כאן ועכשיו

יופיאל

New member
כאן ועכשיו

לפעמים אני נכנס לתוך מערבולות. מערבולות שאני יצרתי. לפעמים אני יודע דברים שמקשים עלי את החיים. לפעמים קשה לחיות עם הידיעה המסויימת , כי היא מוציאה אותי מתוך ההווה שלי. וכשמחשבות על העתיד מגיעות , השכל נכנס לפעולה. ואני שואל את הלב- מה לעשות? תגיד לי מה הולך לקרות כאן... והוא רק אומר לי מה יש עכשיו , כי מה שנכון עכשיו לא בהכרח יהיה נכון מחר , ומה שנכון מחר הוא לא נכון היום... לכל דבר יש זמן משלו , וברגע שהרפיתי , ושיחררתי את כל מה שאני יודע , ועזבתי את כל ההטרדות של השכל , לא נשאר כלום חוץ משקט... :) יש שאלות שאי אפשר לענות עליהן , וככל שמנסים יותר , זה רק מרחיק אותנו יותר מהמקום שבו אנחנו צריכים להיות - כאן ועכשיו! שום דבר אחר לא משנה! למה לדאוג מה יהיה מחר , כשאני יודע שעכשיו הכל טוב ואני נמצא במקום הטוב ביותר שאני יכול להיות עכשיו...? הרי גם מחר יקרו בדיוק הדברים שצריכים לקרות , אני רק צריך לתת להם לקרות. כל עוד אני בעבר או בעתיד , אני לא כאן ועכשיו , אני חי בתוך המחשבות , בתוך השכל - ולכן גם בתוך הסבל והאשליה. מי שדואג היום מה יקרה מחר , לא יהנה מהמחר , כי מחר הוא ידאג למחרתיים... יש לנו כל מה שאנחנו צריכים עכשיו , הכל קורה בצורה מושלמת. ברגע שהרפיתי מהמחשבות על העתיד , חזרתי לחיות את החיים שלי וישר קיבלתי את כל הסימנים הנכונים. כאילו היקום אמר לי ``בוקר טוב!`` וטוב שחזרת... חזרתי לחיות כאן ועכשיו , ועכשיו אין לי שום תהיות מה יהיה , כי טוב לי עכשיו ומחר נדאג למה שיהיה מחר :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה