הנה שלי
1. השם שלי:סיון (עם ו' אחת!) 2. כינוי\ם: סיווני, sivAni, סיסקו (זה רק על ידי החברות שלי,שלא תעיזו לקרוא לי ככה
) 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:Richmond High, Richmond,BC 5. איך היית רוצה להיקרא: משהו אמריקאי,לורן או משהו בסגנון 6. תבלין מועדף:מלח או סוכר 7. שתיה מועדפת:מים או קולה או מיץ תפוזים (אבל רק סחוט מהרגע) 8. דאורדורנט\בושם:דיאודורנט-דאב הכי טוב. בושם: ultraviolet או angel 9. שמפו וקונדישינר:דאב 10. האם שחית בעירום פעם: לא שזכור לי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן,אבל תלוי מי 12. צבע מועדף: כחול וכתום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות:ליאור וליהיא,הכי הכי בעולם. 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: כלבת ביגל מותק בת 5 וחצי וחתולה סיאמית בת 3 17. סרט מועדף: אין לי מושג,אמריקן פאי זה סרט ענק וגם מת לצעוק 18. מוזיקה בכללית:רוק,קצת מטאל וראפ 19. מכונית אידיאלית: אני לא מטריאליסטית 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:בזמן האחרון זה בעיקר fuck off 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-סיני או יפני 23. חבר\ה לעתיד: שששש סוד,אבל הייתי מתה שזה יקרה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: האמת? לא במיוחד 25. היחסים עם ההורים: טובים,נראה לי... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל,לפחות כרגע. 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: סקצ'רס 29. שיר מועדף: אין לי מושג,בטח משהו של הביטלס. 30. אתר מועדף: תפוז
31. ספורט מועדף (לצפייה): הוקי. למה? כי beruzzi,מה canucks שזאת הקבוצה של וונקובר שווה לחלוטין והייתי עושה לו ילד
32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הייתם מתים לדעת! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: למרות שאני יהודיה,קריסמס שולט לחלוטין. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ג'ניפר אניסטון,היא שווה. 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות לבד? טחח 38. תגיד מילה טובה...: ומה אם אין לי? 39. ספר מועדף: התא של ג'ון גרישם 40. עיתון מועדף: אין לי מושג 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים וכל מה שדרו קארי מעורב בו. הא כן,וסאות' פארק. 42. כמה טיפים מהחיים: 10% שירות זה המינימום. 43. מועמד פוליטי:כל אחד שהוא ממרצ, והוא לא יוסי שריד. 44. מפלגה: מרצ,פעם נטיתי לכיוון חד"ש 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל:אימייל 47. זמר אהוב: אין סצפיצי 48. זמרת אהובה:כנ"ל 49. להקות: כנ"ל 50. סרט מצוייר אהוב: משהו עם מיקי מאוס או דאפי דאק. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שמישהו אחר יתאר אותי 52. אתה שונא אנשים ש..:סנוביים ושקרנים וגם רציניים 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: לא מגלה חחח
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה לא לפה. 57. מה הכי מגעיל אותך:עישון,אנשים שמשקרים כדי להיות פופולריים,וסנובים. 58. מה את/ה הכי אוהב?:לא יכולה לגלות 59. משפטים שלך לסיכום: אין לי מה לומר