כאן נמחקה הודעה

../images/Emo201.gif

אין לי עיצות חכמות עבורך ה 2 גרוש שלי אומר שתדאגי למצפונך ושכל השאר יתפוצץ אם את מרגישה שהקשר הזה כן יכול לתרום משהו חיובי לך ולילדייך אז לעשות את המאמץ וההקרבה הזאת - אין ברירה אני חווה משהו דומה אך שונה עם חמותי ובכ"ז אנחנו שומרים על קשר - עם כל הסבל שלנו מהקשר הזה ילדינו זה עושה טוב אז מקריבים ........

אביבקיץ

New member
../images/Emo24.gif תקברי את העבר

נראה שאת סוחבת איתך עבר מאד מאד כואב. במקום לעשות לך טוב, זה קשר שרק עושה לך רע. מה ייצא לילדים שלך מזה שאת תסבלי? תשיגי את החום המשפחתי איפה שאפשר, ולמרות הכאב - תוותרי על לנסות להשיג חום איפה שהוא לא קיים. יש לך דודים שאת בקשר טוב איתם? יש לך חברים מאד טובים? כשהיינו ילדים (אני חושבת שאני קצת מבוגרת ממך) לילדים רבים היו משפחות מאד קטנות. אז היו חברים של ההורים שקראנו להם "דודים". לא בדיוק משפחה, אבל גם משהו. עכשו, זה נשמע טפשי - אבל יש לך בסביבה איזו אישה מבוגרת שאת יכולה להתיידד איתה? שכנה נחמדה? המטפלת? לפעמים נוצר קשר מקסים בין אישה מבוגרת למשפחה צעירה, גם אם אין קשרי דם. באמת - כמה שזה קשה, את צריכה לבנות את החיים שלך. עצוב שזה מה שקורה, עצוב שזו נקודת ההתחלה שלך, אבל אפשר לתקן. את יכולה לבנות לך חיים יפים.

ברוכה הבאה

מאוד דומה למה שקורה אצלי. אני ניתקתי עם אמא שלי קשר לפני יותר מ6 שנים. את מחיר ההחלטה שלי משלמים אחי ואחותי ואבא שלי וגם הילדים שלי. הרבה פעמים אמרתי לאחי שאם אמא שלי רוצה להיפגש עם הילדים שתגיד איפה ומתי ואני אביא אותם. את יודעת מה אמא שלי עונה כל פעם? "למה שאני אעשה את זה?" היא לא רוצה קשר מהסוג הזה איתם ואני לא רוצה להשלים איתה ככה שילדי גדלים עם שלוות הנפש שלי אבל עם הריחוק מאמא שלי. אני אמשיך לכתוב אם תרצי אחר כך, פשוט אני יוצאת לאסוף את הילדים.

עוד לא קראתי - אבל רק רציתי להגיד לך

שאת צריכה לשרשר את התשובה שלך למקום שבו קראת את התשובה ולא להודעה הראשית שלך - כי אז את בעצם מגיבה לעצמך...... כלומר אם קראת את ההודעה שלי ואת רוצה להגיב אליה - תגיבי מאותה תגובה ואל תחזרי להודעה שלך. בסדר?

מירב203

New member
תודה על הארה

אני די חדשה בקטע...

נהדר,

יש הרבה מה ללמוד . אני כבר עם וותק של 4 שנים בפורומים ותמיד לומדת משהו חדש.

למעלה