כאן ועכשיו

urifelsher

New member
כאן ועכשיו

תרגיל קטן במודעות לצורה שבה המוח מתפקד. אם נשים לב ,ניתן מודעות לצורה שבה המוח שלנו פועל אז נשים לב לשלושה דברים עקרים: 1 המחשבות שלנו בעבר (אנחנו עצובים עכשיו כי נזכרנו במשהו מהעבר) 2 המחשבות שלנו בעתיד (אנחנו שמחים עכשיו כי מחר נטוס לחול) 3 המחשבות שלנו עכשיו אבל במקום אחר (כף לי בחוף הים אבל אם הייתי עכשיו באילת היה בהרבה יותר כף) מה שקורה שאנחנו כמעט אף פעם לא בהווה.את ההווה אם כל הדרו ויופיו אנו מחמיצים.אם כי ההווה זה מה שקיים. העתיד עדדיין לא קיים.העבר היה.ושם אנחנו לא נמצאים. אור ואהבה אורי

כאן ועכשיו.....

שאלה במודעות: 1. האם ניתן לחיות כאן ועכשיו ללא העבר? דוגמא: האם מדינת ישראל היתה קמה ללא המחשבות על (השואה) העבר? 2. האם ניתן לחיות כאן ועכשיו ללא מחשבות על העתיד? דוגמא: האם היינו מצליחים לחיות את המצב היום אם לא היתה קיימת האופטימיות ליום חדש שיבוא? העבר, ההווה והעתיד - אחד הם! הזמן הינה אשליה שבנינו על מנת להתמצא במרחב הקוסמי האין סופי. עובדה: שעה במילואים במחסום תחת אש לעומת שעה בחוף הים עם חברה אינה אותה שעה. למרות שבשעה יש 60 דק´ ובכל דקה יש 60 שניות. האשליה של הזמן נמצאת בראשנו וראו איזה פלא: זמן מודדים בעזרת "שעון" שעון בחילוף האותיות יוצא: עונש. או: נושע (מלשון להוושע) הכל תלוי בעיני המתבונן וכיצד אנו מחשיבים את עצמנו ביחס לזמן. אם אנחנו משעבדים את עצמנו לזמן אזי זה עונש. ואם אנו מנצלים את הזמן לטובתינו אזי ניתן להיוושע! סתם נקודה למחשבה... אור וטוב אוריאל מעוז

urifelsher

New member
תשובה -כן

"1. האם ניתן לחיות כאן ועכשיו ללא העבר? דוגמא: האם מדינת ישראל היתה קמה ללא המחשבות על (השואה) העבר? 2. האם ניתן לחיות כאן ועכשיו ללא מחשבות על העתיד?" סיבה מנסיון אישי של כמה שנים. אם כי חלק מהזמן זה קורה מחשבות על עבר\עתיד. אולי פעם זה יפסק לגמרי,מי יודע? זה שאני לא חי בעבר\עתיד לא אומר שאני לא זוכר את העבר. או מתכנן את העתיד,פשוט ותרתי על הרעיון שזה שהתיכנון שלי יקרה ,יעשה אותי מאושר.אני פשוט משאיר את זה פתוח. אור ואהבה אורי

ועוד בעניין זמן

את השעון אנחנו נוהגים לענוד על יד שמאל. יד שמאל מופעלת ע"י המוח הימני ודווקא הצד הזה לא מבין את עניין הזמן. אור ואהבה עופרה

למה להתחכם?../images/Emo13.gif

היא בסך הכל ניסתה להראות פואנטה. תמיד יש יוצא מן הכלל, אולם אין היוצא מן הכלל מעיד על הכלל.
אתה החוליה החלשה... שלום
אור וטוב אוריאל מעוז

urifelsher

New member
ככה יצא - התחכמות

מה עניין?ה "אתה החוליה החלשה... שלום" נשמע קצת אישי?או שלא אור ואהבה אורי

אל תיקח זאת אישית../images/Emo13.gif

לפעמים ישנם שירים שלא יוצאים מהראש ולעיתים משפט זה או אחר... לאחרונה מצאתי את עצמי מזמזם שיר מאוד אופטימי:
רק
שרון
יביא
שלום
שלום
שישמור
עלינו
ואז באה לי שורת המחץ לשיר הזה:
אתה החוליה החלשה... שלום
וכעת נדבקה לי השורה הזו ואני לא יוצא ממנה... טוב נו, מותר גם למנהל הפורום להיות לפעמים
ואף
לא?
במצח מכל ה
מו מו מו
אני פרה משוגעת...
סתם התחרפנתי לעת ערב אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה