כאן טוראי יונתן...

כאן טוראי יונתן...

חזרתי הביתה.. שלשום היה יום ארוך.. אני אתחיל טירונות רק בעוד חודש, החודש אני מסופח לתל השומר לעזור לקלוט את מחזור אוגוסט. לגבי התפקיד אני אדע רק בסוף הטירונות ): הציעו לי כמה תפקידים: מש"ק בטחון שדה, מש"ק מטה וראש לשכה. על שאר התפקידים די ויתרתי. בטחון שדה הוא תפקיד מודיעין אבל ביקשתי עוד תפקידי מודיעין מהקצין מיון. נקווה לטוב עדכונים בהמשך.. השבוע אני ישן בבקו"ם, לאחר מכן אולי אחזור יותר בתכיפות.. שבוע טוב לכולם

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך השב. הציעו לך תפקידים מעניינים

בחלקם. ראש לשכה זה פקידוּת. אם זה מתאים לך אז טוב אם לא תנסה משהו אחר. מש"ק ביטחון שדה נשמע מעניין.

זה מה שנראה לי

את התפקיד של רל"ש אני הכי פחות רוצה. מש"E מטה זה תפקיד לא רע כי זו בעצם עבודה של קצינים רק בתור טוראי.. זו הרבה אחריות וסמכות אבל אפשרויות השיבוץ הן אינסופיות זה לא ספציפי לכן פחות נראה לי. מש"ק בטחון שדה הכי נראה לי. זה בעצם הבנתי לערוך תחקירים בטחוניים, ביקורות בטחוניות במפקדה, בדיקת מסמכים בטחוניים והדרכת חיילים בנושא

חייםלוי

Member
מנהל
אתה עוזר גם בקליטת בנות? ביום שלישי

הקרוב מתגייסת חברה טובה של הבת שלי ובחודש הבא הבת שלי.

כנראה שכן

גם חברה טובה של בת דודה שלי מתגייסת. היא תהיה מדריכת חי"ר. אני די בטוח שכבר ממחר נשתלב בבקו"ם בתפקידים שונים.

hashy

New member
הלו חייל, ברוך המבקר ../images/Emo24.gif

מש"ק מטה ובטחון שדה הם תפקידים דומים במהותם. שניהם תפקידי פקידות בנושאים מעניינים יותר מאשר פקידות רגילה. אתה יכול למצוא את עצמך מש"ק מטה בלישכת הרמטכ"ל ואתה יכול להיות בודק ניירות בבטחון שדה. מה שכן, בשני התפקידים יהיה לך קל לשנות מיקום או תפקיד אם תרצה יותר מאשר בתור רל"ש [ראש לשכה] כך שאני בהחלט חושבת שהעדיפויות שנתת נכונות.. נסה בשהותך בבקו"ם לפתח קשרים שיובילו אליך מידע לגבי התפקידים שמתפנים בב"ש ובמטכ"ל בחודשים הקרובים - זה יקל עליך את ההחלטה וגם יעזור לך להגיע לאן שתבחר. תעשה חיים

S E M 151

New member
שלום לחייל. אז איך המדים עלייך

לפני טירונות- לא הבנתי איך זה הולך, חויילת למעשה, אכל עוד לא טירונות. נשמע נחמד. על טירונות אפשר לוותר. רל"ש זה יכול להיות תפקיד נחמד - כי קודם כל זה אומר שירות בלשכה של קצין בדרגת אל"מ ומעלה. נכון זה תפקיד פקידותי - אבל בדר"כ במקום מעניין שמתרחשים בו דברים. בט"ש זה אמנם מודיעין - אבל מי שנתקל בהם מהקצה השני בדר"כ אומר נודניקים - בביקורות שלהם, או הדרכות או קביעת סיווג לחיילים. לגבי מש"ק מטה - אין לי מושג - בזמני לא היה קיים - נשמע כמו מש"ק מבצעים - ואם כן - יכול גם להיות מעניין - תלוי בבסיס אליו תגיע. איך שלא יהיה - שיהיה בהצלחה.

קשרים זה תמיד חשוב

את צודקת, מבחינת שינוי מיקום ותפקיד זה יהיה מאד נוח אם אני כבר אהיה במודיעין-בטחון שדה. משם יותר קל לעבור ממקום למקום כאשר את כבר בתוך המערכת. אני מאמין שאם אני אפגין מוטיבציה ואבלוט לטובה אוכל להתקדם או להגיע לתפקיד טוב יותר תוך כדי

qt1

New member
U מי בא הביתה../images/Emo82.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

מזלטוב חמוד, כל הכבוד
עושה רושם שאתה מתחיל ברגל ימין וזה טוב , התפקידים שמציעים לך הם תפקידים איכותיים נראה שהמערכת מכירה באיכויות שלך
מכאן השמיים הם הגבול. מה עם החיילות? יש חיילות? אין חיילות? מה כל הדיבורים על בחורות? הסתדרת בחיים אה? תל השומר, בקו"ם.. נו מה? לישון שם , לישון בבית יאללה תביא עידכונים. אוהבת אותך מותק ושיהיה בהצלחה תמיד

ufo11

New member
כבר את שואלת על בחורות?

אולי תשאלי על המשפחות של הבחורות? איזו אמא פולניה! :))) הכל ברוח טובה

qt1

New member
אז זהו מוש../images/Emo70.gif המשפחות של הבחורות

לא מעניינות אותי! מה שכן מעניין אותי וזה עם יד על ה
ותמיד יעניין אותי גם כשמדובר בילדים האמיתיים שלי
, בינתיים רק עם הבכורה זה מתחיל בענייני זוגיות. זה אם טוב להם , זה הכל, זה מה זה @שוט?, מה אכפת לי מהמשפחות? זה דור אחר , או שאני אחרת , סביר להניח שאני אחרת וטוב לי עם השוני שלי. איך המצברוח היום? שיהיה שבוע נעים כבר אמרתי?
כן כן , גם למותק שלך

ufo11

New member
:) תודה רבה:) שיהיה גם לך שבוע

נעים:) לא הבנתי את הקטע עם המשפחות... המצב רוח בסדר גמור:) ואצלך?

שלום חייל!!

אני לא בדיוק האדם המתאים ליעץ בענייני שיבוץ, מאחר ועשיתי שירות לאומי, אבל לפי האופציות שנתת - אפילו אני יכולה לראות שסדר העדיפויות שלך ישר, והעניין בא לפני נוחות, מה שתמיד טוב. אז בכל תפקיד שתמצא בו את עצמך - המון המון הצלחה!!!
(אני אדם פטריוטי...) נראה אותך פה מהר, הא? קוקו

tipid

New member
טוראי יונתן איזה כייף לשמוע ממך!|

יישר כוח בהצלחה, ותמשיך בכייף לעדכן אותנו. איתך תמיד תמר.

Nayeli

New member
באתי להגיד שלום :)

ומהנסיון שלי עם רל"שים, זה לא התפקיד הכי כיפי בעולם. רל"ש לאו דווקא מתייק ומדפיס כי יש פקידות לשכה, אבל הוא כן זה שחוטף את רוב ה*** מהמפקד בדרך כלל. זה בעיקר אחריות על לו"ז והפצה שלו, תאום מול גורמים, לראות שהפקידות עושות מה שהן אמורות לעשות וכו'. אצלנו התחלפו כבר 4 רל"שים בשנה האחרונה כי הוא שיגע להם את השכל...

hashy

New member
לא חוכמה, אצלכם בסוף גם הוא השתגע

תרתי משמע... אז שהן תשארנה שפויות? מה העניינים אחותי? שכחת להתקשר להגיד מזלטוב... מחכה לטלפונך [נא לא לנייד, כי הנייד אבד]

למעלה