיש. ארץ לידה: מרוקו( חח סתם) ישראל!!!..בית ספר ומסלול: אורט קרית ביאליק, מסלול עיוני. איך היית רוצה להקרא:לא חשבתי על זה. תבלין מועדף: אין. שתיה מועדפת: קפה, קולה דיאט מוזהבת, קולה וניל, קולה לימון.. דיאודורנט\בושם: דיאודורנט: כאילו שתדעו על איזה אני מדברת..בושם..Me. שמפו וקונדישניר: רק שמפו- הנד אנד שולדרס..(רולז) האם שחית בעירום פעם: לא. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים? לא תמיד. צבע מועדף: סגול כההההההההה!!!! האם נמצאתי אשמה באיזה פשע? כן..בכמה, אבל בשושו..חברה הכי טובה: שירן. כרית אחת או שתיים: אחת דקה דקה. חיות מחמד: יהי זכרם ברוך. סרט מועדף..יש יותר מידי. מוזיקה בכלליות: כל סוגי הרוק ופה ושם מטאל. מכונית אידיאלית: לא יודעת. משפטים או מילים שאני מרבה להגיד: גררררררררררררר. אוכל מועדף: יש יותר מידי. שנוא- יש יותר מידי. חבר לעתיד..אנטוניו בנדרס! האם אני מחשיבה עצמי לסקסית? הממ בוודאי..חיחי..סתם. היחסים עם ההורים: ממש "נפלא" הארץ שאני רוצה לחיות- יותר מידי. ממתק מועדף: יש יותר מידי. נעליים מועדפות..: אולסטאררררררררררר רולללז! שיר מועדף: כל השירים של תיסלם ועוד כלמיני. ספורט מועדף לצפיה: החלקה על קרח, תחרויות אולימפיות וכו' וכו'..הספורט המועד למשחק..: הכל. הרגע הכי משפיל בחיי..: כל החיים. איזה חג אני הכי אוהבת: חנוכה. הפחד הכי גדול..יורת מידי..לא חשבתי על זה. תגיד מילא טובה..חשחשחשחשחש.. חום או קור? קור..מכתב דואר או אימייל..שניהם. זמן אהוב..יותר מידי. זמרת אהובה : וויטני המלכה..:)..להקות..כנסו לאייסיקיו ותראו את רובן..תאר את עצמך ב4 מילים: אין לי מה לתאר. אתה שונא אנשים ש..שולחים כאלה הודעות והיד כבר כואב לי. מה מידת החזיה שלי? מידת תחתונים? מספר רחוב? מה אני אוכלת ומתי? מתי אני קמה? כל כמה שניות אני נושפת ונושמת? מה הצבע עור שלי? מה צבע עיניים? מה צבע שיער? כמה אצבעות יש לי? כמה כדורי הרגעה אני לוקחת? כמה פעמים ביום אני שותה? אני חושבת שפספסתם כמה דברים

יאללה אם כבר משעמם לי...

1. השם שלי: שירן 2. כינוי\ם: שירו'ש, קוקי, בובע וכו'... 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:Hillpark secondary school 5. איך היית רוצה להיקרא: שרון 6. תבלין מועדף: אורגנו (ורק על פיצה) 7. שתיה מועדפת: פאנטה מיקס פרוט ואיירן ברו 8. דאורדורנט\בושם:דיאודורנט- דאב סטיק תכלת,בושם- גוצ'י ראש, לוליטה לאמפיקה, עדן, ז'אן פול גוטייה והוגו דיפ רד... (יש עוד מלא על השידה...) 9. שמפו וקונדישינר: פאנטן לתלתלים מושלמים (וזה עובד...) 10. האם שחית בעירום פעם: כן, עם עצמי באמבטיה... חחחח... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: חיחיחי תלוי על מי... 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, נולדתי (אני עדיין טוענת שזה לא אשמתי...) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אודליה ושיר... 15. כרית אחת או שתיים: 2, כרית אחת נראית לי כמו המיטה...) 16. חיות מחמד: אח גדול, נחשב? כי אם לא אז אין... בינתיים... 17. סרט מועדף:"save the last dance, 10 things I hate about you' Titanic" וזהו... 18.מוזיקה בכללית: soul, dance, pop אבל בעיקר מוזיקת נשמה וקאנטרי (שאניה טווין...) 19. מכונית אידיאלית: ה- BMW האדומה עם הגג נפתח של אבא שלי... חחח... 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: fucking asshole 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- צ'יפס, שנוא- חצילים בעעעע... 23. חבר\ה לעתיד: דיוויד בקהאם וכבר יש דיבורים על חתונה, אתם לא קוראים כרטיסים אישיים? חחח... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: תלוי מה אני לובשת ובמצב הרוח... 25. היחסים עם ההורים: טובים מאוד 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפה שאני, טוב לי. 27. ממתק מועדף:שוקולד חלב. 28. נעליים מועדפות: אדידס, סקאצ'רס, נייק וכל שאר הסוגים שיש לי... (יש לי 7 זוגות נעלי ספורט...
) 29. שיר מועדף: כרגע? יש 2... american life - madonna, של ג'ניפר לאב היואיט- can I go now 30. אתר מועדף: www.barbie.com ועוד.. 31. ספורט מועדף (לצפייה):אין כזה 32. הספורט המועדף (למשחק):כנ"ל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש הרבה... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה... בגלל הסופגניות... 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: נטליה אוריירו חחחח... 36. אוספים: אספתי ברביות... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאני אפול במדרגות מול כל השכבה ושאהובי יראה חחח... 38. תגיד מילה טובה...: לא מוכר בלקסיקון שלי... 39. ספר מועדף: "הנקמה" - שרה אנג'ל. 40. עיתון מועדף: כל מיני מגזינים... יש הרבה... אני קונה לפי מי שמרוח על השער... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 'חברים', 'סקס והעיר הגדולה', 'my wife and kids' ויש עוד המון... 42. כמה טיפים מהחיים: אל תשתכרו ליד חברים שלא מבינים עברית... 43. מועמד פוליטי:אין כזה 44. מפלגה: הליכוד 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב: בון ג'ובי, סטיבן טיילר, בריאן אדאמס ורונאן קיטינג... 48. זמרת אהובה: וויטני יוסטון, מאריה קארי, סלין דיון, נטליה אוריירו, בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה. 49. להקות: בלו, ווסטלייף (רק כמה שירים!!! רק כמה!!!) 50. סרט מצוייר אהוב: "היפה והחיה" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: בואו תרדו לי, סבבה? (חחחחחחח...
) 52. אתה שונא אנשים...: סנוביים... 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: את הבלונדי שלי... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שיר החבר הכי טוב שלי! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: פלורנס אחת... אחרי השקרים שלה היום... 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים, תולעים, אנשים שחושבים שהם יותר שווים ממך והם בעצם לא חצי ממך... 58. מה את/ה הכי אוהב?: (כבר היה את זה, בניסוח שונה, לא?) אוהבת לשיר ולשמוע מוזיקה 59. משפטים שלך לסיכום: היה מעייף אבל יצא חביב...

Odish16

New member
הממממ..אני חושבת ש...

זה היה יותר טוב אם למשל היית מחלקת את השאלות ואז אנשים היו יכולים להגיב יותר בהרחבה..אבל גם זה פסדר, רק שאני טיפשה ולא עשיתי קופי..והידים שלי מתות..ואנלא צוחקת שבוע טוב

justnoa

New member
האמ

קוראים לי נועה כינוי : just noa love buzz~ נולדתי בישראל בית ספר דה שליט בישראל ו pukekohe high school שניו זילנד הייתי רוצה להיקרא בננה יושימוטו, אבל הזונה הזו גנבה לי את השם! מאנייקית אין תבלין מועדף אבל זעתר זה טוב משקה זה מיץ פירות, הכל טעים לי אבל עדיף בטעם פירות כמו פסיפלורה וכ'ו דיאודורנט אני אוהבת משהו פה שיש לא זוכרת תשם, אבל הוא אדום וספריי, ובושם אני אוהבת מה שיש, כאילו גנבתי לאמא שלי כמעט כל מה שיש לה שמפו.. אמממ אין העדפות, מנסה שלא נוסה על בע"ח, פה אי אפשר לדעת לא שחיתי בערום (עדיין) אני לא אוהבת לצחוק על אנשים, אבל זה קורה ככה אני צבע מועדף שחור כן, אני אשמה בפשע שלא אוכל לומר אותו שביצעה המחתרת הכתומה! חברים טובים-- מאיה אהובתי! מתה עלייך! אפילו שאת לא רואה את זה אחת, אפשר לחיות בלי יש כלב כמובן ואין סרט מועדף מוזיקה הרבה דברים, מנסה כל הזמן דברים חדשים (בערך) אממ... אין לי זמן ואני חייבת לזוז אז יאללה.. בה ביי!

EROTOMANIA

New member
.......

זה לא חדש, כוסאמק סתם עשו כמה שינוים לשאלון שאני וחברים שלי כתבנו והעברנו לפני שנתיים. כמה פעמים עניתי על השאלון הזה.. אני כמעט זוכרת אותו בעל פה

sivani

New member
הנה שלי

1. השם שלי:סיון (עם ו' אחת!) 2. כינוי\ם: סיווני, sivAni, סיסקו (זה רק על ידי החברות שלי,שלא תעיזו לקרוא לי ככה
) 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:Richmond High, Richmond,BC 5. איך היית רוצה להיקרא: משהו אמריקאי,לורן או משהו בסגנון 6. תבלין מועדף:מלח או סוכר 7. שתיה מועדפת:מים או קולה או מיץ תפוזים (אבל רק סחוט מהרגע) 8. דאורדורנט\בושם:דיאודורנט-דאב הכי טוב. בושם: ultraviolet או angel 9. שמפו וקונדישינר:דאב 10. האם שחית בעירום פעם: לא שזכור לי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן,אבל תלוי מי 12. צבע מועדף: כחול וכתום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות:ליאור וליהיא,הכי הכי בעולם. 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלבת ביגל מותק בת 5 וחצי וחתולה סיאמית בת 3 17. סרט מועדף: אין לי מושג,אמריקן פאי זה סרט ענק וגם מת לצעוק 18. מוזיקה בכללית:רוק,קצת מטאל וראפ 19. מכונית אידיאלית: אני לא מטריאליסטית 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:בזמן האחרון זה בעיקר fuck off 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-סיני או יפני 23. חבר\ה לעתיד: שששש סוד,אבל הייתי מתה שזה יקרה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: האמת? לא במיוחד 25. היחסים עם ההורים: טובים,נראה לי... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל,לפחות כרגע. 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: סקצ'רס 29. שיר מועדף: אין לי מושג,בטח משהו של הביטלס. 30. אתר מועדף: תפוז
31. ספורט מועדף (לצפייה): הוקי. למה? כי beruzzi,מה canucks שזאת הקבוצה של וונקובר שווה לחלוטין והייתי עושה לו ילד
32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הייתם מתים לדעת! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: למרות שאני יהודיה,קריסמס שולט לחלוטין. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ג'ניפר אניסטון,היא שווה. 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות לבד? טחח 38. תגיד מילה טובה...: ומה אם אין לי? 39. ספר מועדף: התא של ג'ון גרישם 40. עיתון מועדף: אין לי מושג 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים וכל מה שדרו קארי מעורב בו. הא כן,וסאות' פארק. 42. כמה טיפים מהחיים: 10% שירות זה המינימום. 43. מועמד פוליטי:כל אחד שהוא ממרצ, והוא לא יוסי שריד. 44. מפלגה: מרצ,פעם נטיתי לכיוון חד"ש 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל:אימייל 47. זמר אהוב: אין סצפיצי 48. זמרת אהובה:כנ"ל 49. להקות: כנ"ל 50. סרט מצוייר אהוב: משהו עם מיקי מאוס או דאפי דאק. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שמישהו אחר יתאר אותי 52. אתה שונא אנשים ש..:סנוביים ושקרנים וגם רציניים 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: לא מגלה חחח
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה לא לפה. 57. מה הכי מגעיל אותך:עישון,אנשים שמשקרים כדי להיות פופולריים,וסנובים. 58. מה את/ה הכי אוהב?:לא יכולה לגלות 59. משפטים שלך לסיכום: אין לי מה לומר

Sparker

New member
../images/Emo32.gif היי סיסקו!!

למדתי כמה דברים
אבל לא זו סיבת ביקורי... מצורף קישור לטיפולך...

CosmikDebris

New member
יאללה פורום של אנשים שלא שוחים

בעירום. לכו על זה , ת'ם לא יודעים מה ת'פ מפסידים.

MissUnKnown

New member
_____

1. השם שלי:עדן 2. כינוי\ם:עדנו'ש...אבל בדרך ככל עדן 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:Rangitoto College אין דבר כזה מסלול 5. איך היית רוצה להיקרא:עדן 6. תבלין מועדף:מלח 7. שתיה מועדפת:קרח 8. דאורדורנט\בושם: CK 9. שמפו וקונדישינר: לא משנה...כול עוד לא עשו נסיויים על בעלי חיים בשביל זה. 10. האם שחית בעירום פעם:בטח, זה כייף 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:בדרך כלל לא... לפעמיים מתחשק לי להיות רעה :) אבל הכי כייף זה לצחוק עם אנשים 12. צבע מועדף:שחור/כחול...ולבן 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:חחחח איזה פשע לקחת דברים מהמכולת? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יהל...אממ אלה ושירה...ורן ויש עוד כמה 15. כרית אחת או שתיים:אני ישנה עם אחת מתחת לראש ואח לידה(מיטה זוגית) ויש לי עוד כול מיני על המיטה. 16. חיות מחמד: היו המון...כרגע עד אין אבל בקרוב היה חתול 17. סרט מועדף:memento, matrix, clockwork orange אני לא מצליחה להזכר בעוד 18.מוזיקה בכללית:rock&metal 19. מכונית אידיאלית:מיני מינור או אסטין ישנות, אבל מה מסתכל על מכוניות? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:חפיף וok 21. אוכל מועדף\ שנוא:מעודף...לזניה. שנוא.. חלבה ומארמיט/ואגימיט בעעעעע 23. חבר\ה לעתיד: לא יודעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא, אני לא מחשיבה אות עצמי לשום דבר. 25. היחסים עם ההורים: בסדר...כרגיל 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לחזור להולנד ולפתוח שמה קומונה עם כול החברים שלי 27. ממתק מועדף: ליקריס מלוח 28. נעליים מועדפות:אולסטאר ונעליים גבוהות 29. שיר מועדף:אמממ לא יודעת תלוי מה אני מרגישה... 30. אתר מועדף:תפוז וhouseofnoizz.com וסתם עוד כול מיני אתרים 31. ספורט מועדף (לצפייה):שייט 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמממ אין אחד מרכזי...אבל קשורים בזה שאנשים לא מבינים אותי ...אבל חפיף. 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אממ לא יודעת 36. אוספים: כלום... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אממ לא יודעת... 38. תגיד מילה טובה...:sweet ass 39. ספר מועדף:תחנת האטוםת שר הטבעות 40. עיתון מועדף:הארץ 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אמממ נירא לי סיאסאי אבל גם זה רק מתוך שעמום 42. כמה טיפים מהחיים: אל תהיה תלוי באחרים, בדיוק כשתצטרך אותם הם לא יהיו שמה...ותשאר עצמך תמיד. 43. מועמד פוליטי:אמממ איפה??? בארץ??? 44. מפלגה: מר"צ 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי לאיזה מטרה...אבל בגלל שאני עצלנית את זה אימייל 47. זמר אהוב:אמממ נירא לי שבטור זמר סטינג או ברי סחרוף 48. זמרת אהובה: לא עולה לי אחת מסויימת לראש אולי אחינעום ניני או אתי אנקרי 49. להקות: לא רצוי שאני יתחיל... 50. סרט מצוייר אהוב:היה סינדרלה אבל עכשיו אני לא יודעת...משהו יפני בטח51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עדיף שפשוט לא בעעעעעע 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים...ומזלזלים בך לפני שהם מכירים אותך. 53. אתה שונא מקומות ש..:שמתנהגים אלייך כאילו אתה חפץ 54. אני אוהב/ת: ללכת לקנות דיסקים...ואז להגיע הביתה ולפתוח אותם מה העטיפה ולהקשיב הלם עם הספרון ביד. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אין 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך: לא יודעת... 58. מה את/ה הכי אוהב?: את החברים שלי 59. משפטים שלך לסיכום:(אין לי)

למעלה