כאן נמחקה הודעה עפ"י בקשת המחברת.
מ מותק בניחוח שפיות New member 21/11/07 #3 סאמקקקקקקק../images/Emo46.gif לא הספיקותי ! מי מחבר משו ורוצה למחוק ת'צמונו,מי?
מ מותק בניחוח שפיות New member 21/11/07 #5 לא מקללת... רק ניבלתי כמעה. היא...היא הלכה גם בשדות? היא...זו שי?
מ מותק בניחוח שפיות New member 21/11/07 #7 העין שלי... כהרגלה... מוסיפה אותיות... זה למה קראתי..."אנא עראפת"... השפתיים...אותו דבר?
מ מותק בניחוח שפיות New member 21/11/07 #9 ../images/Emo124.gif מינהלתתתתתתת.... כאן תימחק הודעה... לבקשת הנמענת. 'שתגעת?????????? תתעשת מייד הרגליה שלך על הקצה.
../images/Emo124.gif מינהלתתתתתתת.... כאן תימחק הודעה... לבקשת הנמענת. 'שתגעת?????????? תתעשת מייד הרגליה שלך על הקצה.
ע עומד לי בצד New member 21/11/07 #10 אפצ'י ../images/Emo13.gif מה? מה כבר אמרתי??? |אייקון עומד לו בצד עם מבט מיתמם...|
מ מותק בניחוח שפיות New member 21/11/07 #11 גם לך... מתבלבלות אותיות בתבנית? וזה לא כל כך מה שאמרת...אלא יותר מה שציירת באילוז'ן (מבט תמים עם אישונים מתפלבלים?)
גם לך... מתבלבלות אותיות בתבנית? וזה לא כל כך מה שאמרת...אלא יותר מה שציירת באילוז'ן (מבט תמים עם אישונים מתפלבלים?)
ע עומד לי בצד New member 21/11/07 #12 עומד לי על קצה לשון לענות פה משו... אבל אני בפיחוד פה מהמילימטרים...