כאן נמחקה הודעה

shorty18

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

benq2

New member
היי

היי אינה, אני רק גולשת פה אני לא בטוחה בתשובה שלי אני יודעת רק שכל השמות שמתחילים ב-אי מייצגים משהו קצת שלילי, "אי" זה בדידות, אולי את אדם קצת בודד בפנים עם קצת חוסר שלווה נפשית. כמו כן המשמעות של זה היא "אינה" מלשון איננה שם, השם מכיל בתוכו את המילה "אין", את עוברת תמיד התמודדויות ומחפשת אחר משהו, משהו חסר, אבל הדבר הזה גם יכל להיות חיובי שכן את תמיד פתוחה מבחינה רוחנית, תמיד לומדת מדברים, תמיד מחפשת אחרי משהו חדש. ה-א' הפתוחה בקמץ וה-ה' בסוף מעידים על זה שאת אדם פתוח מאוד,השם הוא שם פתוח לא סגור, קל להגות אותו ואין בו עיצורים גרוניים. יש בך הרבה חיוניות ושמחת חיים, את מאוד דינאמית, מנהיגה , חמה כלפי הסובבים אותך. זאת היא הדרך שאני מאמינה כי יש לפרש שמות, את לא חייבת לקחת ממה שכתבתי פה משהו אם את לא מתחברת לזה. ובהצלחה בכל מה שתחליטי.

shorty18

New member
תודה לך :)

אני בהחלט מתחברת לזה. זה מסביר את הרצון שלי תמיד למצוא משהו- כי משהו תמיד חסר...

kabulkabul

New member
מותר להתערב??? "קפלן" קצת כבד מידי.....

אני הייתי "מסירה" את ה"קפלן" ולו בגלל שבישראל הוא קשור ל"עניני ניסויים רפואיים בחולים" - אם כשם בית החולים ברחובות - אם כיו"ר אגודת הידידים של "אסף הרופא" לשעבר - אם כיו"ר של חברת הביטוח כלל (לשעבר מנ"כל שירותי בריאות כללית) ואם בקרבת המשפחה ל"אשכול" שר האוצר. בתור תושבת רחוב "קפלן".... אני גם מרגישה השפעה "כבדה" של השם הזה...

shorty18

New member
דווקא מאז שהחלפתי מגינזבורג לקפלן

אני מרגישה הרבה יותר טוב. היות ואני רופאה לעתיד- כל עניין "ניסויים רפואיים בחולים" לא מכביד עלי. אינני רואה את הקשר בין "הכבידות" של השם לדברים שציינת. בכל מקרה- תודה על ההתייחסות

למעלה