כאן נמחקה הודעה

or311

New member
לדעתי -

זהו אדם שמקרין חביבות[ואכן יש בו פן נעים], אך עם שנים גם הפך להיות בעל שליטה עצמית גבוהה ומעדיף יותר דסקרטיות. הוא מגיב באיפוק ומסתיר רגשות-עמוקים וצורך במושלמות ואסתטיקה. כלומר הוא קפדן. יש לו פן יצירתי ו/או יכול לטעות בבחירת חבריו, בן/ת-זוג משום אמפטיות ועיוורון מסוים, כך שיתפקח לראות שטעה בעניין. באופן בו פועל, הוא די-הגיוני , זקוק לחופש-פעולה והייתי מהמרת שרואים דינמיות ורצון חזק . הוא גם אנטואיטיבי. תחום העבודה וההבעה העצמית-הייחודית שלו חשובים בעיניו. חסר במפה- ראש דרקון[יכול להביא עוד מימד] !!!

היי יונית

ראשית, נא צרפי תאריך לידה מדויק - כפי שראית מן הסתם בראש הפורום לא ממש מנתחים כאן לעומק מפות לידה של כאלה שמתחת לגיל 30. שנית, הוסיפי מפה מאסטרו. קום - המפות ממיסטיק אייג' קשות לפענוח, ואינן ברורות. יום טוף.

היי יונית

מאשר שאכן את בגיל המתאים, ומבין ממך שזה בגלל הצורך שלך בפרטיות. מקובל עלי. ולמי שרוצה לעסוק במפה הזו - מפנה אותו לדבר הראשון שקלטו פה עיני - לכך שממש עכשיו יושב בשמים סטורן על ונוס, וגם שולח זוית של 90 לאופק. מעניין, ולא קל.

יונית80

New member
באמת לא קל לי עכשיו

מאוד לא קל, וכבר כמה זמן, בעיקר ביחסים
מה קורה שם?

or311

New member
ל יונית80-

יאיר אכן צודק -יש קושי וחשבון-נפש בתחום, ובד-בבד רואים גם התעוררות חזקה של היבט מולד שמתבטא ברצון חזק לפעול בייחוד להשגת שותף, אז לדעתי, דווקא מהקושי והיוזמה את יכולה להצליח. -- נא החזירי לי משוב ,לגבי התאור שכתבתי קודם, כי הוא מהווה לי אישור לגבי ידיעותי [אני עדיין לומדת]

or311

New member
תשובה ליונית80

כפי שכתבתי לך בתחילה, לפני שסיפרת את הסיפור, יש לך נטיה -"יכול לטעות בבחירת חבריו, בן/ת-זוג משום אמפטיות ועיוורון מסוים, כך שיתפקח לראות שטעה בעניין." ולכן לדעתי, למרות שאת בתק' לא-כיפית בתחום, דווקא תראי את היתרונות של הקשיים והצורך להיות יותר שקולה ורצינית בזה, ודווקא מכך [אולי תשני האופן בו את מתחברת/מכירה אחרים, או האופן בו את מציגה עצמך] - יכולה לבוא הישועה, זה מאוד הגיוני, גם-כן.

eynat6

New member
מעניין מה שאת אומרת

פעם גם לי יצא להתנהג עם בחור בדיוק הפוך ממה שרציתי..והתוצאה הייתה דומה

השאלה המעניינת היא-מהו רצון? מהיכן הוא נובע?

האם זה קשור לשמש, שמבטאת ה'אני האמיתי' שלנו? האם זה קשור לירח, התרגום של השמש ביומיום? האם זה קשור למרקורי, התקשורת שלנו כפי שהיא מבטאת את הרצון הפנימי שלנו? האם.. מרס, יזמה ופעולה כפי שהם משתקפים במעשים, לא בכוונות? האם.. ונוס, רגשות הקשורים לבינו ובינה ביחסים, משהו שונה מהרצון האישי שלנו בינינו לבין עצמנו? מה דעתכם? ואולי כדאי אחרי כן לראות בקומפוזיט את ההשפעה, כלומר להבין בעקיפין למשל עינת, למה עם הבחור עשית את ההיפך וללמוד על כך מהדיאלוג הכוכבי שבין המפה שלו לשלך, מה שאומר לראות את ההשפעות וכך לראות זאת?

or311

New member
השאלה-למה לא ממשים את הרצון?+שאלה לגבי קומפוז

לדעתי רצון לרוב קיים, שנובע מההבטים והפלנטות הספציפיות... אך מדוע לא כל אחד יוזם- פועל לממש הרצון, וזו השאלה הקשה שאפשר ,להבינה גם במרכיבים השונים במפה, אך היא תבדיל בין אלו שעושים משהו עם עצמם ואלו שלא.... בעני קומפוזיט
- האם הוא יותר משמעותי ונכון בהשוואה לסינסטרי -בניתוח ההתאמה הזוגית

eynat6

New member
אני לא יודעת למה עשיתי ההפך

זה היה קשר מוזר לגמרי.

יונית80

New member
יאיר וכולם! היום יזמתי סגירה סופית

של הקשר שדיברתי עליו. מה ההורוסקופ שלי אומר על זה? ורציתי להתנצל שלא מצאתי איך מקבלים תמונת מפה טובה מאסטרו. מישהו עוד יכול לומר לי דברים על עצמי מהמפה?

למעלה