כאן נמחקה הודעה

RAMI7250

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

אמרת את שלך-הוצאת את כל מה שהרגשת

וכעת הכדור בידיים שלה- אם היא באמת רצתה /רוצה/תרצה אני בטוחה שהיא תדע מה לעשות עם המידע הזה ותראה לך שהיא רוצה. אם לא היא תמשיך להתעלם ולהיעלם כפי שעשתה עד עכשיו. אין לך יותר מדי מה לעשות בנדון-אתה עשית את שלך! עכשיו נותר רק להמשיך הלאה עם החיים שלך ואם היא רוצה אותך היא תבוא.

RAMI7250

New member
עדכון:

התקשרתי אליה אתמול וסיפרתי לה מה אני מרגיש- שאני כל השלושה ימים האלה לא אוכל, שיש לי כאבי לב, ושאני חושב רק עליה ועל מה שאמרתי לה. בתשובתה הקול שלה שידר "אני רגועה" ו"זה בסדר"- ושאני לא צריך לדאוג או להיות מוטרד מזה- ובכלל היא שדרה כאילו לא אכפת לה מכל הנושא-ככה שאין לי מושג מה היא רוצה.. שלחתי לה הודעת sms בה כתבתי "מה שאני לא יכול להבין זה- למה אני מסוגל להיות כנה איתך- ואת לא? אני מרגיש את זה בקול שלך.." היא לא חזרה אלי עם תשובה. מה שכן, הצלחתי להעביר את הכאב לב הזה, שתלך לעזאזל, לא שווה למות בשביל בחורה שלא מרגישה אליך כלום.

nate2000

New member
תראה....

אתה קצת הפכת למציק. מכתבים, סמסים, שיחות נפש.... זה לא עובד ואתה פשוט דוחק אותה לפינה. היא לא מעוניינת. נקודה. תרפה ממנה אפשר לחשוב שזאת הבחורה היחידה עלי אדמות.

RAMI7250

New member
זהו. מעכשיו אני מתחיל להרפות.

רק אני לא מבין- למה הייתי צריך לעבור את ההתקף לב הזה, ולהיפגע בשביל אחת שלא אוהבת אותי בכלל?

RAMI7250

New member
עוד עדכון:

היא התקשרה אלי לפני 10 דקות ואמרה לי שאתמול היא לא הבינה מה כתבתי לה בsms אנגלית. כי היא היתה עם חבר (!!) שלה!! אז היא בקשה שאני אומר לה מה כתבתי שם. אמרתי לה מה כתבתי. והיא אמרה שאין לה עוד מה להוסיף, ונסתה לומר לי שזה בסדר מבחינתה. בקיצור, הבנתי את הסיפור. she wants me just for the chit-chat! כאילו, בנאדם בשביל לדבר איתו. אין לי בעיה. רק הבעיה היא, כשאני מתחיל לדבר על זה שלא אכפת לי מאף אחד חוץ ממנה. ושכל הזמן כשהיינו צעירים, הייתי חושב רק עליה- היא מתחילה בנימה טפשית ואומרת "נכון שאין עוד כמוני" וכאלה.. בקיצור, היא די עצבנה אותי בשיחה האחרונה. אמרתי לה שבת שלום, ושלום על ישראל. עכשיו, מה הלאה?

RAMI7250

New member
חבר'ה אני חושב שאני יודע מה באמת קורה:

כשדיברתי איתה בשיחה (לא טלפונית) ביום שני השבוע, אמרתי לה שאני בקשר עם מישהי כבר חודש (איתה- אלא עם מי?) יכול להיות שמה שקרה זה שהיא נפגעה וקבלה "רגליים קרות"? אני יכול ללמוד מהמקרה שהובא כאן שזה בערך מה שקורה- כנראה זו מן התניה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=102215792 ציטוט: "עד ש...שבוע לפני החתונה אני מקבל טלפון ממנה היא התקשרה מחסוי שאלה "למה אתה לא מתקשר אלי "והאם אני מתגעגע, אמרתי שכן אז מה שלומך היא אמרה ,סיפרתי לה שיש לי חברה חדשה ובסה"כ אני בסדר ברגע שהיא שמעה את זה היא אמרה "מה???? אני בשוק אני לא מאמינה" אמרה ביי וניתקה אני לא יודע למה באמת אמרתי לה את זה אולי זה האגו הגברי שהנה גם אני הסתדרתי למרות שבאמת היתי באותו זמן בקשר נחמד עם ידידה טובה למחרת הרגשתי שלא נתתי לה צאנס לדבר וגם היתי סקרן לדעת למה באמת היא התקשרה התקשרתי אליה ,היא נשמעה ממש קרה ולא מעוניינת לדבר איתי ובכל זאת הצלחתי לדבר איתה כמה דקות אמרתי לה שיש לי חברה בגלל שהיא עזבה אותי והשאירה אותי לבד ושאני עדיין חושב עליה ומתגעגע היא אמרה אל תחשוב עליי חבל על הלב שלך אני ממש לא אוהבת אותך לא חושבת ולא מתגעגעת, המשכתי ואני הכי מאושרת בעולם . עד כאן הכל "טוב " רק לא הבנתי למה היא התקשרה? בכדי לפגוע בי שוב" השאלה היא: מה עלי לעשות עכשיו?

אתה נשמע אובססיבי מותק

תפסיק לנתח את זה ולנסות להעלות השערות, מי שבאמת רוצה אותך תעשה הכל בשבילך ולא משנה מה תגיד / תעשה, בדיוק כמו שאתה לא הפסקת לנסות ועשית הכל בשבילה. כל השאר זה סתם תירוצים ונסיונות שלך להצדיק את זה שהיא כן רוצה אותך. לפי מה שנראה פה היא לא באמת רוצה- שוב , תאמין לי שמי שהיתה רוצה היתה מראה לך את זה! תרפה וזהו! לא חסרות בחורות בעולם ואתה עוד צעיר, אתה תכיר ותצא עם כ"כ הרבה בחורות שהיא תהיה סתם עוד איזה זיכרון חולף!

RAMI7250

New member
תודה! נראה לי שאקח את המשפט שלך:

"מי שבאמת רוצה אותך תעשה הכל בשבילך ולא משנה מה תגיד / תעשה, בדיוק כמו שאתה לא הפסקת לנסות ועשית הכל בשבילה." ואפנים אותו! תודה!

ע ו מ א ר

New member
היי אחי תתעודד

תשמע לך על האינטואיציות שלך המשפט "מי שבאמת רוצה אותך וכו." זה שטויות זה טוב רק בסרטים. מספיק שתעבור כאן בפורום על הודעות ותראה כמה "כאלה שרצו " ולא עשו עם זה כלום אולי בגלל הכבוד אולי בגלל האגו ואולי בגלל שפחדו מהתגובה. בהצלחה

RAMI7250

New member
אין לי אגו (טוב.. אולי קצת) אבל מה שאני מחפש

בבחורה זה עדינות ופתיחות ובעיקר- כנות! לבינתיים לבחורה הנ"ל אין את שלושת העיקרים שהזכרתי- לא אכפת לה ממני, היא לא משתפת אותי במה שעובר עליה, והיא מתנהגת אלי ביחס פוגע ומעליב. הילדה הזאת בחלקה לא התבגרה מגיל 12. היא נשארה אותה אחת. כשהיא מדברת איתי ופוגעת בי, ולא שמה לב שאני נפגע- זה הורס אותי! וכשאני מעיר לה על זה, היא מתחילה לגחך. מה אני כלב? בחלקה השני, אני קולט פוטנציאל אדיר! יש לה שכל (אמנם,היא לא משתמשת בו הרבה כרגע, אבל בכל זאת- הוא קיים) וכשהיא שותקת ומקשיבה (ואת זה היא עושה בד"כ ב10% מהשיחות בינינו) היא לומדת דברים שהיא אף פעם לא חשבה עליהם. הבעיה היא- שהיא לא מוכנה להקשיב, וכשאתה רוצה להוציא אותה מהראש הילדותי שלה- אתה מקבל תגובה צוננת! רק ביום שני הצלחתי לתקשר איתה ולתפוס אותה ל"הקשב" (לקבלת ההקשב הכח ימתח להקשב. שתיים שלוש!) ומרוב הכמות של המידע שהיא נחשפה אליו- היא היתה המומה. היום (יום שישי) היא שוב פעם חזרה לתגובות של אותה ילדה קטנה ועוד הוסיפה לי שהיא אף פעם לא הבינה אותי וגם אז היא לא הבינה אותי מה, אני סודוקו? (כפרפזה על "מה, אני כלב?"). אז למה לטרוח?

מה זה כל הסרטים האלה?

מילא לפגוש מישהי שאהבת כשהיית צעיר ולנסות איתה להתחיל משהו חדש כשני אנשים בוגרים, אבל אתה ממשיך את כל הסרט וכאבי הלב ישירות מגיל 14 ועד היום כאילו לא הייתם בכלל בנפרד, כאילו היא עדיין אהבת חייך למרות שהיית אז בן (פאקין) 14 ! והאהבות של גיל 14 הן כל כך ילדותיות ולא דומות בכלל למה ששני אנשים יוצרים בגילאים מאוחרים יותר. בסופו של דבר שניכם אנשים זרים, אפילו אם לפני 10 שנים הייתם בקשר אני מניחה שלא אתה ולא היא אותם האנשים שהייתם בגיל 14 ולפיכך אין שום טעם להשליך את הרגשות שהיו לך אז על הבחורה שפגשת עכשיו, שהיא כמעט זרה בשבילך כרגע כשכולה שוחחת איתה בטלפון במשך שבועיים וישבת איתה כמה שעות. כל הקטע שהפלת עליה של סרטים שאתה אוכל וכאבי לב והכל, נראה לי שהיא פשוט נבהלה ובצדק. בטח שלא אכפת לה כל כך, היא בסה"כ מכירה אותך שבועיים וכמה שעות של פגישה, למה נראה לך שהיא צריכה לקחת כל כך קשה מישהו שאולי חיבבה בצורה ילדותית ותמימה לפני 10 שנים אבל כרגע הוא רק בנאדם שנכנס לה לחיים? גם לך זה לא צריך להיות אכפת וכל הסרט הזה שהכנסת את עצמך לתוכו זה ממש לא במקום ויכול להיות שהרתיע אותה. זה גם מונע ממך את האפשרות לבדוק אם הבחורה שהיא עכשיו בכלל מתאימה לך ובכלל מסוגלת להיות איתך בקשר כמו שאתה רוצה, כי אתה תקוע על אהבת העבר וחושב שאם פעם היית מאוהב בה אז אתה עדיין מאוהב בה עכשיו, ומונע ממך את האפשרות לבנות קשר אמיתי ויציב ולא פנטזיה מלפני מליון שנים.

Ivgy

New member
אני חושב שהרעיון הוא להתחיל מחדש

בלי כל המטען מגיל 14. תתחיל איתה קשר כמו איש בוגר, ועזוב את משחקי הילדות מפעם. כבר לא רלוונטי.

Ivgy

New member
תיקון קטן

התגובה היא בהקשר להודעה הראשית. לא התייחסתי לתוספות.

הגיע הזמן לרצינות

להתאהב כביכול באחותה כדי להשיגה, זה לא רציני. אם אתה באמת אוהב אותה, היה אמתי אתה והראה לה את זה במעשים ובמלים. צור אתה קשר לאט והשקע בה. טוב גם אם בהתחלה תהיו ידידים, ולאט תהפכו לחברים.

RAMI7250

New member
איך אפשר להתחיל איתה קשר

אם בכל ניסיון שלך להתקדם איתה, היא ישר קוטלת? זה בלתי אפשרי. חוצמזה, לפי מה שהבנתי יש לה חבר- ככה שמה שהיא מרגישה כלפי -כבר לא חשוב..

למעלה